Ben bi açık buldum biraz araştırdımda tam olumlu sonuç çıkıyor.
Şimdi ben bunu napıyım? Desteğimi versem acaba
benim bildiğim bir açık var hiç denemedim ama baya iyi gibi görünüyor istek gelirse söleyebilirim :twisted:mizan yazdı:Sen önce buraya yaz açığı, yetkililer düzeltene kadar bizde inceleyelim şu açığı.![]()
Eminmisin bu konudaibrahimking yazdı:ben şunu ögrendım bu oyunda açık buldun mu söylemicen sonuna kadar kullancan.bildiriyosun ne bir ödül,ne bir mükafat var.açıktan faydalanıp haksız rekabet edenlere dokunmuyorlar zaten suc bızde dıye.
Orti yazdı:
Oyun hatasını çıkarları doğrultusunda kullanarak oyun dünyasına zarar verdikleri tespit edilip yasaklanan üyeliklerin incelemesi devam etmektedir. Oyuncularımızı bekletmemek amacı ile cezası kesinleşen karakter adlarını burada paylaşıyor olacağız.
İncelemesi sona eren ve cezası kesinleşen karakterlerin adları bu mesaj güncellenerek duyurulmaya devam edilecektir.
Kobay 15 , Saff 1 , Terane 1 , Çömçe 1 ,
Fancy 1 , Janky 1 , Hayalxetxdombram 1 , Xenium 1 ,
hayalxetxAKINCI 49 , hayalxetxACİL 49 , hayalxetxCAPO 49 , Deliooğlan ( Silinmiş Karakter) 4 ,
Btygli 1 , Deloşşş 1 , Babakaçar 1 , Babamemduh 1 ,
19.01.2011 16:30
Samanlık 1 , Zmansızxxx 1 , Karalarımm 1 , Selenaxx 1 ,
Pikachuu 1 , Zkmynem 1 , Dokaory 1 , Mana 1 ,
Tusubasaaaa 1 , Tdkjfs 2 , Sekponi 1 , Karetekid 1 ,
Xfthxhydrx 4 , Folloş 1 , Mpıııçalar 1 , Canımıniçii 3 ,
hayalxetxWİNG 49 , hayalxetxSIHHİYE 49 , hayalxetxWİNGRVE 49 ,
hayalxetxMECNUN 49
Ixxenesx 49 , Zinco 1 , Aslangoç 1 , Flama 1 ,
hayalxetxSCORPİO 49 , hayalxetxLORD 49 ,
Altınyıldız 49 , Nemesis 44 , Altındestan 49 , Ejderinyumruğu 48 ,
Hayalimsin 26 , DeQqueLL 49 , Ahmedbey 1 , Ahmeed 1 ,
19.01.2011 21:00
Altınkartal 39 , ALTINÖFKE 49 , ALTINxLİDER 49 , Altınlider 49 ,
hayalxetxFISTIK 49 , hayalxetxSARI 49 , hayalxetxAYARCI 49 , hayalxetxSVG 49 ,
IIMeGaSTaRII 49 , Doğu 1, Farqım 1 ,
Altınkuğu 49 , Askfjgf 9 , Altıngüneş 49 ,
22.01.2011 13:10
Almadangitmem 32 , Söğüt 1 , Kyto 1 , Perişan 1 ,
Komşu 1 , Düşman 1 , Muhabbet 1 , Maydonoz 1 ,
Hayalxetxçılgın 41 , hayalxetxÇILGINS 48 , Hayalxetxhealer 27 ,
Paşaxcelebi 49 , Paşaxhezarfen 49 , Paşaxkaptan 49 ,
Notlar:
Üyelikte bulunan 1 karakter ceza aldığında bu ceza üyeliği etkilediğinden üyelikte bulunan diğer karakterlerde aynı cezayı almaktadır.
Karakter isimlerinin yanında yazılı olan rakamlar karakterlerin seviyelerini belirtmektedir.
ne istiyorsunLeosmontuBJK yazdı:Peki sahcihan benim çıkarım ne olcak ?
Ben bu hatayı size bildirerek destek çıkmış olacağım. Daha öncede defalarca açık bildirmiş kimseyim ben. Ama şu oyunda nedense hiçbir karşılık alamadım.
Ne kadar çıkarcı bir milletiz.xRushMoLex yazdı:ne istiyorsunLeosmontuBJK yazdı:Peki sahcihan benim çıkarım ne olcak ?
Ben bu hatayı size bildirerek destek çıkmış olacağım. Daha öncede defalarca açık bildirmiş kimseyim ben. Ama şu oyunda nedense hiçbir karşılık alamadım.
GM lik DEV lik falan mı
yoksa
Şaheser mi ?
çıkarmış
senin bu çıkarını lehine kullandığın görülürse
999 gün sonra charına merhaba dersin anca