Artık Bölücüsünüz diyorlar !!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
YoRgUnKrAl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Artık Bölücüsünüz diyorlar !!!!

Mesaj gönderen YoRgUnKrAl »

hiç bir şekilde yorum yapmıyorum. şikayette bulunduğum şahsın daha önce bu ve benzeri 7 fotoğrafını göndermiştim? nereye kadar ayrım yapılıcak? nereye kadar bu tür davranışlarda bulunnanları plus aldığı için oyunda tutucaz ?

işte linkler..

Not=Sadece susuyorum... konu kilitlenecektrir ama yinede açtım ve kilitlendikçe açmaya devam edeceğim.

Oyun içinde rahatsız olduğunuz davranışları " Şikayet Et " butonu ile İKV Desteğe bildirebilirsiniz. Şikayetler kesinlikle dikkatle incelenir ve gerekli durumlarda moderasyon uygulanır. Yinede oyuncu hakkında şüpheleriniz var ise elinizdeki kanıtlar ile birlike " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini " Oyuncu hata kullanım " olarak düzelterek gerekli bildirimleri yapabilirsiniz.

Uygunsuz içerikli resimleriniz nedeni ile forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır. Aynı davranışların devamı halinde süre arttırımına gidilecektir. Bilginize.

DigitalKumSaati
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Artık Bölücüsünüz diyorlar !!!!

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba

Ekran görüntüsü alarak şikayet işlemini sadece şikayet etmek istediğiniz kişi oyunda olmadığı için gerçekleştiremediğinizde kullanmanız daha verimli bir sonuç almanızı sağlayacaktır.

Oyun içi yazışmalarında rahatsız olduğunuz kişinin yazışmasına sağ tıklayınız. Açılan menüden "Şikayet et" 'i seçiniz. Ayrıca bu işlemi gerçekleştirdikten sonra rahatsız olduğunuz kişiyi yasaklı listenize de ekleyebilirsiniz.
En son Semiha tarafından 04 Oca 2011 15:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YoRgUnKrAl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YoRgUnKrAl »

bayağı gerçekleştirdim de 3 5 çapulcu bir araya geldimi inkarcı ve bir o kadar arzulu oluyorlar. kapak olsun ki göz önünde herşey. hem şikayet etsem ne olacakki _ aciz yönetim sanki bir uygulama yapacak :D oeh siz bizden 3 ayda bir 20 lira kazanmak için her hakareti duymamıza vesile oluyorsunuız !!!!
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen CanABREK »

Selamın Aleykum Üstadım ;
Bu konuyla ilgili bir kac görüş belirtmek isterim umarım yanlıs sekilde algılanmaz .
Yanlıs hatırlamıyorsam ulu önder atatürk sunu söylüyor : Türkiye toprakları içersinde yaşayan her kişi Türkiye Devletinin Mensubudur . Herkez eşittir . Tam olarak belirtmezsem bile buna cok yakın bir söz idi . Bu sözden yola cıkarak sizinde vatanınıza baglı bir birey oldugunuzu algılamak isterim . Ülkemizde yaşanan Terör Mensubu (İTLERİN) yaptıkları bir çok kürt kardesimizin sucsuz yere bu tür laflara maruz kaldıgını hepimiz bilmekteyiz . Su terör örgütlerinde gördügümden -Tv'de yansıtılan Molotoflu vs gösterilerden baska Kürt arkadaslarımdan ,Kürt doslarımdan herhangi bir şekilde ters bir şey duymadım . Bunu o size küfür eden terbiyesiz kişiyede sorarsanız bence oda duymamıstır . Basın'da yansıtılan ve Terör örgütü harici bir şey yoktur . Yakınlarda yaşadıgım bir anımı paylaşmak istiyorum .
25 Aralık 2010 tarihinde izledigim Ahmet Yenilmezin tek başına sergiledigi bir tiyatro oyunundan cıkmısidik . Ahmet Yenilmez ile bir konusma gerçekleştirdik tartısma tadında bir şeyidi . Ve ahmet üstad bize sunu anlattı .;
Bu oyunu 109 uncu kez sizin karsınızda oynadım bu oyunu oynadıgım yerlerden birisi ise hakkari yüksekovadır( malum terör olaylarında cok duydugumuz bir yerleşim yeri) orada ben oyunumu sergilerken 700 kişilik salon tamamen doluydu yanlıs hatırlamıyorsam söze böyle girdi :) ve aynen sunları söyledi oyunumu oynadıgımda herkez gözyaşları ıcersınde oyunumu izliyorlardı dedi . oyunumu bitirdigim anda o 700 kişi beni ayakta alkısladır . ardından bır köşede tek tek görüşmeye calısırken bır anda 700 kişi basıma toplandılar ve onlar sadece sunu söyluyorlardı LÜTFEN DİKKAT EDİN
Bizde kürtüz batıdaki vatandaslarımıza söyleyin bizi kötü bilmesinler ne olur onlara söyleyin bizi kötü bilmesinler biz gözüktügü gibi terörist degiliz biz vatanımızı seviyoruz . ''tabikide bu sözden çok kişi etkilenmişti ardından arkadaslar ıle aramızda gecen bir konusmada arkadasım sunu söyledi
Bak adam ne anlatıyor ,ben burda 40 dk kıcımızın uzerınde oturamadım vatan haini diye söven bir kac arakdasım bu sözü tekrar etmeye basladılar . Fazla uzattık ama sunu söyliyeyim o vatanhaini diyen kişi vatanı ıcın neler yapmıstır tartısılır . Siz ve sizin gibi kürt KARDEŞLERİME gönülden güveniyorum .
Ve bu konu hakkında hala anlamsızca küfürler söyliyen kişiler gidin aynaya bakın diyorum

İYİ OYUNLAR Dilerim . Elımden geldıgınce saygısızlık etmemeye calıstım umarım bır hatam olmamamıstır . Saglıcakla Kalın .
Mustafa Kemal ATATÜRK

İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Birde eklemek istersem . Siz kendinize dürüst olun . Konuyla alakası olmasada Afaat hırsızdır demişssiniz küfür etti diye böyle aciz bir suclama ile suclamanız oldukca kötü durmus . İyi Forumlar .
Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

CanABREK yazdı:Birde eklemek istersem . Siz kendinize dürüst olun . Konuyla alakası olmasada Afaat hırsızdır demişssiniz küfür etti diye böyle aciz bir suclama ile suclamanız oldukca kötü durmus . İyi Forumlar .

Ben maHmut soLmaz...oyunda namı değer HeraK...afaat karakteri benim öz abimden yakın oLan bi abime aittir ve cok yakınen tanırım kendisini..kendisi vatan uğruna canını verebilicek ve sinirli bir yapıya sahıp bir kişiliğe sahiptır..ve oLayı görmesem bile nasıL gerceklestiğini harfıyen söyleye biLirim..kendinizi o insanın yerine koyun...biri size hırsız diyorsa ve bunu bölgeye tasıyor ise bölgeden her türlü iftirayı atıyor ise ve sizde kendinizi bölge kanalından saunamıyorsanız ise bu tür laflara maruz bırakmanız son derece normaL heLeki siniR etkeni oLdukca yüksek bir sahsiyet iseniz....bölgeden afaat hırsızdır afaat hırsızdır diye zırLayan ve karsı cıkmam doğrultusunda banada 'foruma koyucam fotoLarı görüceksin'..'Küfür et hadi et benim hosuma gider' gibi sözler kullanıp küfüre teşvık eden iftira atan bi kişi foruma gecip...yok bana küfür ediLdi diye yaygara cıkarması ne kadar doğru sizin bileceğiniz is...ve hala bekliyorum Hırsızsa getir fotoLarını Ben kenDim senin zararının 1o katını karsıLıyacağım...saygıLarımLa...M.SoLMaZz...!
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

:) Namıdiger Herak ;)
Mahmut abi dediklerim yanlıs anlasılmasın yazdıgım şey genel caplı bir şey :) kişiye hedef alıcak şekilde yazılmamıstır belirtmek isterim :)
İyi Forumlar :)
Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
LoncaHalebi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LoncaHalebi »

YoRgUnKrAl yazdı:bayağı gerçekleştirdim de 3 5 çapulcu bir araya geldimi inkarcı ve bir o kadar arzulu oluyorlar. kapak olsun ki göz önünde herşey. hem şikayet etsem ne olacakki _ aciz yönetim sanki bir uygulama yapacak :D oeh siz bizden 3 ayda bir 20 lira kazanmak için her hakareti duymamıza vesile oluyorsunuız !!!!

olayı büyütüceğine yasaklayamadın mı ? hem konu uzamazdı hemde kımsenın başı agrımazdı.
Yook amacın gösteriyse hoş bir show olmuş :P
7
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZBoB »

Yorgun kafayı yine sizemi taktılar,anlamadım sizde şeytan tüyümü var :lol:
Sen çakma Kürtsün sana fazla koymaz :twisted:

Diğer kürt kardeslere bin selam olsun !
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Herhangibi bir takmak yok..arkadas show yapmaya caLıstı akLı sıra :) ama eLinde patLadı boMba...Hırsız demİşti bekliyorum haLa fotoLarı ama geLen giden bi görüntü yoK...iftira atarKen kendi eLLeri camurLandı haBeri yoK ..;)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön