Merhaba değerli tılsım oyuncuları...
Gördüm ki ben oyunda yokken hakkımdaki dedikodular almış başını yürümüş. Yokluğumu fırsat bilenler ise bana hala çamur bulaştırmaya devam etmişler.
Şimdi hala beni kötü bilenler yazacaklarımı sonuna kadar okusunlar.
Oyunu Neden Bırakmıştım ?
Oynadığım Majeste adlı karakter içinde hangi tılsım sunucusu oyuncusuna kötülüğüm dokunmuştur? Bunu kimse idda edemez ve tartışılamaz. Daha sonrasında beni taklit etme amacında olan bir şahıs Majestee ve Majjeste adlı karakterler açarak oyunda benim adımla bir çok kişiyle kavga etti.Hatta ileri giderek kendini ben diye tanıttı. Buna küfürleşmelerde dahildir.Her türlü açıklamalarıma rağmen bu kişi hala utanmadan bunlara devam etti. Bu kişinin ben olmadığımı Asabidj (İsmail) Melle (Hakan) Serserizaza (Özkan) da gayet iyi biliyorlardı. Bende bu olaylar üzerine ve işlerimin yoğunluğu dolayısıyla uzun bir ara vermiştim. Oyunu bırakmamın hikayesi budur ve hiç kimse bu olayda etken sahibi değildir. Hele ki kabus loncası hiç değildir.
Kabusxmusti Hk.
Hepiniz tanıdığı musti adlı şahsiyet benim o zamanki sevgilim şu anda Karım ' a asılmıştır. Daha sonrasında benden güzel bir tavır almıştır. Daha sonrasında evli olmadığım hakkında dedikodular çıkarmış Real loncasında yaymıştır.Kimseye bu konu hakkında hergangi bir açıklama yapma gibi bir zorunluluğum yok ama illada çok merak eden varsa Realxbaşkan'a sorabilirler. Kendisinde düğün resimim vardır.VE evliliğim ve karım hakkında artık tek bir olumlu veya olumsuz sözcük duymak istemiyorum.Bu iş artık çığrını aştı Uyarmıyorum..Direk Tehdit Ediyorum...Herkes işine baksın.Özelliklede musti sen.Artık kapat bu konuları özüne dön.Yada hadisi şeriflere devam et.
Aslında musti hakkında pek fazla söyleyecek sözüm yok çünkü boş işler adamı hala boş işlerle uğraşıyor. Adam hala beni Tılsıma kötülemeye uğraşıyor sevdiğim arkadaşlarımla aramı açmaya çalışıyor. Açıkçası umrumda değilsin musti.
Asabidj Hk.
İsmail önceden çok sevdiğim bir kardeşimdi. İsmail le herhangi bir alıp veremediğim hala yoktur.Çünkü onunla ilgili bir sorunum yok.
Kabusxdream Hk.
Söylediğim gibi sen beni tanımazsın bende seni ama hala her konuma yorum yapıyorsun.Seninlede bir sorunum yoktur.
Real Loncası Hk.
Real loncasından ayrılma sebebim sırf Aziz kardeşim karakter sildiği içindir.
Kabus Loncası Hk.
Kabus Loncasından ayrılma sebebim bir tek Kabusxmustidir. Ben kendi isteğimle bu loncadan ayrılmışımdır. Daha sonrasından eski forumda mustinin Majeste loncadan atılmıştır konusundan sonra işler değişmiştir.
Gördüğünüz gibi her taşın altında musti
Yani kısacası bu oyunda kimse ile sorunum yokken neden herkes bir anda tavır almaya başladı?
Oynadığım oyun süresi boyunca kimin parasını çalmışım yahut kime kötü söz söylemişim ( gerçek Majeste ) yahut kim yardım istediği zaman yardım etmemişim..
Bundan sonra benimle herhingi bir sorunu olan tılsımda dedikodu yapacağına bana özelden ulaşsın özellikle Asabidj ( İsmail) ve musti bana ulaşın şu işi bi konuşalım. Aziz'de msn adresim vardır.
Ben bundan sonra daima oyundayım karaterimin ismi Josef dir.
Bu yazı altına hala gereksiz yorum yapacaklar elbet olacaktır. işte onlar hala beni karalamaya çalışan ve daha söyleyecek laf bulamayıp saçma sapan şeyler yazan kişiliksizlerdir.
Tüm tılsıma sevgiler.
MAJESTE HK. [ Tüm Tılsım Okusun ]
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
MAJESTE HK. [ Tüm Tılsım Okusun ]
--------------------------------------------------------------------------------------------

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Re: MAJESTE HK. [ Tüm Tılsım Okusun ]
MAJESTE sen eskiden eminönü sunucusunda oynuyormusun hatırlıyor gibiyim.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- masteroftsntiego
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Öncelikle Dostum majeste hakkında cıkan her türlü kötü beyanların karşısındayım ve bu adam gibi adama her türlü konuda kefilim . bu oyunun demirbaşlarındandır ve zamanında oyuna giriş sebeplerimden biriydi çünkü bu oyunun sadece item sadece kör bi hırs olmadığını , sırf sohbet edip güzel zamanlarda gecirebileceğine inanan biridir kendisi ve 3-5kurusa tamah etcek biri degildir . dostum dün yenge oyunda bana selamını gönderdi(14.01.2010) , sen takma kafana bunları . gözünü zirveye diken her insan senin hakkında bişeyler söyleyecektir
Masteroftsntiego .. Sinan ..
Masteroftsntiego .. Sinan ..
Realxsantiego .. Sinan ..
- Kabusxmusti
- İskele Babası
MAJESTE yazdı:..
Kabusxmusti Hk.
Hepiniz tanıdığı musti adlı şahsiyet benim o zamanki sevgilim şu anda Karım ' a asılmıştır. Daha sonrasında benden güzel bir tavır almıştır. Daha sonrasında evli olmadığım hakkında dedikodular çıkarmış Real loncasında yaymıştır.Kimseye bu konu hakkında hergangi bir açıklama yapma gibi bir zorunluluğum yok ama illada çok merak eden varsa Realxbaşkan'a sorabilirler. Kendisinde düğün resimim vardır.VE evliliğim ve karım hakkında artık tek bir olumlu veya olumsuz sözcük duymak istemiyorum.Bu iş artık çığrını aştı Uyarmıyorum..Direk Tehdit Ediyorum...Herkes işine baksın.Özelliklede musti sen.Artık kapat bu konuları özüne dön.Yada hadisi şeriflere devam et.
Aslında musti hakkında pek fazla söyleyecek sözüm yok çünkü boş işler adamı hala boş işlerle uğraşıyor. Adam hala beni Tılsıma kötülemeye uğraşıyor sevdiğim arkadaşlarımla aramı açmaya çalışıyor. Açıkçası umrumda değilsin musti.
[Kabus Loncası Hk.
Kabus Loncasından ayrılma sebebim bir tek Kabusxmustidir. Ben kendi isteğimle bu loncadan ayrılmışımdır. Daha sonrasından eski forumda mustinin Majeste loncadan atılmıştır konusundan sonra işler değişmiştir.
Gördüğünüz gibi her taşın altında musti
Yani kısacası bu oyunda kimse ile sorunum yokken neden herkes bir anda tavır almaya başladı?
Oynadığım oyun süresi boyunca kimin parasını çalmışım yahut kime kötü söz söylemişim ( gerçek Majeste ) yahut kim yardım istediği zaman yardım etmemişim..
Bundan sonra benimle herhingi bir sorunu olan tılsımda dedikodu yapacağına bana özelden ulaşsın özellikle Asabidj ( İsmail) ve musti bana ulaşın şu işi bi konuşalım. Aziz'de msn adresim vardır.
Bu yazı altına hala gereksiz yorum yapacaklar elbet olacaktır. işte onlar hala beni karalamaya çalışan ve daha söyleyecek laf bulamayıp saçma sapan şeyler yazan kişiliksizlerdir.
1-Sen demişsin musti benim karıma asılıyor sen denizi benle tanıdın karınla aram vardı bunu herkes biliyordu ve karım dedigin kız ismaile seviyorum ama korkuyorum diyordu
2-Denizi Kabus loncasına getiren benim ondan önce hiç bir munasebetin yoktu
3-Karım diyorsun delikadir denizin evine gittiginden sonra seni orda arayıp rezil ettikten sonra deniz bunu yalanladı ayrıldık dedi delikadir karım dedigin insanın evini döşedi karsılıgındada işini gördü evliysen gider sorarsın babana delikadir gelip sana ne dedi senden para aldımı diye ögren !
4-İsmaile senin ettigin laflar denizin hakkındaki ben gördüm konusmalarınızı karım dedigin insana sen sonlayn şahittir ne konusulduguna her lafı ediyorsan ne ala :mrgreen:
5-Yada ben bikaç foto koyayım buraya avradım avradım diyip konustugun kişi ile muhabbetlerimizi o zaman namus bekçisi olarak geç karşıma
6-Tehdit ediyorsan adresim belli gelirsin beklerim....
7-İsmail sen o kıza yakınlık gösterdigin zaman seni uyardıgında adamlık dışı yaptıgın konuda ne demiştin hatırla ben seni arkadaş dost bilip söylememe ragmen öyle bişey yaptıysam benim sana yaptıgım az bile....
8-Sanal karını; reelde delikadir telefonda ben oyundada ben git sor inanmıyorsan söylesin anlatırsam burda erkek diye yüzüne tükürmezler
9-Kabusxdream beni iyi tanır Hanımefendi Karıcıgınıda iyi tanır ben boş konuşmam sadece boş adamları cevremde barındırmam
Hakaret içerikli konuşmalarınız yüzünden forum hesabınız yasaklanmıştır .
OYUNU BIRAKTI
SUNUCU : TILSIM
- Kabusxmusti
- İskele Babası
Ha figen sana gelelim sen cok konuşma burda çilegi kimlere peşkeş cektigini herkes biliyor hergün bi dalda oynama
OYUNU BIRAKTI
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kişisel tartışma ortamı oluştuğu için konu kilitlenmiştir .
Sirkots