Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..

Mesaj gönderen Scalgar »

Merhaba arkadaşlar..

Son zamanlarda İKV oyuncuları Grup bölgelerine alınmamaktan , maden fiyatlarından , özel kutu ayrıcalığından veya haksızlıklar yüzünden oyunu bırakıyor.

Benim oyunu bırakma sebebim, oyunda hiç arkadaşımın kalmaması yüzünden oyunu bırakıyorum..

Maden fiyatları yükselmiş GB almamışlar hiç umrumda değil dostlarım olduğu sürece eskiden itemsizde olsa takılır muhabbet ederdik ya şimdi ?
Nothing
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..

Mesaj gönderen eseslisemi »

Reelde Başarılar !!!
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Scalgar yazdı:Merhaba arkadaşlar..

Son zamanlarda İKV oyuncuları Grup bölgelerine alınmamaktan , maden fiyatlarından , özel kutu ayrıcalığından veya haksızlıklar yüzünden oyunu bırakıyor.

Benim oyunu bırakma sebebim, oyunda hiç arkadaşımın kalmaması yüzünden oyunu bırakıyorum..

Maden fiyatları yükselmiş GB almamışlar hiç umrumda değil dostlarım olduğu sürece eskiden itemsizde olsa takılır muhabbet ederdik ya şimdi ?
Haklısın , oyunu bırakanlar bir hayli artmakta , söylediğin sebeplerden ötürü , oyunu bırakıyorlar.
Eski günlerden bahsetmişsin , evet eskiden sırf muhabbet için oyuna girerdik.Dostlarımızla hem muhabbet eder , hemde oyunun tadını çıkarırdık.

Ama şimdi , GB lerin yüzünden veya , insanların hırslı oluşundan , muhabbetler çok nadir yapılmakta.
Hatta bazılarımız muhabbet edicek dost bulamamaktalar.
Ama ;
SIrf bu yüzden , oyunu bırakmak , kendimize haksızlık yapmaktır.
Yeni arkadaşlıklar , yeni dostluklar kurmak hiç ama hiç zor değil.
Dolayısıyla ; muhabbet yapıcak , oyunun tadını çıkarmakta faydalı olucak , dostlarımız sayesinde , yeniden tad ve keyif alabiliriz.

Tavsiyem , farklı kişilerle farklı konularda , sohbet yapman.
Bu sayede yeni dostluklar kurabilirsin.

Bir süre oyunu bırakmış ve kendimde büyük eksiklikler hissetmiştim.Farklı bir sunucuya başlamayı seçtim.
Ben tılsıma ilk geldiğimde , tanıdığım hemen hemen kimse yoktu.Zamanla , arkadaşlıklar ve dostluklar kurdum.
Ve bu saye de ikv ye yeniden tutundum.

Ama ; Karar senin , eğer bırakmakta kararlı isen , sana reel hayatında sonsuz başarı ve mutluluklar dilerim.
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asim3428 »

Eskiden derken ne kadar eskiden

Yaşantında başarılar inşAllah bu konuda boş yere açılmış konulara benzemez oyunu bırakıyorum diyip 2 gün sonra oyuna dönüş yapılıyo bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi ?
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

AlpAykan yazdı:

Haklısın , oyunu bırakanlar bir hayli artmakta , söylediğin sebeplerden ötürü , oyunu bırakıyorlar.
Eski günlerden bahsetmişsin , evet eskiden sırf muhabbet için oyuna girerdik.Dostlarımızla hem muhabbet eder , hemde oyunun tadını çıkarırdık.

Ama şimdi , GB lerin yüzünden veya , insanların hırslı oluşundan , muhabbetler çok nadir yapılmakta.
Hatta bazılarımız muhabbet edicek dost bulamamaktalar.
Ama ;
SIrf bu yüzden , oyunu bırakmak , kendimize haksızlık yapmaktır.
Yeni arkadaşlıklar , yeni dostluklar kurmak hiç ama hiç zor değil.
Dolayısıyla ; muhabbet yapıcak , oyunun tadını çıkarmakta faydalı olucak , dostlarımız sayesinde , yeniden tad ve keyif alabiliriz.

Tavsiyem , farklı kişilerle farklı konularda , sohbet yapman.
Bu sayede yeni dostluklar kurabilirsin.

Bir süre oyunu bırakmış ve kendimde büyük eksiklikler hissetmiştim.Farklı bir sunucuya başlamayı seçtim.
Ben tılsıma ilk geldiğimde , tanıdığım hemen hemen kimse yoktu.Zamanla , arkadaşlıklar ve dostluklar kurdum.
Ve bu saye de ikv ye yeniden tutundum.

Ama ; Karar senin , eğer bırakmakta kararlı isen , sana reel hayatında sonsuz başarı ve mutluluklar dilerim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Arenos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen Arenos »

Reel hayatta basarılar.
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo

oOo Relaxxarenos oOo

Osmanlı

Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön