1 Olaya Şahit Oldum Ve Sus Puslugumu Acıyorum
1 Olaya Şahit Oldum Ve Sus Puslugumu Acıyorum
Ben Bundan 1.5 Yıl önce Cok Şaşırdım :shock: Agateamxsedat Denilen Ve Komawerxwedan Denilen Şahısların Gerçek Yüzlerini Görmek Ve 1 Olaya Baş Koymak Ve OyundaKi En Önemlı Acıgı Ortaya Cıkarmak Üzre .. Sayğılarımla IIAsiBeyII v.b Ve Bu Kelımeleri YazarKen Yüreğim El Vermıyorki O bakımdan Üzülüyorum AgaTeamxsedat : UgLyBaŞqAn Ramazan Denilen Şahıstır Ve Bu Komaderxwedan : UgLyKinG Veysi Şahıstır Ben Bu kelımelerı Yazarken Cok utanıyorum Ki Bu bızım Oyun ıcındeki Mutlulugumuzdur 1 Ayıbımızdır Saygılarımla Okan
- Hellxsting
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 1 Olaya Şahit Oldum Ve Sus Puslugumu Acıyorum
Zannetmiyorum Ama Herkesin Nabalı Günahı Kendi Boynuna

Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
Agateamxsedat Bizzat RAzaman Dır UgLyPaŞaM Komaderxwdan İse UgLyKınG Ve Sızı Oyunda Bu kadar Yıpratan insanları Koruyorsunuz Pravo Kardeş Ama Oyun'da 24 saat Onlıneyım
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
benim bildiğim IIAsiBeyII "Okan"ın forum üyeliği "sarhoşimam" dır. önce kim olduğunu belirt sonra suçlamalarını kanıtlarla destekle ki inanalım.
bir varmış bir yokmuşum
sahte üyelikle gelmişsin başkasının adıyla önce Türkçe konuşmayı öğren "sus pusluğumu açıyorum" ne demek dingil
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
İnanmayan Varsa Gidsin 1 Aktarım Yapsın 50 TL. Üzeri Para Ver Alabılırsen Pm At IIIAsiBeyIII ProF Benim Diyer Forum Üyeliğimdir O Bu bir Gerçekdir
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
sErhosimam kardeş forum üyelik başlangıcın 21ocak2011
asibey'in forum hesabını biliyorum o olmadığın da kesin bi suçlama yapıyorsun kim olduğunu saklama hiç değilse ya da başkasının ismiyle yapma
asibey'in forum hesabını biliyorum o olmadığın da kesin bi suçlama yapıyorsun kim olduğunu saklama hiç değilse ya da başkasının ismiyle yapma
bir varmış bir yokmuşum
-
- Acemi Savaşçı
İster İnan İSter inan Ma oyundayım Gel Söylum
- Hellxsting
- İri Fare Avcısı
Kanıtın Varsa Foruma Koy KAnıtın Yoksa İşine Bak Üyeliğin YEni Apacık Ortada Ya Yalan Ol YAda Duman Ol HAdi Evlat

Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
AsiBey adLı forum hesabı fake dir bilginize
Kocum kendi adınla biyerlere gelmeye calış milletin adını kullanma.
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]