NasıL 1 Sistemdir Bu ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

NasıL 1 Sistemdir Bu ?

Mesaj gönderen KraToSs »

ya oyun oynuyorum gercekten hiçbir sey eskısı gıbı degıl ınanılmaz hasarlar verılıyor savascıyım 2o bın kusur enerjım var . ya bır durdurma atıyor . Zıhın topLama yapana kadar oLuyorum eskıden 1 ws ne kadar surerdı sımdı hesaplasak 5 sn de bıtıyor vs bir ecellı ısık zırhlı savascı 55oo 6ooo bın cııvarı vuruyor buyucu desen
1 ağır 1 sert = pert acaba ılerde ne olacak herhalde o zamanda elementler ıse yarayacak bktım artık ya ne zevk ne bırsey 5 sn de olduruyor kacmak ımkansız 1 depar atıorm 1 dıkkat attımı kıtlıyor 2 vurus atıor ve yerdeyım
. nedır bu ?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: NasıL 1 Sistemdir Bu ?

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Aslında savaşçının en güçlü olması gerek ama yönetim kaş yapayım derken göz çıkardı
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: NasıL 1 Sistemdir Bu ?

Mesaj gönderen Tokerx »

KaraXHayalet yazdı:Aslında savaşçının en güçlü olması gerek ama yönetim kaş yapayım derken göz çıkardı
katılıyorum savaşçıların bir ağır bir sertte canlarının 20 lere düşmemesi lazm 8-)
savaşçıların enerjilerinin 26 bin küsüre çıkartılmalı bence bu gerekli çünkü büyücüler bile fizikle 8 bin buluyor 2 fizik atsa yerdesin .....
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön