Birisi Yardım Edebilirmi..?
Birisi Yardım Edebilirmi..?
Ttnetden plus alıcam alamıyorum TTNET ADSL Kullanıcı Adınız yazan yere ne yazıcaz
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
Re: Birisi Yardım Edebilirmi..?
Turktelekom üyesi iseniz, Turktelekom üye adınızı yazacaksınız.KraLarTor yazdı:Ttnetden plus alıcam alamıyorum TTNET ADSL Kullanıcı Adınız yazan yere ne yazıcaz
TTNET ADSL Hizmet Numaranız;
TTNET ADSL Kullanıcı Adınız;
TTNET ADSL Şifreniz;
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
türk telekom üyesiyim adsl türk telekomdan bağlı türk telekom adsl kullnıcı adım mesela *********@ttnet ama (@) bunu kabul etmiyor kullanıcı adı harf we rakamdan oluşabilir diyor (@ttnet) seçeneğini çıkartıyorum ve adımı yazıyorum sadece ********** diye bu seferde BİREYSEL KULLANICILARA SERVİS SATILMAKTADIR diyor bunu geçelim gelelim diğer soruna bunlar olmadı ttnet oyun sitesine üyeyim karakterlerim oraya aktarılmış oyuna msn adım ile giriyorum mesela ******** bunuda kabul etmiyorRisky yazdı:Turktelekom üyesi iseniz, Turktelekom üye adınızı yazacaksınız.KraLarTor yazdı:Ttnetden plus alıcam alamıyorum TTNET ADSL Kullanıcı Adınız yazan yere ne yazıcaz
TTNET ADSL Hizmet Numaranız;
TTNET ADSL Kullanıcı Adınız;
TTNET ADSL Şifreniz;
Lütfen kişisel bilgilerinizi örnekte olsa forum üzerinden paylaşmayınız.
Düzenleyen;Risky
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
TTNET ADSL Kullanıcı Adınız, ADSL modem ayarlarınızı yaparken kullandığınız kullanıcı adıdır.
TTNET ADSL Kullanıcı Adınızı sonuna @ttnet gelmeyecek şekilde giriniz.
TTNET ADSL Hizmet Numaranız, ADSL aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır.
TTNET ADSL Şifreniz, ADSL modem ayarlarınızı yaparken kullandığınız şifredir.
TTNET ADSL Kullanıcı Adınızı bilmiyorsanız 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz.
İsmet Soner YILMAZER
.38.
.38.