Lodos mu Arz mı ?
-
ustabuyucu
- Acemi Savaşçı

- Klan: Arzın Çocukları
Lodos mu Arz mı ?
Bence arzlar NedEni lodoslardan az olmalarına rahmen lodosları yeniyorlar . ( Benim düşüncem sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.) Saygılarla HİGALDO
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
Re: Lodos mu Arz mı ?
ustabuyucu yazdı:Bence arzlar NedEni lodoslardan az olmalarına rahmen lodosları yeniyorlar . ( Benim düşüncem sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.) Saygılarla HİGALDO
1 Arz 10 Lodos a BedeLdir
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
en iyisi arz
Arzın Ç :lol:
ayrıca tayfun 1 arz 10 lodosa bedel değil 15 tanesine bedelXxTayfunxX yazdı:ustabuyucu yazdı:Bence arzlar NedEni lodoslardan az olmalarına rahmen lodosları yeniyorlar . ( Benim düşüncem sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.) Saygılarla HİGALDO
1 Arz 10 Lodos a BedeLdir
- surmenajjj
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Şöyle milleti birbirine düşürecek konular açmayın ya :evil: :evil:
Yöneticiler bence millet birbirine düşmeden konuyu kilitleyelim :!:
Yöneticiler bence millet birbirine düşmeden konuyu kilitleyelim :!:
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben lodos olduğum halde arzların az ve öz olduklarını sölicem . Lodoslarda sağlam adam yok demiyorum ama çok veled var bu yüzden sizlerde 1 arz 10 lodosa bedeldir gibi bir yaklaşım oluşuo.
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

Kastilyax yazdı:Ben lodos olduğum halde arzların az ve öz olduklarını sölicem . Lodoslarda sağlam adam yok demiyorum ama çok veled var bu yüzden sizlerde 1 arz 10 lodosa bedeldir gibi bir yaklaşım oluşuo.
Çok hakLısın furkan
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Dün yapılan etkinlikte arzlar lodoslara tam 50 fark attı bu kadarda olmaz dediten fark, istatiksel olarak 1 arz 2 lodosa bedel oluyor bilimsel acıklaması. :mrgreen:
- 4Evolation
- İri Fare Avcısı

esesler yazdı:Dün yapılan etkinlikte arzlar lodoslara tam 50 fark attı bu kadarda olmaz dediten fark, istatiksel olarak 1 arz 2 lodosa bedel oluyor bilimsel acıklaması. :mrgreen: