konuya açıklık getireyim kimse boşuna yırtmasın kendini. bu çar kimseden zorla bişe almamıştır. BU oyunda kimseye güvenilmemesi gerektiğini 4 sene boyunca öğrenememiş insanlar kendi ahmaklıklarından dolayı bölgeyi kirletmesin boşuna. Dreamy denen çar photoshopta bu çar göya kendinden şifre istemiş gibi konuşma yapmış bide forma koymuş arkadaş bi kere bana artislik yaptı ve bende bölgeden biton laf söledim kendisine olayla hiçbir ilgisi olmamasına ragmen kemik atılmadan konuaya atlamış ve onun yandaşları helldog ve benzeri çarlarda bölgeden sürekli küfür etmiştir. Nirvanlara gelince olayın aslı şudur BEN NİRVAN ları seviyorum o yüzden girerim loncaya dedim onlarda güçllü çar diyerek hemen isim kodu buldular ve isim değiştirdik. 2 gün kanka modunda GB LERE girdikten sonra Dreamy denen kendini bilmez arkadaş bölgeden saçma sapan bi olay yaratarak olayı büyütmüştür ve yandaşlarıda onla birlik olup bölgeden küfür etmişlerdir.
KİMSE KİMSEDEN ZORLA MADEN ALMAMIŞTIR. KİMSE KİMSEDEN ŞİFRE İSTEMEMİŞTİR. KENDİNİ ADAM SANIP BÖLGEDEN BİLİP BİLMEDEN KONUYLA ALAKASI OLMAYAN ARKADAŞLAR OLAYA ATLAMASINLAR. HE AYRICA Dreamy arkadaş bi telefonda çarı banlatıcam 1 hafta süren var gibi ARTİSLİK yapmış ancak olayın üzerinden 2 ay geçmiş ancak çara hala girip oyunu oynuyabiliyorum. Anlıcağınız kimse boş konuşmasın işine baksın. ÇAR benimdir ismi cismi farketmez ben oynarım kimsede beni ilgilendirmez. Nirvan loncasıyla bi alakam yoktur aramızdaki alışverişler geçmiş zamanda olmuştur. BAZI nirvan arkadaşlar bölgeden küfür ediyor ama item verirken kanka ayağı yapıyorlardı. O arkadaşlar Dreamy ve yandaşlarının gazına gelmiş arkadaşlardır. Onları DREAMY mağdurları olarak görüyorum.
OYUNDA HERKESE BAŞARILAR
Nirvanxaethra
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Nirvanxaethra
Arkadaşlar Nirvanxaethra denilen şahısla hiçbir alakam yoktur
YUSSSSSUFCUKKKK :arrow:
- Nirvanxruthless
- İri Fare Avcısı
Hala Nirvanlara laf atıyorsun ama nirvanların arasında hırsız dolandırıcı yoktur.Kımsenın pesınde menfaat için kosmayız.En az birer carımızda sahaser vardır biz bir aile loncasıyız cogumuz yakın akrabayız ve tutmus bana 1 adet azat asa vermıs her yerde onu dıyorsun ama kullandığın isim kodunun parasını vermedın hala o 60m getir verdiğin asayı sana iade ederım 
Bizi bu oyunda bilen bilir. Yusufcuk artık bizle ugraşma anlıyorsun DOLANDIRICILARLA İŞİMİZ OLMAZ ve kımseden karsılıksız hiç bir sey almayız bunu o kucuk aklına sok ve aynı kelımelerı tekrar edıp durma ..
bu yukarıdakı arkadasa dıkkat edersenız sevınırım. namı deger yusufcuk bayan car acıp mılletı dolandırmaya calışmıstır....
Bizi bu oyunda bilen bilir. Yusufcuk artık bizle ugraşma anlıyorsun DOLANDIRICILARLA İŞİMİZ OLMAZ ve kımseden karsılıksız hiç bir sey almayız bunu o kucuk aklına sok ve aynı kelımelerı tekrar edıp durma ..
bu yukarıdakı arkadasa dıkkat edersenız sevınırım. namı deger yusufcuk bayan car acıp mılletı dolandırmaya calışmıstır....

Dream yazdı:Teşkilatta bi çok kişiyi dolandırdı melikee adım diye uzun bi süre kız taklidi yapıp maden para item vs yaptıktan sonra sıra geldi borçları ödemeye işte o anda ne oldu ise melike oldu yusufönce melike charı devrettim dedi kaçtı sonra 2 gündür yusuf diye biri çıktı sonra birden isim değişti NirvanxAePHra oldu.. selim ( nirvanxlider ) kim olduğunu kişiliğini bilmeden almış loncasına ismini değiştirtmiş NirvanxAePHra olmuş nese gelelim sadete 1 saat önce bi skype yapıldı isimler
Nirvanxlider
MeMaT
Ben (Dreamy)
Dişişifanomad
GüLüM
arasında...
biraz sıkıştırdıktan sonra iyice açıklar vermeye başladı iyice süphelenip birinden melikenin telefonunu buldum arım dedim skype konuşması esnasında ben asıl "Melikee" yi aradığımı sanıyodum ama bide ne duyalım çalan telefon ben yusuf melikenden charları devraldım diyen kişiden geliyo telefon sesi)) nese hoş geliyodu o ses anlatamam
Nese Özetle;
Bi zamanlar ben melikeyim diye gezen şahış aslında erkekti şuan ki adı ile yusuf charı NirvanxAePHra insanların iyi niyetini suistimal edip borç para item maden isteyip charı dizdi borçlular kapıya dayanınca biden yusuf yusuf etti ve Yusuf oldu
bu arkadaş şimdi para şifre item istemediğini idda ediyo ben yapmadım diyo buyursun bi adet print benden şifre istediğine dair
http://img837.imageshack.us/img837/91/e ... 202603.jpg
Gerekli açıklamalar diğer arkadaşlar tarafındanda yapılcaktır şimdi...
Herkese iyi oyunlar
..
-
- Salgın Koruyucusu
neyse koçlar
sizin gibi ezmeler olmadıkça eglencesi çıkmıo siz maymunluk yapcaksınız ben eglenicem
:D
-
- Salgın Koruyucusu
dolandırmaya çalışmadım canooo
ezmeler kendileri verdi
cokta tın
kimseden zorla bişe almadım DREAMY denen dürzüden çar şifresi istemedim o photoshopta yapmıs dreamy la çarımı banlatıodun ne oldu fosss
ayna al karşına dreamy
sorasını sen bilirsin
alışıksın 
KLAN DAN GORDUM KADARI ILE BENDE NIRVAN OLMAK ISTIYORUM DIYE MUHABBET EDIYODUN... adam lara bana kot bulun bıle dedın ( ısım kodu degerı 80 m oyunda ) . sen bunun karsılıgında hangı ıtemı vermıs ola bılırsınkı.
bu arada nırvan loncasının onca kardesım dedı adam varken senden mı ıtem ıstıcek ....
bu arada nırvan loncasının onca kardesım dedı adam varken senden mı ıtem ıstıcek ....

-
- Salgın Koruyucusu
konuyla alakası olmayan arkadaşlar bilip bilmeden konuşmasın
dogrular zoruna mı gıd dı guzelım .. ben haklının yanındayım her zamn .. 80 m kod parasına kıyan adam kıydırık asanın pesıne mı duscek
yalvarıp adam lara benıde alın loncaya dıye sona anırma