slm
arkadaşlar ruh kalkanıında ''15 puanda maximum zırh limitini yüzde 60 tan yüzde 70 e çıkarır'' diye yazar.
ben üstümü sırf solucan dizdim ruh kalkanı olmadan,zırhım 38 falan.ruh kalkanım 15 ama basınca hiçte zırh limitim yüzde 70 falan olmuyor yine yüzde 60 ta kalıyor.ee nerde kaldı zırh limitinin yüzde 70 olması o zaman solucan itemlerinin 3 tanesini fazla mı dizdik.
yoksa bu atalnmış bir hata mı.cevaplar için şimdiden tşk
ruh kalkanında oyun hatası mı var
- dregoist
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ruh kalkanında oyun hatası mı var
BEYAZ KÖŞK---------ŞİFACIDR---------DOKTOR
Re: ruh kalkanında oyun hatası mı var
bunu defalarca açıkladım ama tekrardan açıklayayım. ruh kalkanı göstergesi 60tan 70e çıkmaz. bunu anlamanın tek yolu ruh kalkanını 59a kadar doldur karşına bir savaşçı al ve sana vurmasını iste. sana vurduğu zaman ruh kalkanını 70 limite kadar doldurabiliyorsan doldur yüzde 10lık kısım karşındakinin vuruşlarını 100 hasar aşağıya çeker. bunu bariz bir şekilde görürsün zaten.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
nasıl cıkmaz cıkıyor ama gozukmuyor em de dene ıstersenkonfucyus yazdı:
bunu defalarca açıkladım ama tekrardan açıklayayım. ruh kalkanı göstergesi 60tan 70e çıkmaz. bunu anlamanın tek yolu ruh kalkanını 59a kadar doldur karşına bir savaşçı al ve sana vurmasını iste. sana vurduğu zaman ruh kalkanını 70 limite kadar doldurabiliyorsan doldur yüzde 10lık kısım karşındakinin vuruşlarını 100 hasar aşağıya çeker. bunu bariz bir şekilde görürsün zaten.
konfüçyüs
karsıdan ful yucelen bırı gelsın sız suyu alın savascı sakınma acsın
savascı savascıya bır tane vursun bır tane sana vursun
savascıya 1600 vuracaktır sana 1300 vuracaktır denenmıstır :geek:
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
çıkmaz dediğim konu o zaten bayram :=)
zırh her zaman şifacıda 60 olarak görünür ama ruh kalkanı 15 olduğu takdirde kullanılarbilir zırh limitin 70 olur yüzde 60lık limitri doldurduğun takdirde üzerine çıksanda bu görünmez. ki ama zırhın 60 üzeridir bu savaşçıların vuruslarından belli olur.
bunları gerek oyunda gerekse forumda tüm soran arkadaslara defalarca söyledim
eğer girebilirseniz eski forumda Ruh Kalkanı Hakkında bilgilendirme adlı başlığa bakabilirsiniz.
konfüçyüs
zırh her zaman şifacıda 60 olarak görünür ama ruh kalkanı 15 olduğu takdirde kullanılarbilir zırh limitin 70 olur yüzde 60lık limitri doldurduğun takdirde üzerine çıksanda bu görünmez. ki ama zırhın 60 üzeridir bu savaşçıların vuruslarından belli olur.
bunları gerek oyunda gerekse forumda tüm soran arkadaslara defalarca söyledim
konfüçyüs
bayram kım benzettın heraldekonfucyus yazdı:çıkmaz dediğim konu o zaten bayram :=)
zırh her zaman şifacıda 60 olarak görünür ama ruh kalkanı 15 olduğu takdirde kullanılarbilir zırh limitin 70 olur yüzde 60lık limitri doldurduğun takdirde üzerine çıksanda bu görünmez. ki ama zırhın 60 üzeridir bu savaşçıların vuruslarından belli olur.![]()
bunları gerek oyunda gerekse forumda tüm soran arkadaslara defalarca söyledimeğer girebilirseniz eski forumda Ruh Kalkanı Hakkında bilgilendirme adlı başlığa bakabilirsiniz.
konfüçyüs
handanın ölümü
- dregoist
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
tşk arkadaşlar bunu deneyeceğim bir savaşçı bulup.
yani benim şimdi zırhım 38(solucan ve normal kitemlerle)+30(ruh kalkanıyla)=68 ama görünmüyor analdığım kadarıyla doğru mudur?
birde her 10 zırh yaklaşık 100 mü düşürür yoksa bu bir örnek miydi.
yani benim şimdi zırhım 38(solucan ve normal kitemlerle)+30(ruh kalkanıyla)=68 ama görünmüyor analdığım kadarıyla doğru mudur?
BEYAZ KÖŞK---------ŞİFACIDR---------DOKTOR
sana vuran adam ful yucelen oldugunu hesapa katarsan 4k vuracaktırdregoist yazdı:tşk arkadaşlar bunu deneyeceğim bir savaşçı bulup.
senın zırhın %60 sa 4000 nın 100 de 60 ını engeller %40 vurur oda 1600 dur
handanın ölümü
bak simdi yapacağın olayı ben sana söyleyim.dregoist yazdı:tşk arkadaşlar bunu deneyeceğim bir savaşçı bulup.
zırhını ruh kalkanı ile 58e kadar çıkar karşına 1 savaşçı al sana vurmasını iste o vurmaya devam ederken zırh eşyalarını giy ve aradaki farkı gör. 58 + her zır puanında sana vuruşu düşücektir.
diğer bir şekilde anlatmam gerekirse;
karakter zır puanım 39 ruh kalkanıda 30 puan veriyor.
toplamda 60 olan zır puanımla bir savaşçı bana 1400 civarı vuruyordu ki bu üzeri tamamen yücelen olan bir savaşçı
69a tamamlayacak zırh eşyalarımı giydiğim zaman bana vuruş hasarı 900 lere kadar düştü...
karşında bir savaşçı varsa bunu deneyerek öğrenebilirsin. ve 10 zırhta 100 hasar sadece bir örnekti.
fenomen karıştırmışta olabilirim özür dilerim....
konfüçyüs
fenomen yazdı:nasıl cıkmaz cıkıyor ama gozukmuyor em de dene ıstersenkonfucyus yazdı:
konfüçyüs
karsıdan ful yucelen bırı gelsın sız suyu alın savascı sakınma acsın
savascı savascıya bır tane vursun bır tane sana vursun
savascıya 1600 vuracaktır sana 1300 vuracaktır denenmıstır :geek:
güsel noktaya değinilmiş bir şey bu şifacıların savaşcılara oranla biraz daha çok öne çıkmış olan iyi bir yöndür buda. bu sayede savaşcıyı yenme ihtimalimiz artacakdır ve dirençler bu direnç meseleside büyücülere karşı kullanılmış bir şeydir.
konu yeri olmayabilir fakat şunuda söleyim ben buz büyücüsüne dalarken bana her seferinde şunu söylüyorlar "RUH KALKANI" aç daha ii olur fakat tamamen saçmadır ruh kalkanı aldığın hasarları aza indirir dirençler ise büyü hasarlarını aza indirir.
konu yeri olmayabilir fakat şunuda söleyim ben buz büyücüsüne dalarken bana her seferinde şunu söylüyorlar "RUH KALKANI" aç daha ii olur fakat tamamen saçmadır ruh kalkanı aldığın hasarları aza indirir dirençler ise büyü hasarlarını aza indirir.

________________________________________________________________________________