Kayıp olan şahserler

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
batalgazi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: karagah

Kayıp olan şahserler

Mesaj gönderen batalgazi »

slm arkadaşlar jeder asam kayıp oldu ve buna gmlerı kılı bıle kırpdamadı buda bızım emegımız boşa saylamrıdı SIZLERE SORUYORUM KIM BILIYOR EJDERASA ECEL AABI KEYIF URETIM TARHILERIN BILEN KAÇ KİŞİ VAR
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Kayıp olan şahserler

Mesaj gönderen Designer »

batalgazi yazdı:slm arkadaşlar jeder asam kayıp oldu ve buna gmlerı kılı bıle kırpdamadı buda bızım emegımız boşa saylamrıdı SIZLERE SORUYORUM KIM BILIYOR EJDERASA ECEL AABI KEYIF URETIM TARHILERIN BILEN KAÇ KİŞİ VAR
Geçmiş olsun öncelikle;

Benim kendi uyguladığım yöntemi söyleyeyim bundan sonra arkadaşlarn başına böyle bir olay gelirse kanıt olarak kullansınlar.

Şaheser üretirken tüm maden ve materyallerin çantada olduğu anda ekran görüntüsü alın, ürettiğinizde üretim başarıyla gerçekleşti dediğinde tekrardan, almadan önce ganimet sayfasındayken ve çantanıza aldığınızda tekrar ekran görüntüsü alın...

Böylece ekran görüntülerinde hem ne zaman üretiğinizi kanıtlamış olursunuz.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Ejder Asa asla kaybolmaz bilindiği üzere (Ecel Getiren Latif Ashab-ı Keyf Ejder Asa)
gibi üretilen şaheserler yere atılamaz sen böyle rol yaparak yönetimden Ejder Asa alamssın . Başka çakallıklar bul kendine ;) Aklınca kayboldu diceksin yönetimde bakmıcak senin kayıtlarına dimi . Ahh akla bak :lol:
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

xxcezaxx yazdı:Ejder Asa asla kaybolmaz bilindiği üzere (Ecel Getiren Latif Ashab-ı Keyf Ejder Asa)
gibi üretilen şaheserler yere atılamaz sen böyle rol yaparak yönetimden Ejder Asa alamssın . Başka çakallıklar bul kendine ;) Aklınca kayboldu diceksin yönetimde bakmıcak senin kayıtlarına dimi . Ahh akla bak :lol:

Ben bu kullanıcının sürgün sevdam adlı büyücüsünde ejder asa olduğunu biliyorum + şifasındada ashab olduğunu anımsıyorum.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Sana ele geçirdiğin tarihi soruyorlar tahmınımce sende hatıralamayacksın ve eldivenini geri alamayacaksın.2 kere şaheser zırhlarımda bu olayı yaşadım,kaboldular ama geri alamadım.

Kısacası napsan ne etsen geri vermezler.
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serkannnn »

Suskunjackal yazdı:Sana ele geçirdiğin tarihi soruyorlar tahmınımce sende hatıralamayacksın ve eldivenini geri alamayacaksın.2 kere şaheser zırhlarımda bu olayı yaşadım,kaboldular ama geri alamadım.

Kısacası napsan ne etsen geri vermezler.
Ben grup bölgeleriyle ilgilenmiyorum ama sizin için en iyisi bundan sonra efsunlu eşya günlüğü tutmak olacaktır :) Her an her dakika yaptığın alışverişleri, düşürdüğün efsunlu eşyaları saat kaçta nerede düşürdüğünü not et. Bunları dediğim için bana kızma Adem, sistem artık buna dönüyor galiba kendi kaydını kendin tutacaksın :)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Yaşanan olay hernekadar üzücüde olsa destek ekibinin sizin üretim tarihini istemesinin bir sebebi var olayı çoğul olarak düşünürsek eşya kaybeden veya yalnışlıkla silen birçok arkadaşımız mevcut her biri için sistemin geri tarandığını düşünürsek hem siz oyuncular için oyun oynanmaz hale gelir hemde bizler sizler için yapmakta olduğumuz görevleri layıkı ile yerine getiremeyiz.

Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön