GEREKSİNİM DUYDUĞUM BİŞEY OLDUĞU İÇİN YAYINLIYORUM KUKLACIYA

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

GEREKSİNİM DUYDUĞUM BİŞEY OLDUĞU İÇİN YAYINLIYORUM KUKLACIYA

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

OYUNDA BENİ HERKEZ TANIR BENİM İSMİMİN NEDEN VARYEMEZ OLDUĞUNU BAZILARI VAR AMA YEMEZ ANLAMINAMI GELDİĞİNİ SORUYOR BEN BURDA CEVABINI VERMEK İSTİYORUM :) VARYEMEZ İSMİNİ NERDEN ANIMSADIMDA O İSMİ TAKTIM KEMAL SUNAL LIN VARYEMEZ DİYE Bİ FİLMİ VARDI O FİLMİ ÇOK SEVERİM O YÜZDEN BENDE VARYEMEZ İSMİNİ TAKMIŞTIM İSMİMDEN ÇOK MEMNUNUM LÜTFEN BİŞEYİ SORGULARKEN ARAŞTIRIN SONRA SORGULAYIN ÇÜNKÜ SİZ SÖYLEDİKÇE BEN KIRILIYOM :oops: OYUNDAKİ MADDİ DURUMUMA GELİNCE ODA BANA KALSIN BİRAZCIKTA İSMİMDEN OLMASI GEREK CİMRİYİMDİR :) :evil: :mrgreen: :lol: :D :shock:
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: GEREKSİNİM DUYDUĞUM BİŞEY OLDUĞU İÇİN YAYINLIYORUM KUKLACIYA

Mesaj gönderen ibrahimking »

PASAXVARYEMEZ yazdı:OYUNDA BENİ HERKEZ TANIR BENİM İSMİMİN NEDEN VARYEMEZ OLDUĞUNU BAZILARI VAR AMA YEMEZ ANLAMINAMI GELDİĞİNİ SORUYOR BEN BURDA CEVABINI VERMEK İSTİYORUM :) VARYEMEZ İSMİNİ NERDEN ANIMSADIMDA O İSMİ TAKTIM KEMAL SUNAL LIN VARYEMEZ DİYE Bİ FİLMİ VARDI O FİLMİ ÇOK SEVERİM O YÜZDEN BENDE VARYEMEZ İSMİNİ TAKMIŞTIM İSMİMDEN ÇOK MEMNUNUM LÜTFEN BİŞEYİ SORGULARKEN ARAŞTIRIN SONRA SORGULAYIN ÇÜNKÜ SİZ SÖYLEDİKÇE BEN KIRILIYOM :oops: OYUNDAKİ MADDİ DURUMUMA GELİNCE ODA BANA KALSIN BİRAZCIKTA İSMİMDEN OLMASI GEREK CİMRİYİMDİR :) :evil: :mrgreen: :lol: :D :shock:
ee napaq ? sorduk mu ?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Karaxesref
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: GEREKSİNİM DUYDUĞUM BİŞEY OLDUĞU İÇİN YAYINLIYORUM KUKLACIYA

Mesaj gönderen Karaxesref »

ibrahimking yazdı:
PASAXVARYEMEZ yazdı:OYUNDA BENİ HERKEZ TANIR BENİM İSMİMİN NEDEN VARYEMEZ OLDUĞUNU BAZILARI VAR AMA YEMEZ ANLAMINAMI GELDİĞİNİ SORUYOR BEN BURDA CEVABINI VERMEK İSTİYORUM :) VARYEMEZ İSMİNİ NERDEN ANIMSADIMDA O İSMİ TAKTIM KEMAL SUNAL LIN VARYEMEZ DİYE Bİ FİLMİ VARDI O FİLMİ ÇOK SEVERİM O YÜZDEN BENDE VARYEMEZ İSMİNİ TAKMIŞTIM İSMİMDEN ÇOK MEMNUNUM LÜTFEN BİŞEYİ SORGULARKEN ARAŞTIRIN SONRA SORGULAYIN ÇÜNKÜ SİZ SÖYLEDİKÇE BEN KIRILIYOM :oops: OYUNDAKİ MADDİ DURUMUMA GELİNCE ODA BANA KALSIN BİRAZCIKTA İSMİMDEN OLMASI GEREK CİMRİYİMDİR :) :evil: :mrgreen: :lol: :D :shock:
ee napaq ? sorduk mu ?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:D :D :D :D :D ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ NASIL GÜLÜYOM ŞİMDİ

“Genel Sohbet” sayfasına dön