Ttnet üyeliğinden oyuna girişler yapılamıyor
- 66sfenks66
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ttnet üyeliğinden oyuna girişler yapılamıyor
TTnet üyeliklerinde oyuna girince karakter penceresi gelmeden bağlatınız kesildi kullanıcı ve şifreniz onaylanmadı hatası alıyorum.Yetkililer ilgilensin.
Re: Ttnet üyeliğinden oyuna girişler yapılamıyor
günaydın ..

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Re: Ttnet üyeliğinden oyuna girişler yapılamıyor
Merhaba,
Bu sorunun çözümünü ben kendimce araştırdım, buldum, denedim, oldu ancak yetkili kişilerden gelen açıklamaya göre bir sorun var ve giderilmeye çalışılıyor.
Ancak bi' şunu deneyiniz:
TTNet Oyun Sayfası (www.ttnetoyun.com.tr) 'na girip üye girişi yapınız. Karşınıza profiliniz çıkacaktır.
Sayfayı simgeye alıp İKV'yi açınız.
Sunucunuzu seçip üyelik tipinizi TTNET Üyeliği olarak seçiniz ve isminiz ile şifrenizi girerek oyuna giriniz.
Karakter seçme konumuna geldiğinde oyunun kasmaması için simgeye alıp TTNet Oyun sayfasının açık olduğu internet sayfasını kapatınız.
Bu sorunun çözümünü ben kendimce araştırdım, buldum, denedim, oldu ancak yetkili kişilerden gelen açıklamaya göre bir sorun var ve giderilmeye çalışılıyor.
Ancak bi' şunu deneyiniz:
TTNet Oyun Sayfası (www.ttnetoyun.com.tr) 'na girip üye girişi yapınız. Karşınıza profiliniz çıkacaktır.
Sayfayı simgeye alıp İKV'yi açınız.
Sunucunuzu seçip üyelik tipinizi TTNET Üyeliği olarak seçiniz ve isminiz ile şifrenizi girerek oyuna giriniz.
Karakter seçme konumuna geldiğinde oyunun kasmaması için simgeye alıp TTNet Oyun sayfasının açık olduğu internet sayfasını kapatınız.