Öneri: İkv çizgiroman,dergi vb.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MiraFarazi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Öneri: İkv çizgiroman,dergi vb.

Mesaj gönderen MiraFarazi »

Başlıktata yazdığım gibi İKV'nin kaftalık veya da aylık yayınlanan dergisi veya çizgiroman vb. şeyler çıksın.Dergiye abonelik falan olsun,her ay 10 Tl gibi (misal) .Sizlerde görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum ;) Talep gelirse desteğede baş vururuz.
ResimResim
~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~

"© MiraFarazi"
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Öneri: İkv çizgiroman,dergi vb.

Mesaj gönderen JouRney »

Kimse sanırım Destek çıkmamış ama ben DESTEK oluyorum sana ..
Bence güzel bir fikir olabilir.. Ayrıca 2-3 Ayda bir de içerisinde bir Poster'de verilebilir..

Güzel fikir, eminim Dergi çıkarsa alıcı çok olur.. İkv Yönetimi kazanır, biz kazanırız ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
MiraFarazi
İskele Babası
İskele Babası

JouRney yazdı:Kimse sanırım Destek çıkmamış ama ben DESTEK oluyorum sana ..
Bence güzel bir fikir olabilir.. Ayrıca 2-3 Ayda bir de içerisinde bir Poster'de verilebilir..

Güzel fikir, eminim Dergi çıkarsa alıcı çok olur.. İkv Yönetimi kazanır, biz kazanırız ;)
Beni anlayan birileri çıktı sanırım :) saol desteğin için.
ResimResim
~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~

"© MiraFarazi"
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Dediğin Sistemi Önceden Gönüllü Bir Grup Yapıyordu The Myths Beyaz Köşk Dergisi, İstanbul Kıyamet Vakti oyununa tanıtım konusunda destek olmak ve The Myths Loncası faaliyetlerini artırmak için üretilmiştir.Dergi Online olup, ücretsizdi . Fakat Bu Grup Dağıldı Ve Çıkarttıkları Dergilerde Kapatıldı ... İKV Yönetiminin Onca İş Arasında Bunla Uğraşabilceğini Sanmıyorum Fakat Oyuncular Online OLarak Çıkarabilirler !
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

Online yolla diyorsan basit ama ciddi anlamda dergicilik olucaksa okadar basit olacağını sanmam.Yapılan emekleri karşılayacak bir oyuncu potansiyeli de olmaz bence.2 sayıdan öteye gitmez.(umarım yanılırım)
Kullanıcı avatarı
MiraFarazi
İskele Babası
İskele Babası

ChuckBartowsKi yazdı:Dediğin Sistemi Önceden Gönüllü Bir Grup Yapıyordu The Myths Beyaz Köşk Dergisi, İstanbul Kıyamet Vakti oyununa tanıtım konusunda destek olmak ve The Myths Loncası faaliyetlerini artırmak için üretilmiştir.Dergi Online olup, ücretsizdi . Fakat Bu Grup Dağıldı Ve Çıkarttıkları Dergilerde Kapatıldı ... İKV Yönetiminin Onca İş Arasında Bunla Uğraşabilceğini Sanmıyorum Fakat Oyuncular Online OLarak Çıkarabilirler !
Onu bilmiyordum bildiğim iyi oldu ;)
katakuli yazdı:Online yolla diyorsan basit ama ciddi anlamda dergicilik olucaksa okadar basit olacağını sanmam.Yapılan emekleri karşılayacak bir oyuncu potansiyeli de olmaz bence.2 sayıdan öteye gitmez.(umarım yanılırım)
Senin dediğin gibi olacak gözüküyor,destek olan yok zaten :( :(
ResimResim
~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~

"© MiraFarazi"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön