Merhabalar Saygı değer İstanbul Kıyamet Vakti Yönetimi yeni açılan Online-Soru Cevap Katogorisinin işlemi hakkında güzel bir proje aslında Kindar beyde bazı şartlar belirtmiş benim sorduğum soru bu maddelerin dışına çakmamaktadır ama EfendiKisi adlı forum yetkilisi benim soruma şöyle cevap verdi;
Sorduğunuz sorular oyunun işleyişi ile değil yapımı ile ilgilidir.
peki Kindar bey maddelerdi böyle birşey geçirmemiştir İstanbul Kıyamet Vakti ile ilgili her soruyu sorun demiştir.
Kanıtı;
3: İKV ile alakalı tüm, istek ve önerilerinizi bu bölüm dahilinde sunabilir, haklarında bilgi edinebilirsiniz.
5: İKV Resmi Forumları ile alakalı tüm sorularınıza bu bölümden yanıt bulabilir, dilek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. benim Konum ise;
viewtopic.php?f=100&t=49002
Forum Yetkilileri Buraya
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Forum Yetkilileri Buraya
ACTOR oyun motorunu kullanmışlar. Tek bunu biliyorum 
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
EfendiKisi zaten cevabı vermiş. Oyunla ilgili bir bilgi değilmiş. Bunu söylemelerinde demek ki bir hakkı var.
Hatırlatırım şunu: Her Hakkı Saklıdır.©
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
hehe:) Her Hakkı saklıdır demek istediğinde bunu içermiyorSilahci yazdı:EfendiKisi zaten cevabı vermiş. Oyunla ilgili bir bilgi değilmiş. Bunu söylemelerinde demek ki bir hakkı var.
Helliders Sobee ye Mail olarak atmıştır sorularımı Konuyu fazla uzatmanın bir lüzumu yoktur..