Merhaba arkadaşlar..
Son zamanlarda İKV oyuncuları Grup bölgelerine alınmamaktan , maden fiyatlarından , özel kutu ayrıcalığından veya haksızlıklar yüzünden oyunu bırakıyor.
Benim oyunu bırakma sebebim, oyunda hiç arkadaşımın kalmaması yüzünden oyunu bırakıyorum..
Maden fiyatları yükselmiş GB almamışlar hiç umrumda değil dostlarım olduğu sürece eskiden itemsizde olsa takılır muhabbet ederdik ya şimdi ?
Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..
Reelde Başarılar !!!
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Haklısın , oyunu bırakanlar bir hayli artmakta , söylediğin sebeplerden ötürü , oyunu bırakıyorlar.Scalgar yazdı:Merhaba arkadaşlar..
Son zamanlarda İKV oyuncuları Grup bölgelerine alınmamaktan , maden fiyatlarından , özel kutu ayrıcalığından veya haksızlıklar yüzünden oyunu bırakıyor.
Benim oyunu bırakma sebebim, oyunda hiç arkadaşımın kalmaması yüzünden oyunu bırakıyorum..
Maden fiyatları yükselmiş GB almamışlar hiç umrumda değil dostlarım olduğu sürece eskiden itemsizde olsa takılır muhabbet ederdik ya şimdi ?
Eski günlerden bahsetmişsin , evet eskiden sırf muhabbet için oyuna girerdik.Dostlarımızla hem muhabbet eder , hemde oyunun tadını çıkarırdık.
Ama şimdi , GB lerin yüzünden veya , insanların hırslı oluşundan , muhabbetler çok nadir yapılmakta.
Hatta bazılarımız muhabbet edicek dost bulamamaktalar.
Ama ;
SIrf bu yüzden , oyunu bırakmak , kendimize haksızlık yapmaktır.
Yeni arkadaşlıklar , yeni dostluklar kurmak hiç ama hiç zor değil.
Dolayısıyla ; muhabbet yapıcak , oyunun tadını çıkarmakta faydalı olucak , dostlarımız sayesinde , yeniden tad ve keyif alabiliriz.
Tavsiyem , farklı kişilerle farklı konularda , sohbet yapman.
Bu sayede yeni dostluklar kurabilirsin.
Bir süre oyunu bırakmış ve kendimde büyük eksiklikler hissetmiştim.Farklı bir sunucuya başlamayı seçtim.
Ben tılsıma ilk geldiğimde , tanıdığım hemen hemen kimse yoktu.Zamanla , arkadaşlıklar ve dostluklar kurdum.
Ve bu saye de ikv ye yeniden tutundum.
Ama ; Karar senin , eğer bırakmakta kararlı isen , sana reel hayatında sonsuz başarı ve mutluluklar dilerim.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Eskiden derken ne kadar eskiden
Yaşantında başarılar inşAllah bu konuda boş yere açılmış konulara benzemez oyunu bırakıyorum diyip 2 gün sonra oyuna dönüş yapılıyo bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi ?
Yaşantında başarılar inşAllah bu konuda boş yere açılmış konulara benzemez oyunu bırakıyorum diyip 2 gün sonra oyuna dönüş yapılıyo bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi ?
AlpAykan yazdı:Haklısın , oyunu bırakanlar bir hayli artmakta , söylediğin sebeplerden ötürü , oyunu bırakıyorlar.Scalgar yazdı:Merhaba arkadaşlar..
Eski günlerden bahsetmişsin , evet eskiden sırf muhabbet için oyuna girerdik.Dostlarımızla hem muhabbet eder , hemde oyunun tadını çıkarırdık.
Ama şimdi , GB lerin yüzünden veya , insanların hırslı oluşundan , muhabbetler çok nadir yapılmakta.
Hatta bazılarımız muhabbet edicek dost bulamamaktalar.
Ama ;
SIrf bu yüzden , oyunu bırakmak , kendimize haksızlık yapmaktır.
Yeni arkadaşlıklar , yeni dostluklar kurmak hiç ama hiç zor değil.
Dolayısıyla ; muhabbet yapıcak , oyunun tadını çıkarmakta faydalı olucak , dostlarımız sayesinde , yeniden tad ve keyif alabiliriz.
Tavsiyem , farklı kişilerle farklı konularda , sohbet yapman.
Bu sayede yeni dostluklar kurabilirsin.
Bir süre oyunu bırakmış ve kendimde büyük eksiklikler hissetmiştim.Farklı bir sunucuya başlamayı seçtim.
Ben tılsıma ilk geldiğimde , tanıdığım hemen hemen kimse yoktu.Zamanla , arkadaşlıklar ve dostluklar kurdum.
Ve bu saye de ikv ye yeniden tutundum.
Ama ; Karar senin , eğer bırakmakta kararlı isen , sana reel hayatında sonsuz başarı ve mutluluklar dilerim.

- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Scalgar yazdı:Merhaba arkadaşlar..
Reel hayatta basarılar.
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!