Arkadşlar ikv gerek forumda gerekse oyun içi yazışmalardan gerekse bizim mağdur olduğumuz durumlardan gördüğümüz üzere her gecen gün kan kaybediyor
Madenler çıkmıyor
Çarlar çalınıyor
sığınaktan item düşmüyor
Sürekli oyun hataları olusuyor
Yani anormal bir durum söz konusu peki bu durumlara sebeb olan etkenler nelerdir?
Aklıma düsünürken bir şeyler geldi acaba oyunla sürekli uğrasan hata vermesini sağlayan bir takım güçlermi var.Ne olduda birden saf maden çıkmaması durumları oluştu.Bence bir takım hackerlar oyuna sürekli saldırı yapıyorlar bunun sonucunda bu durumlar olusuyor...
İkv ye ne oluyor :(((
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv ye ne oluyor :(((
çemberlitaşa aşırı önem verme olabilir mi ? fan art hüsranı yüzünden de fan arta yükleniyorlar şimdi de.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Ben bir çözüm bulamadıklarına göre demekki onların dısında gelisen bir seyler var diye düşündüm...Evet olabilir oyuncular çemberlitaşı çok abarttılar yönetimi telaşa soktu Çemberlitaş adeta efsaneleşti beklentiler çok yoğun garip garif efsaneler doğuyor forum sayfalarında.. Bu da ikv yönetimini zora sokmuş görünmektedirmitmet yazdı:çemberlitaşa aşırı önem verme olabilir mi ? fan art hüsranı yüzünden de fan arta yükleniyorlar şimdi de.
DerindekiSIR yazdı:Bence bir takım hackerlar oyuna sürekli saldırı yapıyorlar bunun sonucunda bu durumlar olusuyor...
Dogru bir tespit fakat hackerlarin madenlerle ve hirsizliklarla alakalari yok sadece oyunu cokertmeye calisiyorlar yakinda forumada saldiracaklar.
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Bende öle düsünüyorum hatta madenlerin fiyatlarının yükselmesii ve item düşmemesini sağlıyolar saldırıları nasıl yapıyolar bilmem birde bu perspektifte bakmak gerekirbilgeisik yazdı:DerindekiSIR yazdı:Bence bir takım hackerlar oyuna sürekli saldırı yapıyorlar bunun sonucunda bu durumlar olusuyor...
Dogru bir tespit fakat hackerlarin madenlerle ve hirsizliklarla alakalari yok sadece oyunu cokertmeye calisiyorlar yakinda forumada saldiracaklar.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Katılıyorum önceden böyle sorunlar yoktu. Vardıda bu kadar ön plana cıkmıyordumitmet yazdı:çemberlitaşa aşırı önem verme olabilir mi ? fan art hüsranı yüzünden de fan arta yükleniyorlar şimdi de.

ikv nin motoru su kaynatmış :mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Oyuna herhangi bir siber saldırı ile madenleri alakası olamaz Maden sorunu tek sebebı grup bölgeleri güncellemesı ile birlikte cıkma oranları yönetim tarafından değişmiştir ki doğru bir tespittir bir şaheseri 3 günde basmak önlemi için yapılmıştır Oyunda herşey gayet normal 4 senedir oynuyorum ne bir karakterim calındı nede bir maden ve bölge sorunu gördum herşey yerınde kullanıcı hatalarından doğan etmenlerde yönetım ne yapmasını bekliyorsunuz merak konusu ..
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Belki yanlış olacak ama Bir oyuna katılım ne kadar fazlaysa o kadar saldırı olur
gelişim açısından olumlu buluyorm
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar sizde biliyorsunuzdur ikv de para ticareti başlamıs durumda gerek oyun parasının gerecek parayla satımı gerek ikv kutu karsılığında oyun parası satımı doğrusu az mevlalar değil en az 100 m oyul parasının gercek parayla 100 tl ye satıldığına gayri resmi yerlerde şahit oldum alanlar var bu gün mesela birsi sığınak bölgelerinden nasıl zırh düşürüleceği hakkında bir bilgiye ulastığını söyledi bence oyunda normal olmayan bir durum söz konusudur.Aman dikkat diyorum