özür

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
eroxtayn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

özür

Mesaj gönderen eroxtayn »

Burdan [GM]cAptanİx ve [GM]azimbey*e sesleniyorum çarım bloklandı sadece altı üstü espiri yapmak istedim çarımın bloklanması gerekmezdi beni uyara bilirdiniz veya susturma cezası verebilirdiniz tabi sizin bileceginiz iş blok ne zaman acılır bilgi alabilirmiyim ?
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: özür

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba

Eğer ki karakterlerinizin yanlış moderasyon işleminden geçtiğini düşünüyorsanız bunu Ceza İtiraz hakkınızla dile getirebilirsiniz. Forum aracılığıyla iletilmeye çalışılan bu tür şikayetler değerlendirilmeye alınmamaktadır.

İKV Destek adresine giderek bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

İKV Destek Formu için
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
eroxtayn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re:acıklama

Mesaj gönderen eroxtayn »

Ya carımın bugün 11:30 da acılması gerekiyordu giriyorum ve tekrar tekrar deniyorum acılmıyor lütfen ilgilenirmisiniz bir hata yaptım diye bunları hak ettigime inanmıyorum sizde beni anlayın sizin verdiginiz cezanın hep arkasndayım ama o kadar zaman ve sarf ettim gerekli bilgileri şahsıma göndermenizi arz ederim..
Kullanıcı avatarı
cesiler1992
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: özür

Mesaj gönderen cesiler1992 »

Semiha yazdı:Merhaba

Eğer ki karakterlerinizin yanlış moderasyon işleminden geçtiğini düşünüyorsanız bunu Ceza İtiraz hakkınızla dile getirebilirsiniz. Forum aracılığıyla iletilmeye çalışılan bu tür şikayetler değerlendirilmeye alınmamaktadır.

İKV Destek adresine giderek bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

İKV Destek Formu için
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Az kaldı yalakalığa devam :D yarın gm olcan az kaldı :D
Beyazköş sahibi: Xxxsavaşxxx ve xxbuyucuxx

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön