selamun aleyküm
elimdeki yazışma printını ekran resimini foruma nasıl eklerim yardım
hesabım bloklanmış sebebini bilğilendirimisiniz ama ben bilğilendireyim
oyun oynarken
percus isimli bir şahıstan özel mesaj aldım ve yazdıklarını pirintladım çünki direk beni dolandırıçılıkla hitap ederek dolandırıçılık yapıyormuşsun dorumu diyor sinirimi bozdu ve pirintlamaya başladım başka bişey demesini müsade edtmemek için aynen yazıyorum tek kelime yürüüüüü lan dedim resim elimde mevcut dolandırıçılık yapmışsınız diyerek bana hakaret etti bende tek cevap olarak yürüüü lan dedim ve genele yazım hesap hırsızlığı oluyor sürekli onun için yanımdan kovmaya çalıiştım ve genele yazarak bilğilendirdim bu kişiyi hiç tanımam ve hesam hızsızlığından korktuğum için böğle bi niyeti olduğunu düşündüm hesabım hiç bir şekilde yanlış yapmamıştır eger oyunda bu kişi yönetici ise beni dolandırıcı olarak kakaret etmesi doğru değil ke keyfi davranamaz belgesini isteyin ama bende belge var onun yazdığı ve benim yazdıgım tek kelime pirint yayarak aldım bu belgeyi size gönderirim ama hesabım açılsın yanlı davranış oyunun kalitesini düşürüyor ve buna nasıl guveniyorsunuz ilğinize teşekkür ederim cevap bekliyorum
bu nasıl bir davranış keyfe keder hesab banı
-
bortecene15
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
Re: bu nasıl bir davranış keyfe keder hesab banı
Merhaba
Eğer ki karakterlerinizin yanlış moderasyon işleminden geçtiğini düşünüyorsanız bunu Ceza İtiraz hakkınızla dile getirebilirsiniz. Forum aracılığıyla iletilmeye çalışılan bu tür şikayetler değerlendirilmeye alınmamaktadır.
İKV Destek adresine giderek bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İKV Destek Formu için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Eğer ki karakterlerinizin yanlış moderasyon işleminden geçtiğini düşünüyorsanız bunu Ceza İtiraz hakkınızla dile getirebilirsiniz. Forum aracılığıyla iletilmeye çalışılan bu tür şikayetler değerlendirilmeye alınmamaktadır.
İKV Destek adresine giderek bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İKV Destek Formu için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx