ikv açamıyorum yardım !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
pasagonlum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

ikv açamıyorum yardım !

Mesaj gönderen pasagonlum »

S.A Arkadaşlar hayırlı geceler öncelikle. Benim ikv ile ilgili bir problemim var ikv'yi açıp sunucumu seçiyorum oyuna başla diyorum fakat üyelik adımı ve şifremi yazdığım bölüm gelmiyor sayfa kendisini direk görev çubuğuna atıyor ve tıkladığım zaman ekrana gelmiyor oyunu baştan silip yükledim yinede bir faydası olmadı..... Bir bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: ikv açamıyorum yardım !

Mesaj gönderen olkin »

Merhabalar,
Muhtemel olarak bilgisayarınız İKV için elverişsiz. Bunu layıkıyla anlamak işin aşağıda verdiğim adrese girip boyutu çok küçük olan Bilgisayar Sınayıcı'yı indirip, bilgisayarınızı test ediniz.
Test sonucunda bilgisayarınız uyumsuz diyor ise Başlat menüsünü açıp Çalıştır bölümüne dxdiag yazıp çıkan bilgiler ile yine aşağıdaki adresi verilen sayfadaki bilgileri inceleyip eksiklikleri düzelterek oyunu tekrar kurunuz.

Şayet test olumlu cevap verirse değişik yollar izleyeceğiz.

:arrow: http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
pasagonlum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Sorun bilgisayarın yetersizliğinden değil,daha önce gayet güzel çalıştırıyordu bir anda ortaya çıktı bu problem :S Testi yaptım makineniz ikv için uygun görülüyor cevabı geldi.
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen olkin »

Üyelik tipinizi, sunucunuzu, girdiğiniz hesabı değiştirdiğinizde de sorun devam ediyor mu?
pasagonlum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Evet hiç bir sunucuda ve hiç bir üyelik tipinde açmıyor aynı sorun yaşanıyor oyuna başla dediğim anda sayfa kendisini görev çubuğuna atıyor tıkladığım zaman gelmiyor.
pasagonlum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yalnız şöyle bir durumda oluyor bazen,mynet hesabını seçip oyuna başla dediğim zaman ikv aynı şekilde görev çubuğuna iniyor görev çubuğundan ikv'yi seçiyorum karşıma bir ekran gelmemesine rağmen üyelik adımı ve Tab tuşuna basarak şifremi yazmaya çılışıyorum kimi zaman şifre yanlış kimi zaman üyelik adınızı giriniz diyor fakat bunu diğer(sobee,ttnet gibi) hesaplarda yapamıyorum.
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen olkin »

''Eskiden çalışıyordu.'' dediniz. Biraz açabilir misiniz? Format mı atıldı, sildiniz mi?
pasagonlum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yani bundan 2hafta önce çalışıyordu sonra pc açamadım 2hafta uzaktım, ailem pc açıp virüs bulaştırmış olabilir düşüncesiyle virüs taraması yaptım fakat bir sonuç çıkmadı taramadan...
Kullanıcı avatarı
Azmibey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Azmibey »

Büyük ihtimal yüklü olan bir toolbar var makinenizde , program ekle kaldıra bir bir bakın toolbar ya da benzeri bir program varmı..?

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Azmibey yazdı:Büyük ihtimal yüklü olan bir toolbar var makinenizde , program ekle kaldıra bir bir bakın toolbar ya da benzeri bir program varmı..?
Bunun yanı sıra aşağıdaki işlemi deneyebilirsiniz. Problem ekran çözünürlüğü ile ilgili olup genelde Windows Vista ve 7 kullanıcılarında görünmektedir.

"Ctrl + Alt + Delete" tuşlarına aynı anda basarak Görev Yöneticisi'ni başlatın. Görevler(Uygulamalar) sekmesinde İstanbul - Giriş Sayfası'na sağ tıklayıp sağ tıklayın. Seçeneklerden "Ekranı Kapla veya Öne Getir" i seçerek giriş sayfasını ön plana getirebilirsiniz. Ekranı Kapla veya Öner Getir seçeneğinden birinin işe yaramaması durumunda diğerini deneyebilirsiniz.

Sonucu bu konuda iletirseniz yardımcı olmaya devam edebiliriz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön