OYUNDA RECETELERE MADENLERE GÜNCELLEME ŞART OLDU
OYUNDA RECETELERE MADENLERE GÜNCELLEME ŞART OLDU
selam defalarca yazılmasına ragmen maden fiatlarına halen bişey yapılamış degil oyundaki receteleri artık üretilmez durumda örnegin urban icadi destekli platin zırh diyelim zırhın fiatı zaten erkek savaşcı varsayalım 10m ye kadar düştü birde recetesi olan bir baksın neler isteniliyor?? alması daha kolay ve ucuz peki ozaman bu recetenin ve bir cok recetenin bir anlamı kalmıyor.degerli yönetim oyunda denge diyorsunuz hak diyorsunuz eşitlik diyorsunuz ama bunu sadece sözde bırakıyorsunuz bölgelerden önce ejder asa ecel latif ashab bunların üretim madenleri ne kadardı? cok ucuza üretildi şaheserini üreten eline ejderini alan cıkar ve menfaat icin mavi topazı oyunda inanılmaz bir fiata yükseltti amac aslında parada degil amac burda sıgınak ve migratın kaymagını toparlamak yani sadece kendi cıkarı hal bu durumdayken cemberlitaşda o kişilere menfaat cıkar saglıycak alt kademeden gelen oyuncu alt kademe derken oyuna yeni kayıtlanmış yada eski olup şaheser üretememiş kişiler zaten bu bölgelerden birşey alamadı cemberlitaşa güc olarak zaten hazır degil birde şaheser üretmesi bu şartlarda cok zor diyceksinizki gitsin maden ceksin degerli arkadaşlar degerli yönetim bir gün gelin madenlere cekilen cileleri görün tabiki emek verilcek cile cekilcek birşey üretirken ama oyunda resmen maden mafyası kuruldu 5 kişi her madende toplada bırakılıp sana bırak bir iridyumu yada mavi topazı topaz cektirmiyorlar.oyuncu plusda alsa gece gündüzde kassa yapacagı bişey yok bakın klan kanallarına ejderi olan büyücü ashabı olan şifacı savaşcının zaten girme durumu cok zor ne yapalım arkadaşlar? oyun icerisinde bir amacımız kalmıyor belirli bir süre sonra umutlarda tükeniyor ve oyundan kopmalar yaşanıyor.tek bir istegim var degerli yönetim madenlere bir cözüm bulmanız bir kac maden ekleseniz oyuna sorum ortadan kalkacak şimdi şaheserini üreten diycekki kardeşim biz üretirken 2 maden vardı eee güzelde kardeşim sen üretirken madeni 3 yada 5 m ye aldın bu adam 20 25 m gibi fiattan almaya calışıo herkez elini vicdanına koysun kendini şaheserini üretememiş arkadaşların yerine koysun.son bir not olarak şunu eklemek istiyorum maden almak istiyen arkadaşlarım özellikle mavi topaz denen kanatlı ucurulan madeni almak istiyen arkadşlarım oyunda bir degişiklik yapılmassa cemberlitaşı bekleyin emin olunuzki yeni şaheserlerde mavi topaz istenilmeycegi icin bu mavi ozaman moraracak ve cıkar icin cok yüksek fiatlardan satmaya calışanlarında elindede gummmmmm diye patlayacak sabretmek erdemliktir sabredin ve aylarınızı kasarak verdip topladıgınız paranızla bazı kesimleri bu maden mafyasını dahada fazla zengin etmeyin.teşekkürler.
- IIxYAVUZxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OYUNDA RECETELERE MADENLERE GÜNCELLEME ŞART OLDU
Forum takip ederseniz iyi olur böle bir konu zaten açık bulunuyor konu kilit.....
KONUYA KİLİT YOK KARDEŞ YOK NE KADAR KONU ACILIRSA OKADAR İYİ KİLİDE SEN KARAR VEREMESSİN MADEN MAFYASINDANSIN GALİBA
-
- Salgın Koruyucusu
doğru söze ne denir SeranatFb arkadaşa aynen katılıyorum cok dogru gözlem tebreik ederim
- IIxYAVUZxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Maden mafyasıdamı çıkmış h.o ozaman millete ben yeni duyorum seranat böle bir konu zaten bulunmakta boş yere konu açacağına ordan devam ettir daha iyi olur iyi forumlarseranatfb yazdı:KONUYA KİLİT YOK KARDEŞ YOK NE KADAR KONU ACILIRSA OKADAR İYİ KİLİDE SEN KARAR VEREMESSİN MADEN MAFYASINDANSIN GALİBA
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Evet aslında oyundaki en büyük problem bu oldu.
Eskiden (29,39) zamanında pek çok oyuncu yoktu ve olan madenler yeterli oluyordu.Biliyorsunuz ki 20 30m e karekteri full dizerdik.Şimdi bir eşyanın bir madeninin tek alabiliyoruz.
Şimdi ise oyunumuz gelişti,tanındı,oyuncu sayısı arttı.Ama unutulan şey ise madenler.700.000 oyuncu kapasitesindeki bir oyuna 2 tane mavi topaz 2 tane budaksız abanoz 2 tane yonca 2 tane iridyum madeni koyarsanız bu iş çığrığından çıkar.Talep sayısı çok.Sadece 1 ejder 18 mavi istiyor.Diyelim ki 700.000 oyuncudan 100.000 eminönü sunucusunda.bunun 1.000 büyücü olsa ve hepsi ejder üretmek istese ki isteyecektirde mavi topaz kıtlığı çıkar ki çıkmış durumdada.
Velhasıl oyundaki maden sayıları yetersiz ve çıkma süreleri çok zaman alıyor 5,6 dk.Bunun hakkında bi düzenleme gelmesi şart.
Eskiden (29,39) zamanında pek çok oyuncu yoktu ve olan madenler yeterli oluyordu.Biliyorsunuz ki 20 30m e karekteri full dizerdik.Şimdi bir eşyanın bir madeninin tek alabiliyoruz.
Şimdi ise oyunumuz gelişti,tanındı,oyuncu sayısı arttı.Ama unutulan şey ise madenler.700.000 oyuncu kapasitesindeki bir oyuna 2 tane mavi topaz 2 tane budaksız abanoz 2 tane yonca 2 tane iridyum madeni koyarsanız bu iş çığrığından çıkar.Talep sayısı çok.Sadece 1 ejder 18 mavi istiyor.Diyelim ki 700.000 oyuncudan 100.000 eminönü sunucusunda.bunun 1.000 büyücü olsa ve hepsi ejder üretmek istese ki isteyecektirde mavi topaz kıtlığı çıkar ki çıkmış durumdada.
Velhasıl oyundaki maden sayıları yetersiz ve çıkma süreleri çok zaman alıyor 5,6 dk.Bunun hakkında bi düzenleme gelmesi şart.
viewtopic.php?f=46&t=47599IIxYAVUZxII yazdı:Forum takip ederseniz iyi olur böle bir konu zaten açık bulunuyor konu kilit.....
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- Xdarkblade
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Oyunlar geliştikçe böyle olurlar yani normal bir durum yakında diğer oyunlar gibi olur zaten :arrow:
Ekinler baş vermeden,kör buzağı topallamazmış.