Lütfen dikkat içeri qeL !!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Lütfen dikkat içeri qeL !!

Mesaj gönderen ozaerden »

ArkadaşLar ßenim bu konuyu açmamın sebebi olan 2 kişi war. 1. Kişi = Yavrukurt . qecen urban yüzük satarken 3M dedim 300 Bin werdi werilen paralara dikkat edin lütfen kandırmaya çalışıyor.Benden uyarı..

2.si ise = Fırtınaxemfu ancak bir çok çarı var Fırtınax diye başlayan lonca çarlarırnı çoğu kendisi kurdu kankamdı şifre istedi werdim kascam seni dedi.Ancak qünlerce kendi çarını kastı.Birçok madenim yok oldu ben almadım dedi qüvendim.Haftasonu item sattım para hesapladım 6M kazanmışım :D o aralar paramı tamı tamına biliodum ancak o 600 Bin sana qönderdim diye bir yalan attı şimdi de bana "Plus alcam hırsız oldunu sölicem herkese qörürsün" dio ben foto yükleyemedim URL kapatılınca biri anlatırsa yüklerim de..Çünkü herkesin bu kişinin ne kadar yalancı olduqunu bilmesini istiyorum oyunda bana "ezo qel ws " dio elle dövüştü ben onu yencekken eline gümüş diş aldı..plusla kasmış hava yapıyor..SİZDEN TEK İSTEDİĞİM ONA İNANMAYIN HIRSIZLIK FALAN YAPTIĞIM YOK..AYRICA KABULLENİYORUM Kİ BENİM KÖTÜ BİR ÇARIM VAR ZIRHIM ALMAN,ELDİVEN 177,PANT ALMAN GÖREVİ İTEMİ,AYAKKABIM GÖREVİ TEMİ 36 LWL,CEKET AYŞE TEYZEDEN GÖZLÜK YOK TAKILAR 168 VE 177 HASARLI 2 TAKI ,KAFA KOPARAN TORO TORA TEK İTEMLİ VE ADAMA Bİ VURUYORUM BENLE AYNI LEVELLER 3000 BİLE VURURKEN 1500 LERDE VURUYORUM..BUNA RAĞMEN HAİNLİK YAPIYOR !
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Lütfen dikkat içeri qeL !!

AYRICA BU KONUYU GÖRÜRLERSE BENİ TANIYANLAR VAR SORABİLİRSİNİZ : Batuhangs,Erzurumludadas,Belalıxziyaovic ve aklıma qelmeyen daha birçok kişi war bunlar beni tanır bilir çalmam çırpmam adamımı kasmam ezik qezerim :D
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
batuhangsxtwo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen batuhangsxtwo »

ben bişi anlamadım noldu şimdi emfu senin neyini çaldı
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

batuhangsxtwo yazdı:ben bişi anlamadım noldu şimdi emfu senin neyini çaldı
YA KNK ÇARIN ŞİFREYİ VERDİM LAFTA BENİ KASCAKTI HEP KENDİ ÇARINI KASTI Bİ AÇIOM 0 ÖRS ONA BİLE TENEZZÜL ETMİO İŞİ BİTENE KADAR. Bİ ŞİFRE DEĞİŞTİRDİM HEMEN DİO BANA OLMAZ OLSN SENİN GİBİ KANKA YÜRÜ GİT BANA SLM VERME EZO FALAN DİO.. OYNAYAN DA EMRE ABİ DEĞİL KARDEŞİ WAR FURKAN DİE BİRİ HEP O OYNUO
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

AYRICA BANKAM DOLDU GEÇEN SATIODUM BANKAYI..Bİ AÇTIM 2 SAF ALTIN , 2 APA,10 YERALTI MANTARI BİDE BİKAÇ TANE AZ SAYIDA MADEN KAYBOLMUŞ.ŞİFREMİ BENDEN BAŞKA HİÇ KİMSE BİLMİO Bİ O BİLİO YİNEDE BEN ÇALMADIM BANA GÜVENMİONMU DEDİ BENDE TAMAM DEDİM GEÇTİM..
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

KLAYBORS WARYA ONLA İTEM FLN DEĞİŞİODUK 40 CAN WARDI SANCAKTA BNM MODDAYDIM ZIRHSIZKEN FLN GELDİ KESTİ...AYRICA WS DEDİ GEL SİLAHSIZ YENERİM EZO DEDİ..GİTTİK ŞAH KOBRAYA BEN BUNU KESCEKTİM CANI 20 YDİ BNM 40 TI (BU ARADA HEP PLUS SAYESİNDE İTEM ALIO,DÜŞÜRÜO ESKİDEN YANSITIODU DÜŞTÜKÇE) YİNEDE YENİLMEK İSTEMEDİ ARKADAŞ ALDI ELİNE Bİ ELEMENT GÜMÜŞ DİŞ KESTİ HEMEN HAİNCE SİLAH ALMASAN YENEMEZDİN DİOM BUDA BANA DİO NİE LONCADAN ÇIKTIN DİO ADAMA BAK KONU DEĞİŞTİRİYO..
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

BU ARADA BATU SENLE BİRBİRİMİZE LONCADAŞIM DİODUK YA ARTIK BAŞKA Bİ LONCAYA GEÇELİM BEN ÇIKTIM :D KASAN YOK LONCA ÇARINI ADAM HİÇ BİŞEY YAPMIO İLGİLENMİOO DANDİK LONCA ÇARLARIN ÇOĞU KENDİNİN BİKAÇI AMCA OĞLU FALAN 2-3 TANE DIŞARDAN VAR SEN VARSIN BEN VARIM..AMA ARTIK YOKUM :D
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Resim
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

URL işinden dolayı yüklemeyi becerememiştim ama biri anlattı saqolsun yükledim fotoyu batu başta sen bak :D herkes noldunu qörebilir bana hırsız derse inanmayın..
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Geçmiş olsun .Bir dahakine daha dikkatli olursun.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön