Ne Yapacağımı Bilemiyorum :(
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne Yapacağımı Bilemiyorum :(
Yöneticilerin ilgilenmelerini rica ediyorum . 2.5 saatten kısa bir zaman önce oyundan çıktım ve arkadasımın karakterine girdim . Onda zaman geçirdikten sonra tekrar kendi karakterime girdim . Çantamın alt tarafında ejder asa malzemelerim duruyordu baktığımda bir boşluk vardı. İlk baş şaşırdım daha sonra klandan bazı kişilere danışdım oyun hatası olabileceğini söylediler , çıkıp girersem düzelir dediler. Ben oyundan çıktım tekrar girdim ama yanılmışım Kadim Pençelerim orda yoklardı . Gerekeni yapmanızı diliyorum .

Re: Ne Yapacağımı Bilemiyorum :(
ANA SAYFA >> DESTEK >> SOL ALT DESTEK/İLETİŞİM FORMU .. BİLDİRİM TİPİ OYUN HATASI VEYA SORU CEVAP . . RESİMLE VE ALTINA YAZI YAZARAK BİLDİREBİLİRSİN GEÇMİŞ OLSUN :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Merhaba;
Forum üzerinden bu konu hakkında destek almanız ne yazıkki mümkün değildir." http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden İKV Destek ile iletişime geçiniz lütfen. İyi forumlar.
Forum üzerinden bu konu hakkında destek almanız ne yazıkki mümkün değildir." http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden İKV Destek ile iletişime geçiniz lütfen. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Teşekkür ederim . Desteğe yolladım haber bekliyorum