slm
arkadaşlar ruh kalkanıında ''15 puanda maximum zırh limitini yüzde 60 tan yüzde 70 e çıkarır'' diye yazar.
ben üstümü sırf solucan dizdim ruh kalkanı olmadan,zırhım 38 falan.ruh kalkanım 15 ama basınca hiçte zırh limitim yüzde 70 falan olmuyor yine yüzde 60 ta kalıyor.ee nerde kaldı zırh limitinin yüzde 70 olması o zaman solucan itemlerinin 3 tanesini fazla mı dizdik.
yoksa bu atalnmış bir hata mı.cevaplar için şimdiden tşk
şifacı ruh kalkanı hatalı mı
- dregoist
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
şifacı ruh kalkanı hatalı mı
BEYAZ KÖŞK---------ŞİFACIDR---------DOKTOR
Re: şifacı ruh kalkanı hatalı mı
hatalı degıl sadece gozukmuyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- dregoist
- İskele Babası
tşk arkadaşlar bunu deneyeceğim bir savaşçı bulup.
yani benim şimdi zırhım 38(solucan ve normal kitemlerle)+30(ruh kalkanıyla)=68 ama görünmüyor analdığım kadarıyla doğru mudur?
yani benim şimdi zırhım 38(solucan ve normal kitemlerle)+30(ruh kalkanıyla)=68 ama görünmüyor analdığım kadarıyla doğru mudur?
BEYAZ KÖŞK---------ŞİFACIDR---------DOKTOR
evet ıstersen dene ama en guzel em de bellı oluyordregoist yazdı:tşk arkadaşlar bunu deneyeceğim bir savaşçı bulup.
handanın ölümü
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
BU KONUDA COK SEY SOYLEDIM
AMA GENE SOYLEYIM
BENCE HATALI.
1. OLARAK SOYLENEN OZELLIGIN OLMASI GEREKEN SEYI NEDEN GORUNMEMEZLIGI OLSUNKI
BU SACMA OLMASI GEREKEN SEY OLMUYOR DEMEKKI.
2. OLARAK EM DE SANIRIM BIYER ELE GECIRINCE ZIRH LIMITI ARTIYO O ORDAKI OZELLIK.
BIRDE MADEM EM DE OLUYOR NEDEN ONUN DISINDA OLMUYOR.
3. IKSIR ICINCE OLUYOR EM DE OLUYOR SURDA BURDA OLUYOR DENEN SEYLER SATEN O SEYIN OZELLIGINDEN KAYNAKLANAN SEYLER.
VALLA KENDI ADIMA NORMAL SARTLAR ALTINDA % 70 GORMEDIKCE HALEN SORUNLUDUR. BU SORUN BAYADIR VAR VE BEN RESIM FELANDA GONDERDIM. HERHANGI BIR CEVAP VEYA DUZENLEME OLMADI.
SAYGILARIMLA...
SNOWMURDERER
BENCE HATALI.
1. OLARAK SOYLENEN OZELLIGIN OLMASI GEREKEN SEYI NEDEN GORUNMEMEZLIGI OLSUNKI
2. OLARAK EM DE SANIRIM BIYER ELE GECIRINCE ZIRH LIMITI ARTIYO O ORDAKI OZELLIK.
BIRDE MADEM EM DE OLUYOR NEDEN ONUN DISINDA OLMUYOR.
3. IKSIR ICINCE OLUYOR EM DE OLUYOR SURDA BURDA OLUYOR DENEN SEYLER SATEN O SEYIN OZELLIGINDEN KAYNAKLANAN SEYLER.
VALLA KENDI ADIMA NORMAL SARTLAR ALTINDA % 70 GORMEDIKCE HALEN SORUNLUDUR. BU SORUN BAYADIR VAR VE BEN RESIM FELANDA GONDERDIM. HERHANGI BIR CEVAP VEYA DUZENLEME OLMADI.
SAYGILARIMLA...
SNOWMURDERER
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Hayır hayır çok sağlıklı.Zaten savaşçı ile eşdeğer hasar alıyor dediğiniz zırh yüzdesine ulaştığında.Birde bunun yanına iyileştirme özelliğinide katınca bundan sadece şifacılar zevk alıyor,sadece onlar eğleniyor.
Bence şifacıların zırhlarını biraz daha düşürseler güzel olacak.En azından 1400 değilde 2200 gibi bir hasar alması gerek.
İyileştirme çemberi olan bir şifacı çok rahat bir şekilde hareket edebiliyor.Adam 3 - 4 saniyede bir (1300 - 1400) hasar alsa iyileştirme çemberide aynı sürede adamın enerjisini % % yapıyor neredeyse.
Savaşçıların savaşçı özelliği neredeyse hiç kalmadı.
Eskiden tek vuruşta şifacıyı kesebilirken şimdi 2 - 3 savaşçı bir şifacının peşinde koşturuyor.
Diyeceksiniz ki solucan dizdik.
Peki biz ne dizicez maksimum hasar + saldırı/kritikmi yoksa element + saldırı/kritikmi.
Eminimki hepside vardır ama hiç birisi şifacı kesmekten memnun değildir.
Bence şifacıların zırhlarını biraz daha düşürseler güzel olacak.En azından 1400 değilde 2200 gibi bir hasar alması gerek.
İyileştirme çemberi olan bir şifacı çok rahat bir şekilde hareket edebiliyor.Adam 3 - 4 saniyede bir (1300 - 1400) hasar alsa iyileştirme çemberide aynı sürede adamın enerjisini % % yapıyor neredeyse.
Eskiden tek vuruşta şifacıyı kesebilirken şimdi 2 - 3 savaşçı bir şifacının peşinde koşturuyor.
Peki biz ne dizicez maksimum hasar + saldırı/kritikmi yoksa element + saldırı/kritikmi.
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
sana katılıyorum sazob. 39 leveller varken şifaya değil zaman zaman savaşcıya bile tek attıgımız olurdu ama bunlar artık hayal gibi oldu.

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
valla azaltırlarmı arttırılarmı orası benı alakadar etmez. sorun saten sıfacı guclu veya zayıf deyıl. sorun belırtılen bır ozellıgın gerceklesmemesı. madem oldugu gıbı kalacak orda neden halen sıfacı ruh kalkanına 15 verıldıgınde max zırh lımıtı %60 dan %70 cıkar ıbaresı kalksın.
saten bırseyı degıstırınce bıze sormuyolar
onun ıcın burda sıfacı su yonlerı guclu savascının su yonlerı zayıf tartısması yapmak gereksız. ama herkez herkezden ustundur oyunda tek bır guclu yok.
ama suda var her carakterı kendı alanında karsılastırmak gerekır. bırbırıyle karsılasıtrısak en ezık karakter buyucu oluyor ozaman
daha 49 olma serefıne naıl olamadım olmamda baya uzun surer. eskı tadı olmadıgı ıcın nadır gırıyorum. bırde sıfacılar her ıslev ıcın kudret harcıyorlar. malum nekadar ıstesede can bassada kudret kalmadıgı surece yapacagı bırsey yok buda kanatma ıle saten %50 sans ıle mumkun sıfacının kudretı yoksa saten yapacak bısıde yoktur.
saten bırseyı degıstırınce bıze sormuyolar
ama suda var her carakterı kendı alanında karsılastırmak gerekır. bırbırıyle karsılasıtrısak en ezık karakter buyucu oluyor ozaman
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
SaZoBaLi yazdı:Hayır hayır çok sağlıklı.Zaten savaşçı ile eşdeğer hasar alıyor dediğiniz zırh yüzdesine ulaştığında.Birde bunun yanına iyileştirme özelliğinide katınca bundan sadece şifacılar zevk alıyor,sadece onlar eğleniyor.
Zırhın düşürülmesimi gerek bence arttırılması gerekli sebebini örnekle belirtim
39 lwl lerde seni çok rahat bi şekilde kesebilirken şu an en ezik savaşçıları bile neredeyse kesemiyorum
Yada 2 tane dikkat yediği zaman şifacının işi bitiyor zevk flan aldığı yok bıraksalarda kurtulsam diye düşünüyor
Eğer öyle bir özellik varsa bence gösterilmesi gerek ilerleyen süreçlerdede zırhın arttırılması
Ayrıca ful saldırı bi savaşçı ard arda 3 vuruşu cok raht bi şekilde yapabiliyor buda her seferde
şifacının enerjisinin 30a düşmesine neden oluyor bence 3 defa bunu yaparsanız şifacıyı çok
Rahat bi biçimde kesebilirsiniz