ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2 AY ÖNCE OLUŞUMUNA BAŞLADIĞIMIZ GAFFURXX LONCASI NIN AMACI ŞUYDU
KANSER HASTASI OLAN BİR ABLAMIZIN ÇOK SEVDİĞİ VE OYNARKEN GERÇEKTEN ZEVK ALIP YERİ GELDİĞİNDE DE HASTALIĞININ VERDİĞİ ACIYI BİLE UNUTTUĞUNU HİSSETİĞİNİ SÖYLEDİĞİ BU OYUNDA HAYATIN EN TABİİ GERÇEĞİ OLAN ÖLÜMLE KARŞILAŞTIĞIMDA BU OYUNDA BEN DEN SONRA DA BENİ HATIRLAINLAR DEDİĞİ VE İÇİN BU LONCA KURULMUŞTUR
GAFFUR UN ANLAMI GAFFUR ÖYLE HERKESİN İLK AKLINA GELEN BİR DİZİ KAARKTERİNİN SAÇMALIĞI DEĞİL ALLAH IN BİR SIFATI DIR ANLAMI İSE AFFEDEN BAĞIŞLAYAN HOŞ GÖREN DİR
O ABLAMIZ ŞU AN GERÇEKTEN ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR VE KENDİ ÇARINI BİLE AÇAMIYOR ŞİFRESİNİ BANA VERDİ VE BEN ONUN YRİNE OYNUYORUM
ŞİMDİ BAZI PROBLEMLER OLDUĞU İÇİN SAYFA GÜNCELLEME YAPMAK İSTEDİM BU ARADA LONCA ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR HERKESİN BİLGİSİNE
GAFFURXX LONCASI ÜYE LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR
XGürbüz(Onursal Bşkan )
Gaffurxxkraliçe (Kurucu üye KENDİSİ ÇOK HASTADIR OYUN A ŞU AN İÇİN KATILAMAMKTADIR)
Gaffurxxkral (Lonca başkanı LONCA ALIM SORUMLUSU)
Gaffurxxyewsaaaaa (lonca 2.başkanı ve üye alım sorumlusu)
Gaffurxxreis(Lonca Disiplin kurulu başkanı)
Gaffurxxcellat
gaffurxxbloom
Gaffurxxsosyete
Gaffurxxprens
GAFFURXBAKUGAN
Gaffurxxaslan
Gaffurxxsuikast
Gaffurxxgenç
Gaffurxxmaviş
Gaffurxxhızır
Gaffurxxinci
Gaffurxxche
Gaffurxx Loncası destek takımı
Şifacıxabla
Gaffurxx
Yewsaaaaaaa
Sinsi
Xgürbüz
Gürbüz
Torunbir
Toruniki
Delvac
Saweee
Carelesswhisper
Takeyourmind
Sevimlişifa
Ecelin
Ceyyda
Ecelingeldi
Xxinfazcı
Morfinn
Juba
Armagedondragon
Armageyşa
Gaffurxx Loncası ile kardeş olan loncalar
Raptorsxx loncası Trey loncası ve badex loncası
BİR GAFFURXX İN DİKKAT ETMESİ GEREKEN KURALLAR ŞUNLARDIR
1) LONCA İÇİ ÇEKİŞMELER YAŞANMAYACAK
2)LONCAMIZIN YAŞ ORTALAMASI YÜKSEK OLDUĞU İÇİN HERKES YERİNİ BİLECEK KARŞISINDAKİNE SAYGI GÖSTERECEK
3)OYUNCULAR GÜNDE EN AZ 2 SAAT DEVEMLI OYUNDA KALACAK
4)AKSİ BELİRTİLMEDİĞİ SÜRECE LONCAMIZ ARZIN ÇOCUKLARI KLANINA MENSUP OLACAK
5)İTTİFAK LONCALARLA HER TÜRLÜ YARDIMLAŞMA YAPILACAK
6)HİÇ BİR GAFFURXX SUNUCUDAKİ DİĞER OYUNCULARLA MÜNAKAŞAYA GİRMEYECEK
7)HER GAFFURXX OYUNA GİRMEDEN ÖNCE FORUM A GÖZ ATIP SON OLAYLARDAN HABERDAR OLARAK OYUNA BAŞLAYACAK
HERKES BİR BAKSIN LÜTFEN
HERKES BİR BAKSIN LÜTFEN
GAFFURXXKRAL
HER ŞEY ÖNCE AFFETMEKLE BAŞLAR
HER ŞEY ÖNCE AFFETMEKLE BAŞLAR
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HERKES BİR BAKSIN LÜTFEN
Allahın rahmeti ablanızın üzerinizde olsun. Umarım allah şifasını verir.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
Mertkinqx yazdı:Allahın rahmeti ablanızın üzerinizde olsun. Umarım allah şifasını verir.
Geçmiş olsun
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
ALLAH acil şifa versin. ALLAH kimseye kaldıracağı yükü vermezmiş atlatır inş. tabiki dualarımızla..
Şehrin azizleri

- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Öncelikle ablanıza allahtan acil şifalar diliyorum ve konuya giriyorum
bence basit bir loncasınız bana kızacaksınız ama neden
bir lonca sayfası 10yaşındaki çocuğun konu açtığı gibi herkes bi baksın lütfen diye açılmaz böyle bi
lonca sayfası olur mu diğer loncaları bi inceleyin isterseniz değişik yazılar dikkat çeken hoş loncanın kalıcı
olduğunu ifade eden cümlelerle kurulur bu yüzden böyle bi cümle kullanıyorum ablanız inşallah en yakın zamanda döner
ben bi bakıyım gerçekten sorun olan birisi vardır diye düşündüm çünkü 3 kişi yorum yazmış diğer kimse birşey dememiş merak ettim girdim lonca sayfası enteresan yani.
Neyse son olarak şunu söylemek istiyorum uzun yıllardır bu oyunu oynuyorum ve sizin aranıza katılmak isterdim başvuruda bulunurdum ama ne yazık ki trey loncası kardeş loncası diyorsunuz 10 adım geriye atar yaklaşmam bile
çünkü küfürbazlar loncası başka birşey değil hakkınızda hayırlı olsun allah yolunuzu açık etsin
bence basit bir loncasınız bana kızacaksınız ama neden
bir lonca sayfası 10yaşındaki çocuğun konu açtığı gibi herkes bi baksın lütfen diye açılmaz böyle bi
lonca sayfası olur mu diğer loncaları bi inceleyin isterseniz değişik yazılar dikkat çeken hoş loncanın kalıcı
olduğunu ifade eden cümlelerle kurulur bu yüzden böyle bi cümle kullanıyorum ablanız inşallah en yakın zamanda döner
ben bi bakıyım gerçekten sorun olan birisi vardır diye düşündüm çünkü 3 kişi yorum yazmış diğer kimse birşey dememiş merak ettim girdim lonca sayfası enteresan yani.
Neyse son olarak şunu söylemek istiyorum uzun yıllardır bu oyunu oynuyorum ve sizin aranıza katılmak isterdim başvuruda bulunurdum ama ne yazık ki trey loncası kardeş loncası diyorsunuz 10 adım geriye atar yaklaşmam bile
çünkü küfürbazlar loncası başka birşey değil hakkınızda hayırlı olsun allah yolunuzu açık etsin
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Leqolas yazdı:Mertkinqx yazdı:Allahın rahmeti ablanızın üzerinizde olsun. Umarım allah şifasını verir.
Geçmiş olsun
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
Mertkinqx yazdı:Allahın rahmeti ablanızın üzerinizde olsun. Umarım allah şifasını verir.
Geçmiş olsun
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV