Facebook üzerinden madenlere sahip olmak...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Dvdmete
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Facebook üzerinden madenlere sahip olmak...

Mesaj gönderen Dvdmete »

Facebook uzerınden maden kazandırma saçmalığı son bulsun. Oyunda değerli olan madenler oyun içerisinde kazanılır, facebookdan twitter den yada farklı bir yerden değil... Bunu bılır bunu soylerım. Bir de şimdi menekşe elmas saçmalığı çıktı, yenı gelen oyuncular ıcın cok cazıp gorunen bu sacmalıklar eskı oyuncular ıcın çekilmez bır hal almaya baslar yakın zamanda. Ha şunu da soyleyeyım yenı gelenlerın oyundan daha cok zevk almalarını sağlamak ıcın ne yapmalıyız demek yerıne eskı oyuncularımız için neler yapabılırız onları uzudugmuz noktaları nasıl duzeltebılırz dıye dusunmeyı deneyın. Böyle yaparak bizi oyundan daha cok itiyorsunuz.

Saygılarımla skyblue..
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Re: Facebook üzerinden madenlere sahip olmak...

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

ONLÜNE SORU CEVABA yolladım bişeyler bakalım ne diyecekler D
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
MKAKoMuTaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MKAKoMuTaN »

Dvdmete yazdı:Facebook uzerınden maden kazandırma saçmalığı son bulsun. Oyunda değerli olan madenler oyun içerisinde kazanılır, facebookdan twitter den yada farklı bir yerden değil... Bunu bılır bunu soylerım. Bir de şimdi menekşe elmas saçmalığı çıktı, yenı gelen oyuncular ıcın cok cazıp gorunen bu sacmalıklar eskı oyuncular ıcın çekilmez bır hal almaya baslar yakın zamanda. Ha şunu da soyleyeyım yenı gelenlerın oyundan daha cok zevk almalarını sağlamak ıcın ne yapmalıyız demek yerıne eskı oyuncularımız için neler yapabılırız onları uzudugmuz noktaları nasıl duzeltebılırz dıye dusunmeyı deneyın. Böyle yaparak bizi oyundan daha cok itiyorsunuz.

Saygılarımla skyblue..
Adam haklı beyler dağılın...
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

Yakında oyunda eskide kalmaz kardesim canını sıkmaz baksana Beta carları vardı onlar gitti artık cakma beta dolu heyecan vardı oyunda zevk almak muhabbet sohbet vardı onlarıda kaybettik artık eskiler oyunu bıraktıkca eski cevremiz oyunu bırakınca insan ister istemez soguyo birde bu yönetimin yaptıkları insanı tamamen itiyo cok dil döktüm cok mail atım cok konu actık care gene yok gene yok !
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

Hayır madenin başında saatlerimizi harcıyoruz oda çıkmıyorki.
Resim
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

sorulan sorulara göz attınız mı bilmiyorum ama öyle kafadan cevaplanacak sorular değil
etkinlik olarak bence gayet güzel olmuş ödül olarak verilen maden sayısının arttırılması da iyi olmuş sonuç olarak saat başı yapılan bir etkinlik değil zannediyorum 2-3 günde bir yapılıyor ve her sunucu için ayrı ayrı değil tümden yapılıyor bu durumda verilecek ödülün sunucumuz oyuncularından birinin etkinliğe katılıp da doğru cevap bulup da ilk söyleyen olup da ohoo... toparlayacak olursam her gün her sunucuda ayrı ayrı yapılsa dahi piyasaya girecek 3 mavi topaz veya 3 menekşenin hiçbir zararı olmaz. bunu eski oyuncu yeni oyuncu neyi düşünerek değerlendiriyorsunuz anlayamadım şahsen 2007 başlangıçlı bir oyuncu olarak bu etkinlik beni hiç rahatsız etmedi. bu ara 15tatil sebebiyle etkinlikler arttırıldı bakalım tatil bitince ne olacak :) onun dışında yeni gelen soru cevap bölümü de büyük bir adım oldu ikv için beklenmedik bir gelişme :)
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Ama benim Facebook hesabım yok ki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

evet aslında face de neymiş forum üzerinden yapsalar daha iyi olur :)
bir varmış bir yokmuşum
Dvdmete
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Dvdmete »

PROF ne oluyor bılıyor musun dostum, ' Güya Etkinlik ' saatinde biz madende harıl harıl maden çekerken orda biri cevvap veriyor ödülü alıyor. Sorun değil alsınlar, ama Facebook Ne!? Bu ne saçmalık oyunun materyallerini Facebookdan kazandırmak ne demek ben o sırada harıl harıl maden cekecem diğeri Facebook'a para kazandıracak. Nasıl bir zekadır ki bu ?
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

bu konuda hak veriyorum sana. son zamanlarda revaçta olan sosyal paylaşım sitesinde İKV sayfasını hareketlendirmek amaç edinilmiş olabilir. dikkatimi çeken nokta hayran sayısı oldu; 6-7bin olan sayı 10bin üzerindeydi bugün baktığımda. 4-5 aydır facebook kullanmayan birisi olarak etkinliği twittera taşımalarını istiyorum :D şaka şaka :D ne halleri varsa görsünler :D

bu arada "twitter.com/gribalENFKSYON" o benim :D
bir varmış bir yokmuşum

“Genel Sohbet” sayfasına dön