!!!
- Pederinkankasi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
!!!
Oyunun Hatası Yüzünden Oyuna Giremez Olduk TTnet Üyeliğime ulaşamadığım için çarımı aktardım fakat plusum yandı..!!Ve oyunada giremiyoruz..Sırf Plusumuz olmadığı için mi bu oyunu oynayamıyoruz..!? Oyun oynamak için illa para vermek mi gerek.!? Sırf Plus yok diye resmen 2. sınıf oyuncu oluyoruz..(Plussuzların ne çektiğini şimdi daha iyi anlıyorum..)
Söz Konusu VaTansa Gerisi Teferruattır...!!
Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz
Pederinxkankası Pederinxşifacısı
Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz
Pederinxkankası Pederinxşifacısı
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: !!!
Meran sunucusu yetmedi şimdi burayamı geldin şerruh :lol:SeRRuh yazdı:Vurdum duymaz oldu diyebiliriz sanırım.Sparow yazdı:Şu oyunu 3 senedır oynuyorum cok değişti.. Oyun geliştikçe GM'Ler kullanıcıları anlamaz oldu..
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- muratkocaman2010
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Siz Bizim oyunumuzdaki Gm'lere Gm mi Diyorsunuz Gerçi Başında GM Yazıyor ama oyundan anladıkları filan yok.Gidip parayı yatıran gm oluyor Bu da Ayrı bi konu Gm tanıdığı olan istediği banlatıyor Forumda 1 günlüğe gm olabiliyor çarı soyulunca çarın üstünü geri alıyor Böyle Bir haksızlık çevresinde dönen bir oyun oynuyoruz
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
Ya çok güzel yükleniyorsunuz iyi hoşta, şapkanızı çıkartın bir düşünün o zaman. GM dediğiniz kişiler senin benim gibi oyuncular. Şimdi otur bir düşün, çevrende gerçekten samimi olduğun kaç kişi var. Mesela benim 5 çok samimi dostum var. Tut ki ilahi adalet başarılısın o veya bu nedenle GM oldun. 1-2 yıl sürekli birlikte olduğun insanlara pat sırtınımı döneceksin? Muhabbetinimi keseceksin? Yada şu yanından bak senin sevdiğin seni seven bir abin ablan GM oldu, bu konuda da yorum yapabilirmisin dürüstçe. Olayınız sadece benim tanıdığım yok bana nasıl davranıyorsa ona da öyle davransın mı? Kimse önce kendini sonra milleti kandırmaya çalışmasın. Gücü elinde tutanın herzaman ayrıcalıkları olacaktır.
Diğer bir konu önceleri oyuncularla ilgilenen yönetim şimdi kutu satma derdinde. Bir ağacı bile yetiştirirken ilk iki sene fidanken korursun kollarsın sularsın budarsın. Ama artık kendi kökleri üzerinde durabilir hale geldiğinde müdahalen sadece verimini arttırmak adınadır. O satten sonra meyveleri toplarsın. Bırakında insanlar verdikleri emeklerin karşılıklarını alabilmek adına meyve toplayabilsinler. Oyundaki adaletsizlikleri dile getirelim, hataları dile getirelim, düşüncelerimizi paylaşalım. Ama ordakilerin insan olduklarını unutmadan....
İyi forumlar.
Diğer bir konu önceleri oyuncularla ilgilenen yönetim şimdi kutu satma derdinde. Bir ağacı bile yetiştirirken ilk iki sene fidanken korursun kollarsın sularsın budarsın. Ama artık kendi kökleri üzerinde durabilir hale geldiğinde müdahalen sadece verimini arttırmak adınadır. O satten sonra meyveleri toplarsın. Bırakında insanlar verdikleri emeklerin karşılıklarını alabilmek adına meyve toplayabilsinler. Oyundaki adaletsizlikleri dile getirelim, hataları dile getirelim, düşüncelerimizi paylaşalım. Ama ordakilerin insan olduklarını unutmadan....
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Sanatkarr yazdı:Ya çok güzel yükleniyorsunuz iyi hoşta, şapkanızı çıkartın bir düşünün o zaman. GM dediğiniz kişiler senin benim gibi oyuncular. Şimdi otur bir düşün, çevrende gerçekten samimi olduğun kaç kişi var. Mesela benim 5 çok samimi dostum var. Tut ki ilahi adalet başarılısın o veya bu nedenle GM oldun. 1-2 yıl sürekli birlikte olduğun insanlara pat sırtınımı döneceksin? Muhabbetinimi keseceksin? Yada şu yanından bak senin sevdiğin seni seven bir abin ablan GM oldu, bu konuda da yorum yapabilirmisin dürüstçe. Olayınız sadece benim tanıdığım yok bana nasıl davranıyorsa ona da öyle davransın mı? Kimse önce kendini sonra milleti kandırmaya çalışmasın. Gücü elinde tutanın herzaman ayrıcalıkları olacaktır.
İyi forumlar.
O kadar güzel açıklamışsın ki diyecek birşey bırakmadın.
IIxxNAMELESSxxII -- ShiRoSaKi
Telif hakları kendine aittir®™
IIxxNAMELESSxxII
"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!
"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı
biz bilmiyorduk HAYIR MI ? 
IIxxNAMELESSxxII
"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!
"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı