foserter adlı carı calan kişi baksın

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
foserter
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

foserter adlı carı calan kişi baksın

Mesaj gönderen foserter »

senin kadar adi bi insan yoktur bu dünyada bu oyunda o kadar kişinin carı calındı calanların Allah korkusu yok demekki bir kişinin emek harcıdıgı yıllardır ugraştıgı carı calmak cok kolay oyunda gördügüm vede duydugum kadarıyla bu bi youn hırsızlık olurmu diyorlar bence oluyor evet bi oyun ama sen o cara emek sarfediyosun ailenle zman gercirmek yerine bilgisayarda oyun oynuyosun ama Allahtan tek bi isteyim var ben o carı özenerek kalp kırarak yapmıştım belki ewlisin colugun cocugun var belki yaşın küçük ama şöyle düşününce uzun zmandır bunu planlamışsın gibi his var içimde cünki benim en cok oyunda konuştugum kişileri kafanda belirlemişsin ve ben onlarla birlikteyken hamleni yaptın ve başarılı olsun yukarda demiştimya Allah'tan bir tek istehim var diye ben o carı cok sewiyodum sen benim elimden onu aldın Allahta senin elinden cok sewdigin bir kişiyi alsın ben onu bir oyun oldugu için oynamıyordum kendimden bir parca olarak gördügüm için oynuyodum İNŞALLAH milyonda bir görülen hastalıga yakalanırsın

Foserter adlı car calındı herkezin bilgisine

Foserter artık yokk calanın ALLAH belasını versin

“Genel Sohbet” sayfasına dön