Evet Arkadaşlar Yukarıda Belirttiğim tARİH VE YERde Xşivanxx Adlı karaktere Aktarım Yapmak İçin
İtemleri Verdim.Ona Sordum aktarım Yapalım Mı Diye Tamam dedi Kurt ağarası Çnünde Beklerim Yan çarınla
Gelir itemleri alırsın dedi.Adama itemleri verdim oanyladı yan çarla geldiğimde İtemleri Geri vermedi üstelik bide yasaklıya ekledi Klandan ve bölgeden yazdık.Lütfen bu kişiyle Hiçbir şekilde Etkileşime girmeyiniz.Ayrıca Eğer Gm lerden de
Onay Alırsam Bu Kişiyi Mahkemeye Vereceğim.Oyundaki SOhbet Geçmişini Alıp Dava Açacağım.İşte Fotoğraflarla Kanıtı.İnanamayan Arkadaşlara Kanıtımdır Eğer Bu Kişinin Forumda da Üyeliği Varsa Gm lerden Ricam Bu Kişiyle ETkileşime Geçmeleridir.Desteklerinizi Bekliyorum;

Bu Kişi Henüz Beni Daha Tanımıyor.Ama Emin Olun Bu Kişi Bana Yalvarıp O İtemlerin x2 Katını Vermek İsteyecek...
Ayrıca Savcılığa Verme Niyetinde Bulunursam Bir Kardeşimin Yaxzdığı Maddelerden de Yaralanacağım;
:arrow: Şikayet dilekçesi Yazyoruz örnek olarak alttaki resme bakın
:arrow: Bu dilekçeden 2 Nüsha çıkarıp Bulunduğumuz yere en yakın Cumhuriyet savcısına teslim ediyoruz
:arrow: Cumhuriyet savcısı dava sürecini başlatıp NUmara Ve üst yazı ile sizi Bİlişim subesine gönderiyor
:arrow: Bilişim Subesinde İfade verip Tüm ayrıntıları yazdırıyoruz