TTnet tek şifre eşleştirmesi SORUNU !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

TTnet tek şifre eşleştirmesi SORUNU !

Mesaj gönderen nabuforum »

Merabalar.TTnet üyeliğinin ilk çıkış tarihi itibari ile bu üyeliğe geçiş yaptım ve üyelikte 4 adet karakterim mevcut.TTnet tek şifre güncellemesi ile birlikte ttnet e bağlı diğer e postam eşleşmiş oldu ve karakterlerimin bulunduğu e posta adresi şu anda geçersiz görülüyor.Dün bu eşleştirmeden muzdarip olmamak için desteğe mail de attım fakat cevap gelmedi. Şu anda oyuna giremiyorum yani e posta adresi onaylanmamış görünüyor. Karakterlerin taşınması için başvuru yaptım fakat üyelik onaylanmadığı için karakterlerin silinmesinden korkuyorum. Bunun yanında 3 aylık plus yüklü olan hesap ttnet sayesinde gitmiş bulunmakta. Hem oyuna giremiyorum hem de plusum işliyor durumda. Konu hakkında acil olarak yardım talep ediyorum !
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: TTnet tek şifre eşleştirmesi SORUNU !

Mesaj gönderen nabuforum »

Bu ttnet tek şifre eşleştirmesi nasıl olacak bilgisi olan yokmu. Zamanında alınmış olan adres ile oynadık senelerce, şimdide tek şifre çıktı başımıza farklı e posta adresi aldım eskisine giriş yapamıyorum. Tüm karakterler o hesapta hesap ise onaylanmadı diyor. Oyun zevkinin içine ettiler. Karakterlere birşey olmaz umarım.
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

senle aynı problemi yaşıyorum kardeş eski e-postamı değştirdim tek şifre üye olmak için tabi aklıma gelmedi charların orda kalacağı aynen devam ederim diye düşündüm şimdi oyuna girince onaylanmamış e-posta falan diyor sanırım o kadar emek boşa gitti ama iyi oldu bir daha girmem yöneticilerin bu kadar zavallı elinden bi halt gelmez adamların olduğu oyuna inş charlarını kurtarırsın
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

eski epostanı yapmaya dene istersen.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön