Konuya GirmeK İstiyorum. Sunucuda İLK 10 OCAK 2011 De Kazandıqım 3 üncü Ölüm Oyununda Bir Olay İcin Tesekür ü Borc bildim Sinan kardesime.
Bazi Sacma Dedikodular Gelmişdi Kulagıma,Bu Sacma Dedikoduların Önüne gecmek Amacıyla Bu Olay Olustu.
Ölüm Oyununda Son 2 e TürkxŞifa ve Ben Gİrdik ws e Basladık Ve Türkxşifa(Kuzenim) Düşdü. O sacma dedikodu ise Yine özelime yazdı bi kac Kısı O dedikodu ise bilerek bana bıraktı demeleriydi.
VaLHeRu Kardesimden Tekrar ws Talebimizin Üstüne TürkxŞifa(Kuzenim)i Tekrar Gm Odasına ALdı.
Ve Ws e Basladık..
Ve..
Yeniden TesekürLer VaLHeRu...
Ben diye Bişi Yok Biz varız.. TürkxŞifa , ŞaHxFaeX
Lostxdewrimci yazdı:YoLdaş önceLikLe tebRik edeRim bölesiNe bir başaRı için , hem diyeN desiN takma kafaNa o kafa daha bize cok LazıM anLadıN seN oNu ÖyLe Yoldasım
erhan abıcım Sımdı geLelım benım konuya sıstem otomatık alıor oyuncuları arz fazla lodos fazla ona bısı dıyemem arzlar fazlaydı ıcerde onu geçtık ıcerde kalan son LODOS sıfacıyım uzerıme canavarları salıoRsunuz eyw tamam sakınleştırme yapıoRum hayvanlar gıdıor amator bı oyuncu deqıLım canda basmadım ruhda açmadım canım 30 du tekrar bana saldınız ve son LODOS da oLdu buna bı acıklama ıstıoRum )
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
erhan abıcım Sımdı geLelım benım konuya sıstem otomatık alıor oyuncuları arz fazla lodos fazla ona bısı dıyemem arzlar fazlaydı ıcerde onu geçtık ıcerde kalan son LODOS sıfacıyım uzerıme canavarları salıoRsunuz eyw tamam sakınleştırme yapıoRum hayvanlar gıdıor amator bı oyuncu deqıLım canda basmadım ruhda açmadım canım 30 du tekrar bana saldınız ve son LODOS da oLdu buna bı acıklama ıstıoRum )
İstersen Ahmet can Ben Cevap verim buna kardesim.
Sakınlestirme Hiddetin % de 70 ini alır. Diqer Oyuncu Hiddetini düşürürse Senin hiddetin artar.Sanırsam Senin ÖLmen Sakınlestirmenin Son saniyelerinde gerceklesmiştir.
ZaTen BİLen biLiyordur.. İLK defa büyüLerde girdim 1. oLdum..
BüyüLerde çok iyi oldugumu idda etmiyorum ancak bazı arkadaşLar şansLıydın we benzeri şeKiLde pm attıLar ...
Her başarıda Biraz şans vardır. Ancak geriye kaLan emege saygı göstermenizi bekLiyoruz...
Faexe tebriKLer ve başarıLarın devamını diLiyorum ..
Barış cım tebrikler bu senin hakkındı. Ve yapılan ws de de kazandın Tabi ben o zaman Şifa da deildim yılmaz ws yi yapıyordu ve gayet adil ve güzel bir ws oldu Ha sen kazandın Ha ben kuzen Son İki ye gene biz kaldık o bana yetti Rozerin çarında Lodosları temizlettirmek cok hoş bir duyguydu ... Bi Dahakine gelinceye kadar allah büyük Bu arada sancak savaşlarınında saat 20 sıralarına alınmasını istiyoruz .. Sonuçta Arzlarda çalışan ve gercekten Arz klanının gücünü temsil eden bir cok arkadaşımız var böylece daha adil bir savaş yapılabilir diye düşünüyorum