Skype den ikv ye girme
-
bilkazan
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Skype den ikv ye girme
arkadaşlar skype ile ikv ye girilebiliormu ikv yi açmadan direk skypı açsak oyuna girebilirmiyiz girilior ise nasıl açılıor skype sayesinde ikv
-
bilkazan
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Skype den ikv ye girme
kardeşim soru sorduk bi cevap verirsen boşuna yorum yapmak yerine
Merhaba;
Skype isimli program,her şartta arkaplanda çalışabilir.Şahsen kullanıyorum,gayet rahat oluyor.
Oyuna girmeden önce açın sonra arkaplana alın,oyun açın dilediğiniz gibi kullanın.
Fakat oyun içindeki sesleri kısmanızda yarar var,zira bazen sesler karışabiliyor
Kolay Gelsin.
Aédan Athélius
Skype isimli program,her şartta arkaplanda çalışabilir.Şahsen kullanıyorum,gayet rahat oluyor.
Oyuna girmeden önce açın sonra arkaplana alın,oyun açın dilediğiniz gibi kullanın.
Fakat oyun içindeki sesleri kısmanızda yarar var,zira bazen sesler karışabiliyor
Kolay Gelsin.
Aédan Athélius
"Everything starts in the head"

-
bilkazan
- Şarapçı'nın Sırdaşı

şimdi mesela oyuna girio dimi skyplada olunca ben şunu soruyordum oyunu yüklü olması gerekirmi
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Skype'la ikv ne alaka onu anlamadım,skype bizim tabirmizde ve kullanımımızda oyunda rahat anlaşma ve iletişime geçmek için kullanılan sohbet programı.Koşulsuz şartsız girebilirsin .
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Giremezsin.Birbirinden bağımsız iki uygulamadır.ikv yi açmadan direk skypı açsak oyuna girebilirmiyiz
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Skypee, normal kullandığın MSN vb. web üzerinden yazılı, sesli veya görüntülü çağrılar yapabilme bu çağrıları konferans şeklinde uygulayabilme adına kullanılan bir programdır. Oyun dosyalarıyla hiçbir alakası yoktur. Bu prgogram çalıştırılıp görüşmeler başladığında (sesli görüşme) oyun açılabilir. Yani aynı anda hem oyun oynayıp hem konuşmaya devam edebilirsin. Özellikle grup üyeleri arasındaki koordinasyon açısından çok verimlidir.
Skypee, normal kullandığın MSN vb. web üzerinden yazılı, sesli veya görüntülü çağrılar yapabilme bu çağrıları konferans şeklinde uygulayabilme adına kullanılan bir programdır. Oyun dosyalarıyla hiçbir alakası yoktur. Bu prgogram çalıştırılıp görüşmeler başladığında (sesli görüşme) oyun açılabilir. Yani aynı anda hem oyun oynayıp hem konuşmaya devam edebilirsin. Özellikle grup üyeleri arasındaki koordinasyon açısından çok verimlidir.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Beyler Skype ücretlimi ?
Benim internet sınırsız.Ek ücret ödemem gerekirmi ?
Cevaplar için teşekkürler ..!

- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Skype ile Skype yüklü bilgisayarlar arasında ücretsiz sesli ve görüntülü iletişim sağlayabilirsin.RoneeY yazdı:Beyler Skype ücretlimi ?
Ek ücret ödemen gerekmez.