GEREKSİNİM DUYDUĞUM BİŞEY OLDUĞU İÇİN YAYINLIYORUM KUKLACIYA
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
GEREKSİNİM DUYDUĞUM BİŞEY OLDUĞU İÇİN YAYINLIYORUM KUKLACIYA
OYUNDA BENİ HERKEZ TANIR BENİM İSMİMİN NEDEN VARYEMEZ OLDUĞUNU BAZILARI VAR AMA YEMEZ ANLAMINAMI GELDİĞİNİ SORUYOR BEN BURDA CEVABINI VERMEK İSTİYORUM
VARYEMEZ İSMİNİ NERDEN ANIMSADIMDA O İSMİ TAKTIM KEMAL SUNAL LIN VARYEMEZ DİYE Bİ FİLMİ VARDI O FİLMİ ÇOK SEVERİM O YÜZDEN BENDE VARYEMEZ İSMİNİ TAKMIŞTIM İSMİMDEN ÇOK MEMNUNUM LÜTFEN BİŞEYİ SORGULARKEN ARAŞTIRIN SONRA SORGULAYIN ÇÜNKÜ SİZ SÖYLEDİKÇE BEN KIRILIYOM
ops: OYUNDAKİ MADDİ DURUMUMA GELİNCE ODA BANA KALSIN BİRAZCIKTA İSMİMDEN OLMASI GEREK CİMRİYİMDİR
:evil: :mrgreen: :lol:
:shock:
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GEREKSİNİM DUYDUĞUM BİŞEY OLDUĞU İÇİN YAYINLIYORUM KUKLACIYA
ee napaq ? sorduk mu ?PASAXVARYEMEZ yazdı:OYUNDA BENİ HERKEZ TANIR BENİM İSMİMİN NEDEN VARYEMEZ OLDUĞUNU BAZILARI VAR AMA YEMEZ ANLAMINAMI GELDİĞİNİ SORUYOR BEN BURDA CEVABINI VERMEK İSTİYORUMVARYEMEZ İSMİNİ NERDEN ANIMSADIMDA O İSMİ TAKTIM KEMAL SUNAL LIN VARYEMEZ DİYE Bİ FİLMİ VARDI O FİLMİ ÇOK SEVERİM O YÜZDEN BENDE VARYEMEZ İSMİNİ TAKMIŞTIM İSMİMDEN ÇOK MEMNUNUM LÜTFEN BİŞEYİ SORGULARKEN ARAŞTIRIN SONRA SORGULAYIN ÇÜNKÜ SİZ SÖYLEDİKÇE BEN KIRILIYOM
ops: OYUNDAKİ MADDİ DURUMUMA GELİNCE ODA BANA KALSIN BİRAZCIKTA İSMİMDEN OLMASI GEREK CİMRİYİMDİR
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: GEREKSİNİM DUYDUĞUM BİŞEY OLDUĞU İÇİN YAYINLIYORUM KUKLACIYA
ibrahimking yazdı:ee napaq ? sorduk mu ?PASAXVARYEMEZ yazdı:OYUNDA BENİ HERKEZ TANIR BENİM İSMİMİN NEDEN VARYEMEZ OLDUĞUNU BAZILARI VAR AMA YEMEZ ANLAMINAMI GELDİĞİNİ SORUYOR BEN BURDA CEVABINI VERMEK İSTİYORUMVARYEMEZ İSMİNİ NERDEN ANIMSADIMDA O İSMİ TAKTIM KEMAL SUNAL LIN VARYEMEZ DİYE Bİ FİLMİ VARDI O FİLMİ ÇOK SEVERİM O YÜZDEN BENDE VARYEMEZ İSMİNİ TAKMIŞTIM İSMİMDEN ÇOK MEMNUNUM LÜTFEN BİŞEYİ SORGULARKEN ARAŞTIRIN SONRA SORGULAYIN ÇÜNKÜ SİZ SÖYLEDİKÇE BEN KIRILIYOM
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: