Merhaba arkadaşlar. Yönetime dil dökmek fayda etmiyor.
Biliyorsunuz ki oyunda arkadaş çevresi geniş olmayan çok savaşçı var.Grup bölgelerine hiç giremeyen bile gördüm.
Onun için bir etkinlik takvimi oluşturdum.
Ancak bu etkinliğin gerçekleşmesi için yardımsever kişiler lazım.
Etkinliğe yardımcı olabilcek 4 büyücü Ejderli olması şarttır. 1 şifacı +1100 şifası olması zorunludur.Geriye kalan 1 kişide grup bölgelerine giremeyen savaşçılar alınacaktır. Ancak savaşçıların en az 3 farabi itemi ve tank olmaları mecburidir.
Etkinliğe yardımseverler bulununca Etkinlik takviminin aşağısında Etkinlik Başlamıştır yazısı yazacağım. Şimdiden herkeze teşekkürler.
Etkinlik Takvimi
Cuma
Etkinlik sayısı 1
1. Etkinlik saati= 14:30/15:00
Cumartesi
Etkinlik Sayısı 2
1. Etkinlik saati= 14:30/15:00
2. Etkinlik saati= 18:00/18:30
Pazar
Etkinlik Sayısı 2
1. Etkinlik saati= 15:30/16:00
2. Etkinlik saati= 19:00/19:30
Yardımseverlerin bana Özel mesaj ile veya oyundan ulaşmasını rica ediyorum. /F Blackmon
Grup Bölgeleri[Etkinlik]
- LeosmontuBJK
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Re: Grup Bölgeleri[Etkinlik]
Ejdersizler Nolcak ?? Ejder Ejder Tutturmuşunuz :evil: ....... boşver.. :evil:
- LeosmontuBJK
- Salgın Koruyucusu
Grup bölgelerine ejderlilerden çok ejdersizler giriyor
+700 elekt. olması yeterli. Bu büyücüler veya şifacılar için degil kardeşim savaşçılara yardım amaçlı bir etkinlik.
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Niye sadece savaşçılar.Ben arkadaşa katılıyorum daha grup bölgesi nedir bilemeyen ejdersiz büyülerde var.Doğrudur ejdersizler girebiliyor ama ejderliler ejdersizlerden daha fazla giriyor bence senin yapmak istediğin savaşçılarda ayrımcılık yok büyücülerde ise ayrımcılık var bence gereksiz bir etkinlik düzenlemişsin arkadaşım...
ejdersiz 944 elektrik var. malesef ejderli arıyorsun kolay gelsin
- Leosmontuu16
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Tamam arkadaşlar. Ejdersiz olsun. Lütfen benle mesaj ile irtibata geçsin yardımseverler.
- Leosmontuu16
- İskele Babası
Ejdersizlerde gelebilir. Ancak bu savaşçılara özel bir etkinlik. Ancak bu açıdanda bakınca tüm grup kazanmış olur.
4 Büyücü 1 +1100 şifa lütfen benle irtibata geçsin. Mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Büyücülerin +800 elektrik olması gereklidir grup açısından sağlıklı olması açısından.
4 Büyücü 1 +1100 şifa lütfen benle irtibata geçsin. Mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Büyücülerin +800 elektrik olması gereklidir grup açısından sağlıklı olması açısından.
- Leosmontuu16
- İskele Babası
Arkadaşlar konu desteklerinizle ayakta durabilir. Büyücüler yardım edebilirsiniz haftada 1 gün 2 saatinizi ayırarak sığınaklarda birçok giremeyen arkadaşlarımıza yardım etmiş olursunuz.