ÇAR TRANSFERLERİ 3 ten vazla olsun diyenler.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
oOOoYUKSELoOOo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

ÇAR TRANSFERLERİ 3 ten vazla olsun diyenler.

Mesaj gönderen oOOoYUKSELoOOo »

Sa. bazı yayınladığım mesajlarım silinmiş veya ben bulamıyorum :) neyse .kurallara uyucaz .
onuun içinde IKV de ki oyuncuların bır sorunu olan ** ÇAR TRANSFER ** haklarının 3 ile sınırlı kalmaması ve BU TTNET Hesaplı çarların son akıbeti hakkında bılgisi olanın bilgi paylaşmasını istiyorum: şöleki benım çarların bir tanesı TTNET hesabında kaldı son olarak ve ÇAR TRansfer hakkım dolmuş :)) ee ben TTNET i kapatırsam çarım ne olacak ??
Mynet hesabımdakı çarımıda SOBE ye aktarmak ıstıyorum ama bızler bu ilk başta çıkınca MYNET hesablarında buluna çarları TTNET e TTNET ten tekrar mynete veya en son TTNETE attık kaldı bazılarınıda SOBE ye aktardık GUVENLIK sebebı ıle ama burda bır çok kışının SON ÇAR TRANSFER leri TTNET t e kaldı .

benım durumda olan ve ÇAR TRANSFER lerının 3 ten fazla olmasını ısteyenler buyursun . görüşlerini belirtsin.
sonuçtra burası sohbet bölümü. saygılarımla YUKSEL.

LONCA : YOK <<< lonca teklıflerınede KAPALIYIM tşkler.
Kullanıcı avatarı
oOOoYUKSELoOOo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: ÇAR TRANSFERLERİ 3 ten vazla olsun diyenler.

Mesaj gönderen oOOoYUKSELoOOo »

[u] Şimdide TTNET hesaplarına giremıyoruz )) [/u]Sayın Yonetici arkadaşlar BİZİ bu TTNETTEN kurtarın :geek:
TTNET <<< hesabımızdan korkuyoruz
şöleki :
benım adıma ait olmayan bir TTNET hesabına Hesap açmış olabılırım
iş yerindeki ttnet hesabına ben hesap açtım ama ŞİFRE işlemleri için 444 0 375 aradığımda malasef yardımcı oalmıyoruz diyor :D
lutfen transfer için son bır hak istiyoruz TTNET kullanıcıları olarak .
İSTEMİYORUM . İSTEMİYORUZ **TTNETİ** :( SON bir Transfer hakkı verin .
veya vermeyin ya ne yapalım silerim bende çarı :(
Damlaaa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Damlaaa »

KATILIORM .. Ttnetin belasını versin
xxturkoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xxturkoglu »

oOOoYUKSELoOOo yazdı:Sa. bazı yayınladığım mesajlarım silinmiş veya ben bulamıyorum :) neyse .kurallara uyucaz .
onuun içinde IKV de ki oyuncuların bır sorunu olan ** ÇAR TRANSFER ** haklarının 3 ile sınırlı kalmaması ve BU TTNET Hesaplı çarların son akıbeti hakkında bılgisi olanın bilgi paylaşmasını istiyorum: şöleki benım çarların bir tanesı TTNET hesabında kaldı son olarak ve ÇAR TRansfer hakkım dolmuş :)) ee ben TTNET i kapatırsam çarım ne olacak ??
Mynet hesabımdakı çarımıda SOBE ye aktarmak ıstıyorum ama bızler bu ilk başta çıkınca MYNET hesablarında buluna çarları TTNET e TTNET ten tekrar mynete veya en son TTNETE attık kaldı bazılarınıda SOBE ye aktardık GUVENLIK sebebı ıle ama burda bır çok kışının SON ÇAR TRANSFER leri TTNET t e kaldı .

benım durumda olan ve ÇAR TRANSFER lerının 3 ten fazla olmasını ısteyenler buyursun . görüşlerini belirtsin.
sonuçtra burası sohbet bölümü. saygılarımla YUKSEL.

LONCA : YOK <<< lonca teklıflerınede KAPALIYIM tşkler.
oOOoYUKSELoOOo yazdı:[u] Şimdide TTNET hesaplarına giremıyoruz )) [/u]Sayın Yonetici arkadaşlar BİZİ bu TTNETTEN kurtarın :geek:
TTNET <<< hesabımızdan korkuyoruz
şöleki :
benım adıma ait olmayan bir TTNET hesabına Hesap açmış olabılırım
iş yerindeki ttnet hesabına ben hesap açtım ama ŞİFRE işlemleri için 444 0 375 aradığımda malasef yardımcı oalmıyoruz diyor :D
lutfen transfer için son bır hak istiyoruz TTNET kullanıcıları olarak .
İSTEMİYORUM . İSTEMİYORUZ **TTNETİ** :( SON bir Transfer hakkı verin .
veya vermeyin ya ne yapalım silerim bende çarı :(
ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİN ABİ .
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Bencede olması gerek
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen exoriusII »

aynen en azından ttnet hesaplarına 1 aktarım verlmesı lazm rezıllık dız boyu böyle oyn olmaz
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

adamlar 3 hak vermiş zaten daha ne olsun aktarımları bunu bilerek yapmadınız mı :)
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

bence en güzeli toplu taşımanın gelmesi. mesela eskiden mynette 4 charı olan biri daha güvenli olan sobee hesabına geçmek için 4 karakterininde 1 taşıma hakkını yemek zorunda. onun yerine 4 tanesi için sadece birinden 1 taşıma hakkı yense ve ya 4 karakter taşımada taşıma hakkı yenmeme gibi bir olay olsa çok güzel olur. ikv ttnet ve sobee hesaplarının kullanılması için elinden geleni yapıyor, myneti normal olarak bırakırken sobee ve ttnet hesaplarına ayrıcalık veriyor. madem bu hesapların kullanılmasını istiyorlar, yönetim toplu taşıma yöntemine gitmeli.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

Rapid yazdı:bence en güzeli toplu taşımanın gelmesi. mesela eskiden mynette 4 charı olan biri daha güvenli olan sobee hesabına geçmek için 4 karakterininde 1 taşıma hakkını yemek zorunda. onun yerine 4 tanesi için sadece birinden 1 taşıma hakkı yense ve ya 4 karakter taşımada taşıma hakkı yenmeme gibi bir olay olsa çok güzel olur. ikv ttnet ve sobee hesaplarının kullanılması için elinden geleni yapıyor, myneti normal olarak bırakırken sobee ve ttnet hesaplarına ayrıcalık veriyor. madem bu hesapların kullanılmasını istiyorlar, yönetim toplu taşıma yöntemine gitmeli.

toplu taşıma istiyorsan belediye otobüsüne bineceksin arkadaşım puhahaha
şaka bi yana iyi olur tabi ilgililerin bu konuyu okumadıkları aşikar
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Su Vereydi eyidi :lol:
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön