Kıyametx
Megaxkıss
Kristalxkorleg
Hashxteryaki
Deathxmortal
Kindar
Bloodvrose
Sadece eskileri yazdım yeniler tırt
Son Osmanlı Yandım Reis. . .
Meranın En İyi Şifacıları ?
Meranın En İyi Şifacıları ?
Benim Hayat Hikayem Kalbi Zayıf Olanlar İçin Uygun Değildir... Benim Kim Olduğumumu Soruyorsunuz... Ben Kafalarda Akıl Yüreklerde Aşkım...

- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meranın En İyi Şifacıları ?
saçma konu olsadA ben gerçekten iyi olanları yazıyım:)
deatxmortal deatxandreal megaxşifa megaxkıss Xçakalx bazılarında item var kkulanmasını bilmez bazılarında item yok kulanmasını bilir ama bu söylediklerimde 2 yetenkte mevcutur
deatxmortal deatxandreal megaxşifa megaxkıss Xçakalx bazılarında item var kkulanmasını bilmez bazılarında item yok kulanmasını bilir ama bu söylediklerimde 2 yetenkte mevcutur
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
en iyi yokdur en sağlam vardır arkadaşında dediği gibi bazılarında item var kullanmayı bilmez bazılarında item yok kullanmayı bilir

Bu konu Meran Sunucusu > Genel Sohbet bölümünde daha önceden açılmıştı.Lütfen konu açaken forumda mevcut olup olmadığını kontrol edin.Bunun için Foruma arama özelliği konulmuş bu şekilde forumda arama yapabilirsiniz.Sonuçlarında konu silinebilir veya kilitlenebilir.
aga yorumlar süper yakında yetkilide olun sen xDFabuLox yazdı:Bu konu Meran Sunucusu > Genel Sohbet bölümünde daha önceden açılmıştı.Lütfen konu açaken forumda mevcut olup olmadığını kontrol edin.Bunun için Foruma arama özelliği konulmuş bu şekilde forumda arama yapabilirsiniz.Sonuçlarında konu silinebilir veya kilitlenebilir.

Merhabalar,
Konu ilgili sunucu başlığında daha önce açıldığı için(farklı isimlerde aynı mahiyette) kilitlenmiştir.
Forum kuralları madde 3: Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Konu ilgili sunucu başlığında daha önce açıldığı için(farklı isimlerde aynı mahiyette) kilitlenmiştir.
Forum kuralları madde 3: Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.