Bi İÇEri BAkın KOnudan Anlıyan biri cevap ltf
Bi İÇEri BAkın KOnudan Anlıyan biri cevap ltf
ARKADASLAR Benmi bi kardesm var...istanbulda kafede oynarken carı soyulmus..kartal civarlarında bi kafe...genelde ikv oynuolarmıs...suan carıma girmeye calısıorm ve girmior bütn bilgileri deişk kardesmde korktgundan abi girme maden cekiorm demiş:S acaba geri alabilme imkanım varmı???
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
Re: Bi İÇEri BAkın KOnudan Anlıyan biri cevap ltf
eminönünde 4 çarım vardı...3000+ max hasarlı ecell ve latifli...beyazköşktekiler daha yeniydi :S sinir oluyorm ya alabilme sansım yokmu acaba müşteri hizmetleri mesgul calıor :S
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Evulation yazdı:eminönünde 4 çarım vardı...3000+ max hasarlı ecell ve latifli...beyazköşktekiler daha yeniydi :S sinir oluyorm ya alabilme sansım yokmu acaba müşteri hizmetleri mesgul calıor :S
OF beyaa
Sıkma sen canını senn leyiz biz ...
çok üzüldüm ya
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
insan sanarız davranız insanlıktan cıkarr..yüzveririz töbe töbe biyerleri kalkar....canımı sıktı bu oyun carlarda toplam 1.4 milyar para vardı ecel vardı...of kardesm yeter ya 5 yıldır kastım onları emek verdim... bırak ya oyunu bıraktırcaklar insana...
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Sentinus
YA yok hyrEvulation yazdı:insan sanarız davranız insanlıktan cıkarr..yüzveririz töbe töbe biyerleri kalkar....canımı sıktı bu oyun carlarda toplam 1.4 milyar para vardı ecel vardı...of kardesm yeter ya 5 yıldır kastım onları emek verdim... bırak ya oyunu bıraktırcaklar insana...
her geldiklerinde IKV destek takımı dşolar ne olur burada bi fikir düüncenizi belirtseniz ?
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun...
Alabilme imkanın yok denecek kadar az... :?
Bir daha olmaması için kafede ekran klavyesi kullan ve kafeden her çıkışında şifreni MUTLAKA değiştir...
Alabilme imkanın yok denecek kadar az... :?
Bir daha olmaması için kafede ekran klavyesi kullan ve kafeden her çıkışında şifreni MUTLAKA değiştir...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun.
Karakteriniz Mynet hesabında ise Mynet Müşteri Hizmetleri ile TTNet ise TTNet Çağrı Merkezi ile Sobee ise Destek Formu ile yetkili kişi ve ilgili mercilerle iletişime geçebilirsiniz.
Aradığınız Müşteri Hizmetleri Hattı'nın meşgul çaldığını söylediniz bu büyük ihtimal Mynet Müşteri Hizmetleri'dir.
Mynet Müşteri Hizmetleri her ne kadar oyunumuz ile ilgili konularla ilgilenmese de en yetkili merci eğer üyeliğiniz Mynet ise orasıdır. Bu gibi durumlarda konuştuğunuz saati ve bir takım bilgileri Sobee yetkililerine vererek iletişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Karakterlerinize yeniden kavuşabilmeniz dileklerimle...
Öncelikle geçmiş olsun.
Karakteriniz Mynet hesabında ise Mynet Müşteri Hizmetleri ile TTNet ise TTNet Çağrı Merkezi ile Sobee ise Destek Formu ile yetkili kişi ve ilgili mercilerle iletişime geçebilirsiniz.
Aradığınız Müşteri Hizmetleri Hattı'nın meşgul çaldığını söylediniz bu büyük ihtimal Mynet Müşteri Hizmetleri'dir.
Mynet Müşteri Hizmetleri her ne kadar oyunumuz ile ilgili konularla ilgilenmese de en yetkili merci eğer üyeliğiniz Mynet ise orasıdır. Bu gibi durumlarda konuştuğunuz saati ve bir takım bilgileri Sobee yetkililerine vererek iletişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Karakterlerinize yeniden kavuşabilmeniz dileklerimle...
ya su yasta oyun içn aglatırcaklar... saolun arkadaslar ama zor alınır ... bu güne kadar 1 susturulma bile almadım yaptıgım tek insanlık ama hep kötüşeyler basıma gelior...arkadasa maden vercektik...cara giriom şifre yanlıs...neyse ya bulucaz bi çaresiini kolay gelsn herkeze
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Geçmiş olsun kardeşim üyeliğin Mynet se işin çok ama çok zor Mynet yetkilileri önce ceplerini düşünür sonra kendi resmi sitelerini bizi ne zaman düşünürler bilemem ama oyunu bırakmak çözüm deyil onu bilirim ben bu günü ne kadar kaç adam çaldırdım bi ben bi Allah bilir aşağalanmanın bu kadar kötüsünü bu güne kadar char çaldıranla yaşamadı KeserNuriAbi çalındı dine imana küfür ettirilip 3 yıl uzaklaştırma yedirtildi Heavenxçılgın çalındı hırsız diye adını çıkarttılar Heavenxenes çalındı 3 yıl uzaklaştırma aldı Savaşcıenes çalındı geri aldım gururum yüzünden adamı sildim buna rağmen hala oyuna devam ediyorum siz charları çaldırıyorsunuz ve itemleriniz emekleriniz gidiyor doğru ama ya benim dururmum ne neyse fazla konuşmayacam yoksa ben ağlayacam oda adamların üstleri toplam 5 milyardı üstlerindeki paralar ve madenler bankadaki itemelri saymıyorum onları sayarsam 14 milyara kadar yoluvar çünki neyse çok konuştumEvulation yazdı:ya su yasta oyun içn aglatırcaklar... saolun arkadaslar ama zor alınır ... bu güne kadar 1 susturulma bile almadım yaptıgım tek insanlık ama hep kötüşeyler basıma gelior...arkadasa maden vercektik...cara giriom şifre yanlıs...neyse ya bulucaz bi çaresiini kolay gelsn herkeze
Tekrar geçmiş olsun kardeşim
İyi Günler dilerim

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Yaşanmış olay her nekadar sizin kontrolünüz dışında gelişmişsede. Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Lütfen linkte ki konuyu inceleyiniz hesabınızı kurtarmanıza faydası dokunabilir.
:arrow: viewtopic.php?f=47&t=11742
Yaşanmış olay her nekadar sizin kontrolünüz dışında gelişmişsede. Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Lütfen linkte ki konuyu inceleyiniz hesabınızı kurtarmanıza faydası dokunabilir.
:arrow: viewtopic.php?f=47&t=11742
Koray YAR