!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Pederinkankasi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

!!!

Mesaj gönderen Pederinkankasi »

Oyunun Hatası Yüzünden Oyuna Giremez Olduk TTnet Üyeliğime ulaşamadığım için çarımı aktardım fakat plusum yandı..!!Ve oyunada giremiyoruz..Sırf Plusumuz olmadığı için mi bu oyunu oynayamıyoruz..!? Oyun oynamak için illa para vermek mi gerek.!? Sırf Plus yok diye resmen 2. sınıf oyuncu oluyoruz..(Plussuzların ne çektiğini şimdi daha iyi anlıyorum..)
Söz Konusu VaTansa Gerisi Teferruattır...!!

Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz ;)

Pederinxkankası Pederinxşifacısı
Kullanıcı avatarı
Sparow
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Dıstrıct Area

Re: !!!

Mesaj gönderen Sparow »

Şu oyunu 3 senedır oynuyorum cok değişti.. Oyun geliştikçe GM'Ler kullanıcıları anlamaz oldu..
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Sparow yazdı:Şu oyunu 3 senedır oynuyorum cok değişti.. Oyun geliştikçe GM'Ler kullanıcıları anlamaz oldu..
Vurdum duymaz oldu diyebiliriz sanırım.
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

SeRRuh yazdı:
Sparow yazdı:Şu oyunu 3 senedır oynuyorum cok değişti.. Oyun geliştikçe GM'Ler kullanıcıları anlamaz oldu..
Vurdum duymaz oldu diyebiliriz sanırım.
Meran sunucusu yetmedi şimdi burayamı geldin şerruh :lol:
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
muratkocaman2010
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen muratkocaman2010 »

Siz Bizim oyunumuzdaki Gm'lere Gm mi Diyorsunuz Gerçi Başında GM Yazıyor ama oyundan anladıkları filan yok.Gidip parayı yatıran gm oluyor Bu da Ayrı bi konu Gm tanıdığı olan istediği banlatıyor Forumda 1 günlüğe gm olabiliyor çarı soyulunca çarın üstünü geri alıyor Böyle Bir haksızlık çevresinde dönen bir oyun oynuyoruz
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Ya çok güzel yükleniyorsunuz iyi hoşta, şapkanızı çıkartın bir düşünün o zaman. GM dediğiniz kişiler senin benim gibi oyuncular. Şimdi otur bir düşün, çevrende gerçekten samimi olduğun kaç kişi var. Mesela benim 5 çok samimi dostum var. Tut ki ilahi adalet başarılısın o veya bu nedenle GM oldun. 1-2 yıl sürekli birlikte olduğun insanlara pat sırtınımı döneceksin? Muhabbetinimi keseceksin? Yada şu yanından bak senin sevdiğin seni seven bir abin ablan GM oldu, bu konuda da yorum yapabilirmisin dürüstçe. Olayınız sadece benim tanıdığım yok bana nasıl davranıyorsa ona da öyle davransın mı? Kimse önce kendini sonra milleti kandırmaya çalışmasın. Gücü elinde tutanın herzaman ayrıcalıkları olacaktır.

Diğer bir konu önceleri oyuncularla ilgilenen yönetim şimdi kutu satma derdinde. Bir ağacı bile yetiştirirken ilk iki sene fidanken korursun kollarsın sularsın budarsın. Ama artık kendi kökleri üzerinde durabilir hale geldiğinde müdahalen sadece verimini arttırmak adınadır. O satten sonra meyveleri toplarsın. Bırakında insanlar verdikleri emeklerin karşılıklarını alabilmek adına meyve toplayabilsinler. Oyundaki adaletsizlikleri dile getirelim, hataları dile getirelim, düşüncelerimizi paylaşalım. Ama ordakilerin insan olduklarını unutmadan....

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
ShiRoSaKixWT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ShiRoSaKixWT »

Sanatkarr yazdı:Ya çok güzel yükleniyorsunuz iyi hoşta, şapkanızı çıkartın bir düşünün o zaman. GM dediğiniz kişiler senin benim gibi oyuncular. Şimdi otur bir düşün, çevrende gerçekten samimi olduğun kaç kişi var. Mesela benim 5 çok samimi dostum var. Tut ki ilahi adalet başarılısın o veya bu nedenle GM oldun. 1-2 yıl sürekli birlikte olduğun insanlara pat sırtınımı döneceksin? Muhabbetinimi keseceksin? Yada şu yanından bak senin sevdiğin seni seven bir abin ablan GM oldu, bu konuda da yorum yapabilirmisin dürüstçe. Olayınız sadece benim tanıdığım yok bana nasıl davranıyorsa ona da öyle davransın mı? Kimse önce kendini sonra milleti kandırmaya çalışmasın. Gücü elinde tutanın herzaman ayrıcalıkları olacaktır.

Diğer bir konu önceleri oyuncularla ilgilenen yönetim şimdi kutu satma derdinde. Bir ağacı bile yetiştirirken ilk iki sene fidanken korursun kollarsın sularsın budarsın. Ama artık kendi kökleri üzerinde durabilir hale geldiğinde müdahalen sadece verimini arttırmak adınadır. O satten sonra meyveleri toplarsın. Bırakında insanlar verdikleri emeklerin karşılıklarını alabilmek adına meyve toplayabilsinler. Oyundaki adaletsizlikleri dile getirelim, hataları dile getirelim, düşüncelerimizi paylaşalım. Ama ordakilerin insan olduklarını unutmadan....

İyi forumlar.

O kadar güzel açıklamışsın ki diyecek birşey bırakmadın. =) Bazen oyuncular bu oyunu yapan kişilerinde sadece 2 elin parmağı kadar az olduğunu unutup yorumlar yapbiliyorlar. Siz bu oyunu oynayan oyuncular bu oyuna geldiğinizden beri 1 defa dahi olsa yönetime arka çıktınız mı ? Hep isyan hep asilik. Ben oyun yapımcısı oolsaydım böyle isyancılara PLUS PAKET bile satmazdım. =)))

IIxxNAMELESSxxII -- ShiRoSaKi
Telif hakları kendine aittir®™

IIxxNAMELESSxxII

"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!

"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı =) biz bilmiyorduk HAYIR MI ? :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön