Çarım Çalındı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
berkcan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Çarım Çalındı

Mesaj gönderen berkcan »

Çarım Çalındı Çalan Sokaksavaşçısı (adem) Çalınan çar Egecim Daha Bir Sürü İtem ve Çar Çalmış
berkcan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Yöneticiler Ve Oyuncular Gören Hemen Girsin Önemli

Mesaj gönderen berkcan »

Diğer bölümde yazmışsınız Yönetici ama girdim ben gizli yanıtı falan hep unuttum lütfen bi yardım edin banlıcak mısınız nen yapacaksınız onun bi arkisi var onun ağzını aradım çaldık dedi ama windows 7 oldundan resimi yapıştırmıyo çözemedim şahitlerim var item ve bir sürü çar çalmış kanka oluyo şifresini veriyo kastırıyo sizinkini istiyo kankkalık devam ediyo sonra kendi şifre değiştiriyo diyoki çarın şifresini ver bida değiştirme sonradan tekrar alıyorsunuz tabi ondan sonra sizde değiştiriyorsunuz o veriyo sizde veriyosunuz o gün işte çalmış ben fotoyu koyarım buraya windows 7 de fotoğraf yapıştırma nasıl arkadaşlar yazar mısınız çözemedim Yöneticiler dedim gibi cezasını almalı adedetsizlik olmasın lütfen saten onun çarında herkes çarımı ver itemimi ver diyip duruyordu. Ben bida ağzını ara fotoraf koyabilirsem koyarım cezasız kalmasın lütfen adaletsizlik buuuu!!!!
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Çarım Çalındı

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhabalar

Çalınan karakteriniz için geçmiş olsun.Hesabınızın güvenliğinden tamamiyle kendiniz sorumlusunuz.Dolayısıyla destek hizmetleri arasında henüz karakter çalınmalarıyla ilgili bir yardım bulunmamaktadır.

Çalınan hesapları geri almak için aşağıdaki linkte bilgilendirme mevcuttur.
viewtopic.php?f=47&t=11742
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön