ARTIK YETER VE ELVEDA OYUNU BIRAKIYORUM

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ARTIK YETER VE ELVEDA OYUNU BIRAKIYORUM

Mesaj gönderen seranatfb »

YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR OYUN NEREYE GİDİOR HABERİNİZ VARMI?? ARTIK KASALAR NADİDE MOR İTEMLERİ KALDIRMAZ OLDU SATIŞTA YAPTIRMIYONUZ SIGINAK VE MİGRATTA ŞANSI OLMAYAN KİŞİLER YENİ BÖLGELERE NASIL HAZIRLANCAK??YANİ SİZ KISACA ŞUNU DİYORSUNUZ CEMBERLİ TAŞINDA KAYMAGINI BİZ NEREYE YEDİRCEGİMİZİ İYİ BİLİRİZ ARTIK OYUN İCERİSİNDE BAZI KESİMLERİ AYIRT ETTİGİNİZ ALENEN ORTADA SAVAŞCIYI ZATEN PALYACO YAPTINIZ GECEN GÜN BİRİ YANSITIYOR IŞIK HANIM ZIRH IŞIK HANIM KOLYE VESAİRE GİBİ GÖZÜ İRADESİ FİKRİ OLAN OYUN İCERİSİNDE BİR BAKSIN BAKALIM KAC SAVAŞCIDA TAKIM VAR VE KAC BÜYÜDE TAKIM VAR?? KISACA SIGINAK MİGRAT GÖRMEYEN ADAMLAR VAR TUTTURMUSNUZ CEVRE NE CEVRESİ?? EJDERİ OLMAYANI ADAMDANMI SAYIYOLAR OYUNDA MAVİYİ CIKARTTINIZ BİLMEM KAF DAGINA İNDİREBİLENE AŞK OLSUN NASIL YAPSIN ADAM EJDERİNİ VESAİRE COK KONU ACILDI BU KONULAR HAKKINDA AMA ELDE VAR SIFIR YÖNETİM ARTIK OYUNCUNUN İSTEGİNİ GÖZ ARDI EDİYOR YERSEN REVANİ YEMESSEN BİLMEM NEYİMİ YE DER GİBİ TARZINIZ VAR..İSİM DEĞİŞTİRME VERDİNİZ HIRSIZLARA KAMUFLAJ YAPTINIZ 1AYLIK PLUS ALAN ADAMI ARTIK PLUS ALIYO DİYE ADAMDAN SAYMAZ OLDUNUZ HER BÖLGEDE İTEMLERİ YOK DENECEK KADAR AZALTTINIZ NASIL HAZIRLANSIN BU ADAMLAR BÖLGELERE NASIL??ŞİMDİ BURAYA KİMİN NASIL YORUM YAZACAGI HİC UMRUMDADA DEGİL AMA BEN ARTIK BU SACMA OYUNUN BİR PARCASI OLMUYCAM.
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ARTIK YETER VE ELVEDA OYUNU BIRAKIYORUM

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

tebrik ediyorum kardeş süper yazmışsın, daha birsürü sorun var bular gibi ama sende karşılık alamayacağını tahmin ettiğin için çok fazla yormamışsındır kendini, yakındır zaten bu yönetin oyunda yandaşlarıyla başbaşa kalır oynarlar 3 5 kişi oyunu, İLTİFATLARI GÖĞÜSLERİNİ KABARTARAK DİNLEYEN YÖNETİM, ELEŞTİRİLERE NEDEN GÖĞÜS GERİP CEVAP VEREMİYORSUNUZ...
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Valla kardeşim sana katıldığım noktada katılmadığım noktada var.Benim bu oyunda tanıdığım 3-5 kişi var(onlarda çevremde oturan insanlar) valla herkes gibi bende üstümü dizmek istedim.Dizmek için tabikide para lazımdı.Açıkçası madende 1-2hafta kaldım ve 3çarımında üstünü adam gibi dizdim.Sana tavsiyem madendir.Ha ben maden çekemem madende duramam adamlar alır diyosan (ve sabırsızsan) sana bişey diyemem.Zaten para ancak madende kazanılır.Karar senin.NOT:Katıldığım bir konuda şudur evet herkes yandaşlarını tutuyor ve buda oyunda kutuplaşmalara neden oluyor.Ama kutuplaşmanın dışında kalan oyuncular gibi (örneğin ben) madende dur ve paranı al.Neyse sen oyunu bırakıcaksan sana reel hayatta başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

DEDİNİZ HERŞEYDE HAKLISINIZ AMA GM LİK YAPMAK SERVERLERE BAKMAK ONLARI BÖYLE İDARE ETMEK KOLAY DEĞİL...! İŞİ BU DİCEKSİNİZ AMA ONLARDA İNSAN NE YAZDIYSAN VURGÜLÜNE KDR HAKLISIN AMA ONU YAPSALAR Bİ AÇIK ÇIKIYOR ŞUNU YAPSALAR Bİ AÇIK O AÇIK KAPATMAK O KDR KOLAY DEĞİL NASIL BONO AÇIĞI PARA YAPMA AÇIĞI ÇIKTI BUNLAR MİGRAT VE SIĞINAK YÜZÜNDEN BU AÇIKLARI DA KAPATMAK O KDR KOLAY İŞ DEĞİL BU SADECE MEVLÜT DİNÇ İŞİ DEĞİL BÜTÜN GMLER Bİ ARADA ÇALIŞIYOR .. ŞUAN DA HAYLA AÇIK YAPAN ARKDAŞLAR WAR AMA GM ELİNDEN GELEMİYOR ANCA KAPATMAYA ÇALIŞIYOR.ONLAR ÇOK UZUN ZAMAN ALIYOR LVL YAPMAK KARAKTER KOYMAK BASİT AMA ONLARDAN DOLAYI ÇIKACAK AÇIĞI KAPATMAK ZOR

İYİ FORUMLAR..!

TrxtEHLiQeLeexTR = eski adıyla (Emoookardeşi)
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Kısacası kardeşim oyunun akışını gm belirlemez oyuncu belirler.Gm sadece oyunu kurallarına göre oynatır gerisi senin elinde olan birşey.Gm kalkıp bu çevresi olan adamlara item vermiyor bunlar çevrelerinden dolayı item yapıyor.Neyse lafı uzatmaya gerek yok.Herkes Gmleri suçlarsa zaten bu oyun oyunluktan çıkar.
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Urukhai »

Yönetime laf etmeyin duygusal insanlardır onlar.. Nede olsa artık tamamen duygusal düşünüyorlar..
Kendi oyuncularına isim değiştirme hakkını parayla satan bir yönetime göre çok fazla şey istiyorsunuz :)
Bunlar bile ikv oyuncusunun göstermesi gereken tepkiyi tetikleyen hususlar olmaya yeterlidir.
Bu adamlara laf anlatamazsınız .. eğer birşeyleri ifade etmek istiyorsanız yapılabilecek en iyi eylem onlara aynı muamele ile cevab vermek olur..
Eskiden kendini oyuncuların memnuniyetine adayan bu insanlar artık kendi memnuniyetlerinin dışında hiçbir şeyi önemsemez oldular..Öyle olmayada devam edeceklerine hiç şüphe yok
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Bizeheryertrabzn yazdı: Teßrik ediyorum kardeş süper yazmışsın, daha ßirsürü sorun var ßular gibi ama sende karşılık alamayacağını tahmin ettiğin için çok fazla yormamışsındır kendini, yakındır zaten bu yönetin oyunda yandaşlarıyla ßaşßaşa kalır oynarlar 3 5 kişi oyunu, İLTİFATLARI GÖĞÜSLERİNİ KABARTARAK DİNLEYEN YÖNETİM, ELEŞTİRİLERE NEDEN GÖĞÜS GERİP CEVAP VEREMİYORSUNUZ...!
;)
Kullanıcı avatarı
linkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen linkin »

plus paketim vardı iksir bile düşmüyordu plus bitti iksrileri felan hep ben alıyorum buna şükür demek ki plus almamak lazımmış.

bölge kanalı klan kanalı mı yazmayıveririm..

mevlüt dinç in cebine para atcağıma klana bölgeye yazmam olur biter..

item mi düşmesin zamanla sözde 700 bin oyuncusu olan oyun 500 kişi ile oynamaya başlar..

nasıl iştir anlamıyorum bana bir şaheser 1 kere düşüyor zar zor ama bazılarında 4 tne 5 tane var nasıl iş bilemedim...

ben de kesiyorum 600 e yakın madalya oldu daha bişey yok bende :)
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin
Resim
hellfire7789
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen hellfire7789 »

bi olay anlatayım bende kanıtlarıda isteyene mail atarım

16 sında susturma cezası almışım 19 una kadar :D konuşamıyordum. neyse bi baktım bi mail daha ayın 18i bi susturma cezası nedeni şöyle yazıyor rahatsız edici davranış ve ben zaten konuşamıyorum bölgeye bişe yazamıyorum 21 ine kadar susturma cezası bunlar bişe degil :D komik gülüp geçtiğim şeyler ayın 21i ben işteyim saat 16 civari rahatsız edici davranış yapmısım ve çarı bloklamışlar

ben 16 sularında işte çalışırken nası oyun içerisinde rahatsız edici davranışta bulunuyorum bunu merak ettim gm destek varmış sizin gibi gmin destegin ben :D

çokta umrumda oyun siz böyle giderseniz ne plus alan olur ne bu oyunu oynayan 700 bin üye diyor yalanın daniskası bi kişinin 20 çarı oldugunu düşünürsen :D 20 bin kişi yoktur :D:D neyse diceğim şudurki gmler ve görevliler yandaşlarını korusun ben bi daha plus almam kutu almam :D eminim ki şu oyuda çoğu insan vazgeccek oynamaktan gmler ve yandaşlarınız yalaklarınızla başarılar :D
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Öncelikle selamlar,çevre konusundan başlıcam,çevresi olan üstünü diziyor sığınaga gırıyor ejderı olana grup var gibi saçmalıkları bır kenara atmalısın,benım karakterım sınırsız bloke oldu bılıyorsunuz,beni 45 levelde bile sıgınağa giren gruplar grup atıyordu sence sebebi çevrem olmasımı yoksa tecrubelı olmam mı ? Ejder efsun hepsi hikaye,ben suan elımde engerek dısıyle ejderlı zırhlı,ejderlı buz/elektırık gerek meteorıt buyuculerını bıle kesıyorum tecrube bakımından bu konu böyle.Bir diğer konu ise mor efsunlar eşyalar kasalara sıgmaz oldu dıyorsun bunları çöpe atabılme sansı vermısler sana 10 tane alternatör kolye var ise 5 tanesını at arkadaşım turşusunumu kurucaksın ? Maden konusunda bu yaşanan olayların pıyasanın artmasının sebebi Game Master'ler mı yoksa oyuncular mı.? Paran çoksa 30 mılyondan bıle mavi alırsın he yokmu paran 20 m den ararsın hep,elbet paraya ıhtıyacı olan olur o an 20 m ye satar sana,bu işler böyle devam eder,alıcı belırler daima madenın pıyasasını unutma.Çemberli Taş da tecrübesiz kişiler alınmayacaktır benım fikirlerime göre,yenı bir kesim taktıgı bulunur,ve forum uzerınden paylasılarak herkes deneme yaparak tecrubesını geliştirir.Unutma,uğrunda savaşmassan kazandığın şeye değmez ;)

İyi forumlar.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

“Genel Sohbet” sayfasına dön