3.5 Yıllık Oyun Tecrübemizle Alt Yapısını Tamamladığımız '' JUSTİCE '' Loncasını Açmış Bulunuyoruz.Sizlerinde Yardımıyla Kalıcı Bir Lonca Olmayı Planlıyoruz.'' JUSTİCE '' Kelimesinin Anlamı Gibi Oyunda Adaleti Kurmak Amacıyla Kurulmuş Bi Loncadır.
JUSTİCE: İngilizce Bir Kelime Olup Adalet Anlamına Gelmektedir.
1. Loncamız Lodos Klanına Aittir,Hiç Bir Şekilde '' JUSTİCE '' Loncası Üyesi Arz Klanına Dahil Olamaz Aksi Taktirde Loncaya Geri Alınmaksızın Loncadan Çıkartılır. 2.Hiç Bir Şekilde '' JUSTİCE '' Loncası Üyesi Hırsızlık Yapamaz,Huzur Bozucu Hareketler Sergileyemez Aksi Taktirde Loncaya Geri Alınmaksızın Loncadan Çıkartılır. 3.Loncamızda Lider Kavramı Yoktur,Loncada Alınacak Karaklar Oylamaya Sunulur Ve Öyle Karar Verilir. 4.Lonca İçi Üyelerin Boss ( Dev Ana,Cevriye Sultan,Kadim Hidra,Dişi Vb. ) Görevleri Lonca Tarafından Yapılır. 5.'' JUSTİCE '' Loncası Üyesi Lonca İçi Ve Dışı Kişilerden Kesinlikle Karakter Üye Adı Şifre Talep Edemez Aksi Taktirde Loncaya Geri Alınmaksızın Loncadan Çıkartılır.
Fazla Kural Yazmama Gerek Yok Bizce Önemli Olanlar Bunlar Zaten Kuralları Biliyorsunuz
Loncamıza 5 Adet Yeni Üye Alımı Yapılacaktır.Alımlar Forum Üzerinden Aşşağıdaki Formu Doldurarak Yapılmaktadır.Başvurular En Fazla 2 gün İçinde Değerlendirilir.
AD: SOYAD: YAŞ: YAŞADIĞI ŞEHİR: KULLANDIĞI KARAKTERLER: KABUL EDİLİRSE AÇICAĞI KARAKTER VE ADI:
ALLAHA EMANET OLUN GÖRÜŞMEK ÜZERE
Özenti Olmadık Diye Adımız Çıkmış Garibe...Kim Nasıl Bilirse Bilsin,Bizim Varlığımız Yeter Aleme...
Hadi siftah bnden olsun...
AD:Ahmet Hamdi
S.AD:GÜL
YAŞADIĞI ŞEHİR:MALATYA
KULLANDIĞI KARAKTERLER:Ahmethamdi
KABUL EDİLİRSE AÇACAĞI KARAKTER VE ADI:Justicexfhantezi
Ahmak olmasaydı insan tüm zaferleri DOSTLUKLA kazanabilirdi...
Tsk Loncası Olarak Yanınızda Degiliz . memetim tamam arasında dostlarımız var ama onlar Kendi Loncaları Gibi Adalet Li Olsalar LODOS Klanında Açmazlar Ben Loncam Olarak Daima Karşılarındayım :twisted:
Ademim Sağol Şuanda Rusya / Moskova Da Olduğumdan Oyunda Giremiyorum.Bu Arada Mehmet Sanada Teşekkür Ederiz Dostunda Düşmanında Kıymetini Değerini Biliriz
Özenti Olmadık Diye Adımız Çıkmış Garibe...Kim Nasıl Bilirse Bilsin,Bizim Varlığımız Yeter Aleme...