Sa arkadaşlar
Ben ikv kutu alıcam fakat çevremdeki tekno marketlerde yok araştırdım bıttı dıor hepsi.
Tek çare netten almak.
Bildiğiniz güvenilir bir site varsa beklıyorum onerılerınızı ve ödeme şeklini ptt den havale ile yapmak istiyorum nasıl yapıcagımıda anlatırsanız sevınırı.
Not:e-pinli olanlardan deyil,e-pinsiz.
Yardımlarınıız için şimdiden teşekkürler
Havale ile Kutu Alma?
- koruyucuxinzar
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Havale ile Kutu Alma?
İKV Kutular çıkmadan önce de "Üyelikal" sitesinden plus alınırdı. Bankadan alamayan (+18 yaş sınırlaması olduğu için sanırımkoruyucuxinzar yazdı:Sa arkadaşlar
Ben ikv kutu alıcam fakat çevremdeki tekno marketlerde yok araştırdım bıttı dıor hepsi.
Tek çare netten almak.
Bildiğiniz güvenilir bir site varsa beklıyorum onerılerınızı ve ödeme şeklini ptt den havale ile yapmak istiyorum nasıl yapıcagımıda anlatırsanız sevınırı.
Yardımlarınıız için şimdiden teşekkürler
Ayrıca forumdaki adıyla "zgm0" oyundaki adıyla "Sakinkurt"un mükemmel, en ince detayına kadar alımı anlattığı konuya buradan ulaşabilirsin. Bu konuya baktığında kafandaki tüm soru işaretleri kaybolacaktır.
İyi eğlenceler...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- koruyucuxinzar
- İskele Babası

saol
yasımın 18 olmasına gerek yok dr den sıparıs verıorumn fkt cok uzakdakı bı subeedn para yatırmam gerekıyomus o yuzden ptt den havale ıle alıcam
yasımın 18 olmasına gerek yok dr den sıparıs verıorumn fkt cok uzakdakı bı subeedn para yatırmam gerekıyomus o yuzden ptt den havale ıle alıcam
- koruyucuxinzar
- İskele Babası

yardımın ıcın cok saollRescuer yazdı:İKV Kutular çıkmadan önce de "Üyelikal" sitesinden plus alınırdı. Bankadan alamayan (+18 yaş sınırlaması olduğu için sanırımkoruyucuxinzar yazdı:Sa arkadaşlar
Tek çare netten almak.
Yardımlarınıız için şimdiden teşekkürler) oyunseverler havale ile Üyelikal'dan alıyordu.Buyur link vereyim;
Ayrıca forumdaki adıyla "zgm0" oyundaki adıyla "Sakinkurt"un mükemmel, en ince detayına kadar alımı anlattığı konuya buradan ulaşabilirsin. Bu konuya baktığında kafandaki tüm soru işaretleri kaybolacaktır.
İyi eğlenceler...
Rica ederim, görevimiz, şimdiden hayırlı olsun...koruyucuxinzar yazdı:yardımın ıcın cok saollRescuer yazdı:İKV Kutular çıkmadan önce de "Üyelikal" sitesinden plus alınırdı. Bankadan alamayan (+18 yaş sınırlaması olduğu için sanırımkoruyucuxinzar yazdı:Sa arkadaşlar
Tek çare netten almak.
Yardımlarınıız için şimdiden teşekkürler) oyunseverler havale ile Üyelikal'dan alıyordu.Buyur link vereyim;
İyi eğlenceler...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa