:arrow: EvT aRKadaşLar ÖnceLikLe bu Tür KonuLarı Hiç Zaman aÇMadım AçmazDım.Bu İLk ve son OLacak. 11.09.2011' Tarhinde Bi ArkadaşıN YeŞiL Görevine Yardım amaçLı ArzuhaLCiden GecerKen KomuTanda Bir Kaç Arz' varDı, Buraya Kadar NorMAL..ZULKARNEYN' aDLı kendini bişeyy Sanan mAHLukDa Peşİme Takıldı TesLa Kurdum. tesLayı kesti ve geriye KaçTı Üzerine DoĞru GiderKen zihin aTı Ve Tek kesemeyeceğini AnLadığı Anda Arkasından ArkaşLARINı ÇağırDı.Yani Demek isTediĞim YanınA Bir Kaç Adam ALıp ArTisLENMek MariFet değİL.
Bu KONU Sadece BiLGilendirme AmaçLıdıR..Bu ve Bunun Gibi Kendini adam Sanıp GezinenLerLe Aynı OrTamda BuLunmayıN.
Her Ne Kadar Klandaş Olsakta Yanlışın olduğunu belirtmek isterim ,
Klan savaşı Adından da anlaşılabileceği gibi bir topluluk bir grup savaşıdır ve adalet bekleyemezsin , Ki bu Amansız savaşta kimse seninle teke tek savaşmak zorunda değil . Bu sebepten ötürü kimseyi suçlayamayız .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli ! @SezerADATEPE Meran
XxXszrXxX yazdı:Her Ne Kadar Klandaş Olsakta Yanlışın olduğunu belirtmek isterim ,
Klan savaşı Adından da anlaşılabileceği gibi bir topluluk bir grup savaşıdır ve adalet bekleyemezsin , Ki bu Amansız savaşta kimse seninle teke tek savaşmak zorunda değil . Bu sebepten ötürü kimseyi suçlayamayız .
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
XxXszrXxX yazdı:Her Ne Kadar Klandaş Olsakta Yanlışın olduğunu belirtmek isterim ,
harfi harfine katılıyorum
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Sezer kardeşime tamamen katılıyorum. Her zaman söylemişimdir klanda isen her türlü ölmeyi kabul ediyorsun demektir. Kaldı ki seni tek kesemeyeceğimden değil kaçmanı engellemek amaçlı zihinlemiştim ben. Bu kadar düşeceğini bilsem emin ol kesmezdim bile. Gerçekten çok yazık. Birileri oyunda gayet legal bir iş yapınca bile burada illegal olarak gösterilmesi çok yazık.
Bı Arzın lodosu lodosunda arzı kesmesı cok nolmal bısı 1 e 1 de 1 e 100 de olur işin varkende keser maden cekerkende kp alırkende keser kımse de bısey dıyemez ıkı klan sonucta ..