Sobee Oyun Giremiyorum....

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IIDarkLiDeRII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Sobee Oyun Giremiyorum....

Mesaj gönderen IIDarkLiDeRII »

Sa Arkadaslar Oyuna Sabah Rahatlıkla Giriyordum Fakat Suan Giriş e Tıkladığımda Yazılar Geliyor Hata Diyor Bunun Cozumunu Bilen Yardım pLs........................
Resim
IIDarkŞifaII
IIDarkBüyüII
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Sobee Oyun Giremiyorum....

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba

Keşke hangi hata mesajını aldığınızı söyleseydiniz daha kesin bir yanıt verebilirdik. Sadece Sobee üyeliklerine özel olarak görülen Server Eror in "/login" Appilcation hatası olma ihtimali bir hayli yüksek. Eğer bu hata mesajını alıyorsanız kısa anlatımla internet geçmişinizi temizlemelisiniz.

Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?

Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.

Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön