Arkadaslar oyuna bir süre ara veriyorum bilindigi üzere almanyada yasiyorum ve memleketim olan denizliye gidiyorum Carlarima kp kasmak vs. gibi nedenlerle dostlarim olabilir yani ben olmayacagim
Kisa bir süre önce istanbuldaki bazi dostlarla yüz yüze tanismak nasip oldu sira denizli ve cevresindeki dostlari görmeye geldi :D
Insallah cemberli tas ben gelmeden acilmaz:D:D
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
Kendini fazla özletme Alperim abim, gözün arkada kalmasin, Motor eninde sonunda banada bir Maraton verecektir elbet iyi tatiller abim, en kisa zamanda dönmeni bekliyoruz yine aramiza
Hoş Geldin Türkiye'Ye abim.Çemberli taş gelsede benim şifadan önce senin şifanı düzerim takma kafana Özletme abim kendini, hıı bide su iridin ve kızılın oldugu hesapların şifresini atta bana faceden maceden bir yerden üretcem az kaldı para bitti
Arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi Yaklaşık 3 haftadır oyundu deilim fakat çarlarımı kullanan arkadaşlar var kp kasmak vs. için çarlarımla sorunu olan o an kimin kullundığını örenirse yardımcı olabilirim....
En yakın zamanda görüşmek üzere..
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..