IKV Yönetimine Sesleniyorum.. Emeğe Saygı Bu Mudur ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Delibozuk1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

IKV Yönetimine Sesleniyorum.. Emeğe Saygı Bu Mudur ?

Mesaj gönderen Delibozuk1 »

Resim

Destek ekibine 14.01.2011 tarihinde şöyle bi mail yolladım.
11.01.2011 tarihinde Mynet üyelik tipi ile 'hard***' hesabıma girmek istediğimde hesabımın bloke olduğu gördüm. Hesabımın neden bloke olduğunu bile bilmiyorum. Hesabımın tekrar aktif edilmesini sizden talep ediyorum.. dedim

Aradan 2 saat geçmedi cevap geldi..
Hesabınız üzerinde herhangi bir blok yoktur. Lütfen hesabınızdaki bütün karakter isimlerini bize iletiniz diye bi mail aldım. (Bu nasıl sistemdir açıklar mısınız ? Hesabım kapatılıyor size soruyorum Hesabınız kapatılmadı diyorsunuz Hesabım üzerinde bloke yoksa bu nedir? )

Resim
Resim

Hesabım üzerindeki diğer karakter isimlerini de bildirdirdim Fakat aradan günler geçmesine rağmen cevap alamadım. Daha sonra aynı maili defalarca gönderdim yine cevap alamadım. Hesabımın bloke olduğunu gösteren fotograf yolladım yine de cevap alamadım. Bakınız bugün 24.01.2011 10 gündür cevap bekliyorum...

İstanbul Kıyamet Vakti Yönetiminde 'illegal yapılanma' olduğunu düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum..
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Re: IKV Yönetimine Sesleniyorum.. Emeğe Saygı Bu Mudur ?

Mesaj gönderen Melankolik »

Kanka bu konuyu genel etkileşime aç GM'ler duyarsa oradan duyar sesini :?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Delibozuk1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Delibozuk1 »

Onuda yaptım.. msn ye gelsene ;)
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhaba,

Öncelikle, durumu destek sayfasından, ( olması gereken ) ilgili kadroya bildirdiğiniz için teşekkürler.Fakat, bildirim etiği, akabinde cevap etiğini de getirmektedir. Burada; sizlerin payına düşen etik düzlemde beklemek iken, ( ki sabrettiğinizi anlayabiliyorum) bir başkasının ısrarcı tutumu, doğru bildirim yolu ile çözüm arayan diğer kullanıcılarımızı aksatabilmektedir.

Buna müteakiben, "24 saatte, bir hatırlatma bildirim" mantığı çerçevesinde bildirimlerinize uygun adres olan,
www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden göndermeniz gerektiğini hatırlatıyor, İKV Resmi Forumları'nın benzer içerikte bildirimler için uygun platform olmadığını sizin nezdinizde bir kez daha yineliyorum.

Keyifli forumlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön