Bu duvar kağıdını gönderen kişi ve ya kişilerin Hiç bir emek harcanmadan sadece oyundan normal bir caps çekip ücretsiz bir site üzerinden dandik bir efekt yapılarak aldığı Duvar Kağıdı Mansiyon Ödülü'nü haketmediğini düşünüyoruz. Bilgilerinize..
O ayrı bir olay . Kendim gidip bakır zırh kanvas ceket vs giyip o avluda fotograf çektirseydim eminim daha güzel olurdu :mrgreen:Kayzer yazdı:
TeaM09 yazdı:Bu duvar kağıdını gönderen kişi ve ya kişilerin Hiç bir emek harcanmadan sadece oyundan normal bir caps çekip ücretsiz bir site üzerinden dandik bir efekt yapılarak aldığı Duvar Kağıdı Mansiyon Ödülü'nü haketmediğini düşünüyoruz. Bilgilerinize..
Senin resim daha iyi olmuş, hakkını ara bence.TeaM09 yazdı:Bana da mansiyon ödülü lütfenBana da mansiyon ödülü lütfen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hadi diyelim bizler anlamıyoruz,gerçi anlıyoruz ama anlamıyoruz farzedelim,ya siz GM ler DEV ler v.b kişiler.Göz var nizam var yani.Bu dereceyi girecek esermi ya,tamam onu bırak üstünde photofunıa.com yazıyor yaTeaM09 yazdı:
Bu duvar kağıdını gönderen kişi ve ya kişilerin Hiç bir emek harcanmadan sadece oyundan normal bir caps çekip ücretsiz bir site üzerinden dandik bir efekt yapılarak aldığı Duvar Kağıdı Mansiyon Ödülü'nü haketmediğini düşünüyoruz. Bilgilerinize..