oyun NEREYE GIDIYORRR

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
showxyapma
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

oyun NEREYE GIDIYORRR

Mesaj gönderen showxyapma »

MERHABA ARKDASLAR BEN BU OYUNU EN ESKILERINDENIM SIMDI ISIM VERSEM COGU INSAN TANIR BILIORUM.BEN SUNU
SOLEMEK VE SIZLERDEN YORUM ALMAK ISTYORUM.BU OYUNA PULAS ALIYORUZ SIZCE NE KADAR YARARLI ETKILINLER YETERLIMI OYUNDA KI MADEN ITEM NEDEN BU KADAR COK PAHALLLI YONETIM BUNA COZUM BULAMAZ MI ? SIZLER BU OYUNDA GECIRDIGINIZ ZAMANI EGLENCELI GECIRIYOMUSUNUZ YOKSA TAM AKSINE REZIL BI SEKILDE MI OYNUYOSUNUZ
GM YONETICILERI SIZCE GOREVLERINI YAPABILIYORMU GRUB BOLGELERI EGLENCELIMI KUDRET IKSIRI YAPMAK NEDEN CILE VE BUNU OYUNDAKI BI ISPORTADAN ALSAK NASIL OLURDU.SON OLARAK NEDEN (LODOS OLARAK) KILANDA SAYGI OLMASI GEREKIRKEN NEDEN KUFUR VE HAKARETLER VAR ARZLARI BILMEDGIN ICIN BISEY YAZMICAM AMA DUYDUKLARIMA GORE ORASI AYNIYMIS LAFIN OZU BOLE BI OYUN SIZCE KAC SENE DAHA GIDEBILIR 700 BIN KISI DIYOLAR AMA BENCE 50 BN KISI GECMEZ GIBI GELIOR YORUMLARINIZI BEKLIORUM...
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: oyun NEREYE GIDIYORRR

Mesaj gönderen secret »

Bütün amaç bizi daha çok oyuna bağlamak oyun başında tutmak amaç bu anlayın artık, Değerli madenler az çıkması demek oyuncunun bilgisayar başında inatla geçireceği saatler demek, Bir oyuncunun çarının çalınması paha piçilemez kadar değerli bir şey olsa gerek çünki adamın herşeyi sıfırlanıyor ve en baştan başlamak zorunda kalıyor bu da bu oyundan nemalananlar için 2 plus kutu daha çantada demek. Bazı şeyleri idrak edin artık
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

arzlarda küfür etme konusunda pek bi sorun yok. ama lodoslarda nüfus bakımından küfür normaldir. oyuna yeni başlayan 13 yaşındaki çocuk bile oyunun daha 3. levelinde ister istemez lodoslara gonderilince lodos klanı çocuk doluyor. yetişkinler olsada lodos klanında küçük yaşlı çocuk çok fazla var. lodos klanındaki kavga ve küfür meselesinin en büyük nedeni bence yaş ortalaması.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Shizofren »

showxyapma yazdı:MERHABA ARKDASLAR BEN BU OYUNU EN ESKILERINDENIM SIMDI ISIM VERSEM COGU INSAN TANIR BILIORUM.BEN SUNU
SOLEMEK VE SIZLERDEN YORUM ALMAK ISTYORUM.BU OYUNA PULAS ALIYORUZ SIZCE NE KADAR YARARLI ETKILINLER YETERLIMI OYUNDA KI MADEN ITEM NEDEN BU KADAR COK PAHALLLI YONETIM BUNA COZUM BULAMAZ MI ? SIZLER BU OYUNDA GECIRDIGINIZ ZAMANI EGLENCELI GECIRIYOMUSUNUZ YOKSA TAM AKSINE REZIL BI SEKILDE MI OYNUYOSUNUZ
GM YONETICILERI SIZCE GOREVLERINI YAPABILIYORMU GRUB BOLGELERI EGLENCELIMI KUDRET IKSIRI YAPMAK NEDEN CILE VE BUNU OYUNDAKI BI ISPORTADAN ALSAK NASIL OLURDU.SON OLARAK NEDEN (LODOS OLARAK) KILANDA SAYGI OLMASI GEREKIRKEN NEDEN KUFUR VE HAKARETLER VAR ARZLARI BILMEDGIN ICIN BISEY YAZMICAM AMA DUYDUKLARIMA GORE ORASI AYNIYMIS LAFIN OZU BOLE BI OYUN SIZCE KAC SENE DAHA GIDEBILIR 700 BIN KISI DIYOLAR AMA BENCE 50 BN KISI GECMEZ GIBI GELIOR YORUMLARINIZI BEKLIORUM...

Senin amacının yönetime karalama yapmak olduğu gayet açık ve net görülüyor. Sorunun Oyunculardan kaynaklandığı durumları dahi yönetimin üzerine atmaya uğraşmışsın ama sana kanıcak bik insan olduğunu sanmıyorum. Oyundaki kişi küfür ediyorsa bunda yönetimin suçu nedir? yada maden fiyatları neden yüksek ? iksir üretimi neden işkence vs. demişsin bunları yönetim belirlemiyor ki sen kalkıp yönetime öyle böyle diyorsun! Fake hesaplarla saçma konular açmak yerine gerçek hesaplarınızla gerekli işler yapmaya konsantre olmayı deneyin bence faydasını göreceksiniz.

Saygılarımla.
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
showxyapma
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen showxyapma »

oncelıkle sunu dıle getıreyım.yonetımı karalamak gıbı bır dusuncem yok hatta onlara saygı duyuyorum.
ama bazı konularda yetersızler madenlere ve ıksırlere yonetlık bır elestırı tarzında dusuncemı yazdım.
egerkı onlara dırek yazmıs olsam sankı umrunda olucak GM bırı okucak en fazla ıstanbulbıgı den maıl onerınız
dıkate alınmıstır dıyebılırler ya sonrası xD koca bı bosluk amacım oyunu karalamak degıl tam aksıne daha kapsamlı
ve daha cok olanak sunulmasına yonelık sızlerden bılgı ve yorum bekledım.saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

Rapid yazdı:arzlarda küfür etme konusunda pek bi sorun yok. ama lodoslarda nüfus bakımından küfür normaldir. oyuna yeni başlayan 13 yaşındaki çocuk bile oyunun daha 3. levelinde ister istemez lodoslara gonderilince lodos klanı çocuk doluyor. yetişkinler olsada lodos klanında küçük yaşlı çocuk çok fazla var. lodos klanındaki kavga ve küfür meselesinin en büyük nedeni bence yaş ortalaması.
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

pulasın yararlarını bilmem ama ben plus alıyorum faydasını da görüyorum
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

mitmet yazdı:pulasın yararlarını bilmem ama ben plus alıyorum faydasını da görüyorum

adam toplumsal mesaj veriyor senin takıldığın yere bak :D
pılas pulas plas çar char çhar vs vs Türkçe'nin yazıldığı gibi okunan bir dil olmasından kaynaklı yazış biçimleridir. alışmak lazım :) efsuna item diyenlere ne demeli :) "çift item" ne demek
neyse konu dışı oldu
görmezden gelinilebilinir. alttaki mesaja geçiniz veya backspace tuşuna basınız.
bir varmış bir yokmuşum
Dvdmete
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Dvdmete »

Öncelikle bunları geçiceksin. Adamlar seni Plus ( Plas= Artı* ) almaya zorlamıyor. Eğer çarın da çalınıyorsa tekrar başlamak zorunda da değilsin her şeye, istersen koptuğu yerde bırakabilirsinde. Eğer devam ediyorsan yine sana kalmış bir şey. Oyunda eğer o kadar eskiysen de adını açıklamaktan korkmassın, oyunun hiç bir en eskisinden maden fiyatları ile ilgili bir şikayet duymadım. Yönetime burada bir takım şikayetlerde bulunman oldukça anlamsız en fazla yaptıkları veya yapacakları seni rencide edip konuyu kilitlemek olacaktır...
Dahabitmedi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Dahabitmedi »

showxyapma yazdı:MERHABA ARKDASLAR BEN BU OYUNU EN ESKILERINDENIM SIMDI ISIM VERSEM COGU INSAN TANIR BILIORUM.BEN SUNU

İstanbul Kıyamet Vaktine herşeyden önce bi uygunsuz içerik flitresi lazım...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön