Burada topla bıraktım . bakalım cekıcekmı dıye ama cekmedi . ve burda matuka yazı yazdım .. maden oldu halde fotoda gördünüz gibi kendıne ck bıtınce ck atıyor ama madenı cekmıyor .
Matuka efendi mıllete laf atıcana önce kendin prog kullanma. Artık dayanamayım bu emek hırsızına öldurdum ve yazdım cümlelere dıkkat . !
[Resim Silinmiştir.] bur dada öldurdukten sonra. cektım foto ve yazdım yazi . !
İyi forumlar...
Matuka ( Mustafa ) abi ile böyle konuşamassın oyunda ws yaparken bile afk olan birisidir o onu herkes sayar sever mutlaka emin ol Adam pro ile çekse orda maden boş dururmuydu adam 1 dk oyunda olsa 10 dk afk oluyor lütfen bilip bilmeden konuşmayalım bazen net öyle yavaş olabilirki yazı yazamaz maden çekemez
Başkaları üzerinden prim yapmak bu olsa gerek... Mustafa orda program kurulu şekilde karakteri bırakmış olsaydı o madeni çekme imkanın olmazdı... Üstelik madendeki kişinin üzerine hayvan göndererek orda öldürtmek daha büyük bi ahlaksızlıkdır...
AtaxHiSaRLı
Hayat bir Nefes kadar uzun, bir o kadarda kisadir...
"Kimseyi kandırmaya gerek yok fotoda sureklı kendıne ck atıyor ama madenı ceklmıyor Matuka dedimde cvp vermıyor ama sureklı kendıne ck atıyor ". Kimseyi kandırma gerek yok ..
Ne yani maden başında diye kendine ck atamaz mı ! Herhangi bir skil kullanamaz mı ! Yapmayın lütfen... Bu gibi boş ve anlamsız olayları abartıp büyütmeniz yersiz...
AtaxHiSaRLı
Hayat bir Nefes kadar uzun, bir o kadarda kisadir...
: maden programı kurulu olsa maden orda durmaz .
: madene ihtiyacı olan biri degil ve cok muvaffak bir insan .
: sana musade etmiş nerden bilyonn seni izlemedi neyaptıgını görmedi .
: program kuracak olsa 49 lwl carını neden riske atsın .
: ve orda sen onu öldürmen onu ordan göndermen oyuna gelip senin önünden çekmesin die.
: unutmaki Mustafa abi prg kulncak biri degil bir gün söler sin kasasını yansıtsın diye .