viewtopic.php?f=46&t=48376
Ben Smileyim eşleştirme yapamıcam yani napamıyım akıl verirmisin aktarım haklarmda dolu birden böyle birşey geldi bilseydik yaparmıydık ?
Biliyorum böyle başlık açmak yasak ama o kadar emeğin haddi hesabı nedir ?
Lathander Bakarmısın ?
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Lathander Bakarmısın ?
Merhabalar,
Burdan bir sonuç çıkarmazsınız. www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden başvuru formunu doldurup gereken cevabı alırsınız !.
İyi forumlar
Burdan bir sonuç çıkarmazsınız. www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden başvuru formunu doldurup gereken cevabı alırsınız !.
İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Atmadıkmı fakat cevap yok lütfen şöyle şeyler demeyin sizinde olsa onlarca plus o karakterler başına gelse napardın bu destek değil vicdan işi !ISTANBULFATIHI yazdı:Merhabalar,
İyi forumlar
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

bilinmez yazdı:Atmadıkmı fakat cevap yok lütfen şöyle şeyler demeyin sizinde olsa onlarca plus o karakterler başına gelse napardın bu destek değil vicdan işi !ISTANBULFATIHI yazdı:Merhabalar,
İyi forumlar
Gm ve DEV'ler forum üzerinden böyle konulara cevap vermezler. Destek e-mail at. 24 saat içerisinde cevap gelmezse 2. mail i tekrar at. Muhakkak cevap gelir.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Mesajımı okuysadın böyle cevap vermezdin atmadığımımı sanıyorsun ?ISTANBULFATIHI yazdı:bilinmez yazdı:Atmadıkmı fakat cevap yok lütfen şöyle şeyler demeyin sizinde olsa onlarca plus o karakterler başına gelse napardın bu destek değil vicdan işi !ISTANBULFATIHI yazdı:Merhabalar,
İyi forumlar
Gm ve DEV'ler forum üzerinden böyle konulara cevap vermezler. Destek e-mail at. 24 saat içerisinde cevap gelmezse 2. mail i tekrar at. Muhakkak cevap gelir.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

Okudum Senin yazdığın cevabı. Bende diyorum Yoğun oldukları için okumamış olabilirler. Desteğe Giden her mail cevaplanır. Yada E- PoStanın gereksiz dosyalar klasörüne ( Junk ) gelme ihtimalide var birde oraya bakmayı dene istersen...
ISTANBULFATİHİ > FATIH