Grup Bölgeleri Savaşçılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu16
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Grup Bölgeleri Savaşçılar

Mesaj gönderen Leosmontuu16 »

Merhaba arkadaşlar.

Bazı Büyücü ve Şifacılara söyleyeceklerim var:

1-)Grup bölgeleri grubunda savaşçı varsa girmem diyen Büyü ve şifalar siz grup bölgeleri gelmeden önce ne haldeydiniz bi hatırlayın bakalım. Heleki büyüler bizsiz bişemi yapabiliyordunuz.

2-)Büyücüler grup bölgeleri itemlerini kazanınca kendilerini kral zannetti. Oysaki OKO'larda bi şaheseri olmayan savaşçı sizi yerlerde süründürebiliyor neyin afra tafrasındasınız .Bi zihine bakar gerisini izlemek kalır;)

3-)Kendilerini OKO da üstün görebilen bazı yaratıklara(Şifacılar) sesleniyorum. Şifanız sizi asla kurtarmaz. canını yede 50 ye indirir birde üstüne zihin çaktımmı ölümü izlemekten başka çare kalmaz.

4-)Grup Bölgelerinde savaşçıların yeri çok önemlidir bunu aklınıza kazayın. Birçok kişide bunu biliyor grup bölgelerinde tanklarla daha iyi taktikler yöntemler bulunabilir.
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: Grup Bölgeleri Savaşçılar

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar..

Öncelikle yakınmalarınızı anlıyoruz ve bu durumda elimizden birşey gelmeyeceğini üzüntü içerisinde sizlere bildiriyoruz. Grup kurulmasında ve grup oluşturulmasında liderin seçimleri doğrultusunda hareket edildiğini unutmamak gerekir ve birde söylemiş olduğunuz sorunların tersini söylemek istiyorum. Bahsetmiş olduğunuz üzere bazı gruplar kurulurken savaşçı varsa biz yokuz gibisinden birşeyler söylemekte olanlar dışında birde tank savaşçı olmazsa girmeyelim diyen gruplarda mevcut ve azımsanacak bir sayıda değil. Sizi gruba almalarını beklemeyin siz grup kurun birkaç defa içeride görüldüğünüz taktirde gerek itemlerinizi düşürür gerek ise tecrübenizi pekiştirmiş olursunuz.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu16
İskele Babası
İskele Babası

Tamam hak veriyorum tank olmadan girmem diyenlerde var. Ancak sığınaklar açıldı açılalı bana hiç denk gelmedi öyleleri.
Ve kendim grup kurmaya çalıştığımda daha ilk şifayı yada büyüyü aldığımda grubta kimsenin olmadığını görünce hemen çıkıyor. Ve böylede grup kurmak nerdeyse imkansız hale geliyor.
Buna tek çözüm getirilebilir. Sığınaklardan veya migrattan bir yaratığın veyathu bossun büyücülerin tüm büyülerine dirençli ancak savaşçılara dirençsiz hale getirilmesidir.

Örneğin:
Baş Fedai'nin Elektrik ve buz dirençleri maksimuma çıkarılsa savaşçılara dirençleri azaltılsa bence Sığınak ta çok büyük bir düzen getirilmiş olur.
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu16
İskele Babası
İskele Babası

Cevabınızı bekliyorum DoNotDisturb
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Her yeni pakette oyun sistemi değişmektedir.
Geçmişten günümüze örnekleri saymakla bitmez.
Belki örneğiniz bir sonraki pakette gerçekleşebilir. Ancak şuan gündemimizde böyle bir konu mevcut değil.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu16
İskele Babası
İskele Babası

Bir sonraki pakette gerçekleşebilir.
Peki birşey soracağım gelecek paket çıktıktan sonra yine aynı durum olursa İKV'nin nerdeyse %50 sini kapsayan Savaşçı karakterler oyunu bırakma veya ara verme gibi bir durumla karşı karşıya gelmezmi?

Becen gerçekleşebilir değil gerçekleşmeli. Şimdiden gelecek pakette savaşçıları önplana çıkaracak birşey yapmaları gerekmektedir.Haksızsam haksızım diyin?
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Cevap veriyorum haksızsın. Kendinin de uzun uzun açıkladığı üzere büyücü ve şifacı karakterlere yeterli güç verilmediği için arka plana atılmış ve oyunun %70 i savaşçı karakter açmıştı. Daha yeni bu güncellemeler ile güçleri dengelendi. Seninde bahsettiğin üzere bu güncellemede güçlenmeleri bile savaşçının büyücü üzerindeki ezici etkisi hala sürmekte. Yani bir savaşçı için zihin attığı bir büyücü 2 vuruş bilemedin 3. Büyücünün üzeri full olsa da faydası yok. Ama büyücünün önemi birim zamanda verdiği hasarla ön plana çıkarılmış durumda, yaratık kesmek 2 büyücü için artık çocuk oyuncağı gibi oldu bu vuruş güçleri ile. Grup bölgelerindede bir sürü yaratık var, amaç en hızlı kesimi yapıp yeniden girebilmek. Tank savaşçı ilede hızlı kesimler yapılıyor ama buradaki en büyük sorun savaşçının pasif olması değil, oyuncunun çevre pasifliği. Benim 6 kişilik stadart grubum var herkes bölgelerde görev dağılımını yaptı (ne yapacağını biliyor) şahsen ben bu gruptan bağımsız isterse full olsun üzerleri hiçbir bölgeye girmek istemiyorum. Çünkü içeri girdiğinde asıl önemli olan koordineli bir kesim olması. birbirini dinlemeyen üstü full+full bir büyücü ekibiyle girmektense, dilinden anladığım yaptığını bilen bir ekiple girmeyi tercih ederim. Sizlere tavsiyem standart bir grup kurun ve yolunuza devam edin. Bu şekilde bütün charlarını içeri sokmuş itemini düşürmüş olursun. Gb lerin ilk açıklamsındada dediği gibi, kordineli bir ekip için karlı eğlenceli, gelişi güzel bir ekip için sadece para ve zaman kaybı. Burdan yola çıkarak kimse para ve zamnını boşa geçirmek istemez diyorum iyi forumlar diliyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu16
İskele Babası
İskele Babası

Dediklerinizin kısmi yerleri doğru ancak büyücülere ve şifalara verilen oyun dengesi aslında savaşçıları bir nitekim bozdu.

Anlatmak istediğim 1 tank 4 büyü 1 şifa böyle gruplardada sığınaklarda para ve zaman kaybı olmaz ve bossları kesebilirsiniz.
Yani hep büyü ve şifadan oluşan gruplar oyunun dengesini gün geçtikçe bozuyor. Büyücülere ve şifacılara söyleyebilceğim şey en azından grubunuza 1 tanklık yer ayırın.
Hani tank ne yapacak dersenizde:

Tank 3lü yaratıklarda büyüler 1 ine zihin attıktan sonra diğer yaratığı oyalar.

Düşünende pas şeklindeki taktikte düşünen bir çiftte fazla kalınca onu diğer çifte çeker ve dengeyi sağlar.

Motorinde pas şeklinde aynı işlevi görür.

Kenanda hiç yoktan şartelleri kapatır.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Ya anlamamışssın sanırım. Herkes tankla kesim nasıl zaten biliyor artık. Bizde tankla giriyoruz ama amacımız savascı karakterlerimize item düşürmek. İtemi düştümü tüm grubun sonra başlıyoruz 5 büyü 1 şifa yola devam. Sorun içerdeki grubun kimlerden oluştuğu kullanıcı olarak. Oyun karakteri olarak kim ne sokacak o grubun ortak kararı olur. Rahat edersiniz. İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön