Mmelikee Ve yeni ismi NiRvANxAetHra Yanı meşhur YUSUFcuk..

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DisiSifaciNomad
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mmelikee Ve yeni ismi NiRvANxAetHra Yanı meşhur YUSUFcuk..

Mesaj gönderen DisiSifaciNomad »

Resim
Melike hanım Yusufa soylemıs. kendı kendıne soylemıs geri zekalı.Resim
maden lazım dıyorum bu 8 m na sana budaksız vereyim sana dıo Ne iş ? Resim
Yanı arkadaslar boylelerine guvenmeyınız Kısaca bunlar sutu bozuk oluyor.
UgLyQueeN
UgLyQueeNN
DisiŞifacıNomad
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mmelikee Ve yeni ismi NiRvANxAetHra Yanı meşhur YUSUFcuk..

Mesaj gönderen 1453 »

:roll:
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Nirvanxruthless »

Nirvan üye listesi
viewtopic.php?f=22&t=46021

yukarıdakı yusufcugun nirvanlarla alakası yoktur gerekli acıklama uzun süre once yukarıdakı linkte verilmiştir ve oyunda belli aralıklarla bölgeye klana bildirim yapılarak uyarıda bulunulmustur.Yukarıdakı yusufcuga hakaret edilirken lonca adımız kullanılmazsa yada dikkat edılırse cok seviniriz böyle insanların Nirvanlarla alakası olmaz..
Resim
Kullanıcı avatarı
prodj
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen prodj »

Nirvanxruthless yazdı:Nirvan üye listesi
viewtopic.php?f=22&t=46021

yukarıdakı yusufcugun nirvanlarla alakası yoktur gerekli acıklama uzun süre once yukarıdakı linkte verilmiştir ve oyunda belli aralıklarla bölgeye klana bildirim yapılarak uyarıda bulunulmustur.Yukarıdakı yusufcuga hakaret edilirken lonca adımız kullanılmazsa yada dikkat edılırse cok seviniriz böyle insanların Nirvanlarla alakası olmaz..
Resim
hellfire7789
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hellfire7789 »

EDA en cokta sana üzüldüm ha :D ama sende bu Dreamy ve yandaşlarının mağduru oldun kusura bakma artık tekrar sölüyorum kimseden zorla maden almadım kimsede umrumda değil :D rutless kardeş sığınaga girerken elindeki asayı bile ben verdim akıllı olda :D ilk önce sana bağış yapanlara ihanet etme
hellfire7789
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

HE nirvan denen 2 günlük bebe loncası ağır konuşmak istemiyorum hakkınızda ama siz nerde güçlü çar varsa hemen yalak olup kod bulur loncaya alırsınız anca :D
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Nirvanxruthless »

Öncelıkle biz üye alımı yapacak olsak her gun uye alımı yaparız biz üye alımı yaparken guvenılır ve geçmişi temiz insanları aramıza alırız bizde hırsızlık iftira gibi olaylar olmaz :)yada bayan taklıdı yaparak oyunda item toplamakda olmaz bir azat asa verdın laf esıyorsun ama kullandıgın isim kodunun parasını ver ondan sonra konus ben ne yapayım dandık asayı gerekırse ejder üretirim ama mılletın emeklerını calalrak bayan taklıdı yaparak degil gider madenımı kendım cekereım farkımız bu.. He gelelım bebe loncasına sype kedı gibi oyuna klana gelınce bagıra bagıra bır yerlerını yırtarsın yas olayına gelınce ben 89 dogumluyum yasımı saklamam cunku yasın bir önemı yoktur yasın önemı olsa sen adam gıbı oyununu oynar hırsızlık dolandırıcılık yapmazdın anlıyorsun bebe olmak hırsız olmakdan iyidir varsın bebe desınler bana ama bu oyunun yas ortalamasının ustunde oldugumdan emınım :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Dream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Dream »

Dream yazdı:Teşkilatta bi çok kişiyi dolandırdı melikee adım diye uzun bi süre kız taklidi yapıp maden para item vs yaptıktan sonra sıra geldi borçları ödemeye işte o anda ne oldu ise melike oldu yusuf :) önce melike charı devrettim dedi kaçtı sonra 2 gündür yusuf diye biri çıktı sonra birden isim değişti NirvanxAePHra oldu.. selim ( nirvanxlider ) kim olduğunu kişiliğini bilmeden almış loncasına ismini değiştirtmiş NirvanxAePHra olmuş nese gelelim sadete 1 saat önce bi skype yapıldı isimler

Nirvanxlider

MeMaT

Ben (Dreamy)

Dişişifanomad

GüLüM

arasında...

biraz sıkıştırdıktan sonra iyice açıklar vermeye başladı iyice süphelenip birinden melikenin telefonunu buldum arım dedim skype konuşması esnasında ben asıl "Melikee" yi aradığımı sanıyodum ama bide ne duyalım çalan telefon ben yusuf melikenden charları devraldım diyen kişiden geliyo telefon sesi :))) nese hoş geliyodu o ses anlatamam ;)

Nese Özetle;

Bi zamanlar ben melikeyim diye gezen şahış aslında erkekti şuan ki adı ile yusuf charı NirvanxAePHra insanların iyi niyetini suistimal edip borç para item maden isteyip charı dizdi borçlular kapıya dayanınca biden yusuf yusuf etti ve Yusuf oldu :)

bu arkadaş şimdi para şifre item istemediğini idda ediyo ben yapmadım diyo buyursun bi adet print benden şifre istediğine dair

http://img837.imageshack.us/img837/91/e ... 202603.jpg

Gerekli açıklamalar diğer arkadaşlar tarafındanda yapılcaktır şimdi...

Herkese iyi oyunlar
..
hellfire7789
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

len [içerik silinmiştir] dreamy o phoshop programını sana skardımda neyse :D geçmiş olsun iyi oldu .... veririm bundan sorada bişe ayrıca dreamy senın çarını [içerik silinmiştir] :D maloz sana küfür ettik sen photoshopta aklı sıra senden şifre istemişim gibi yazmıssın anca senin köpeklerin ve senin gibiler inanır ona sen git babanı kandır :D

Uygunsuz yorum tarzınız nedeni ile uyarı seviyeniz arttırılmıştır.

DigitalKumSaati
COTANAKLAR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen COTANAKLAR »

Bu Mmelike midir nedir benimde kapımı caldı Kim oldumu bilmeden Sert kayaya carptı 7 prinitini aldım d Foruma saldım link vermeme gerek yok bilio herkes Chose Chosen CHO

“Genel Sohbet” sayfasına dön