BÜTÜN İKV OYUNCULARININ DİKKATİNE ;
MADEN FİYATLARI UÇTU GİDİİYOR BUNUN İÇİN ARTIK BİRŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM , EN AZINDAN BİRAZ DAHA SIK ÇIKMASINI SAĞLAYABİLİR YÖNETİCİLER Bİ ŞEKİLDE BİR ÇARE BULUNMASI GEREKİYOR ONUN İÇİN .
05.01.2011 TARİHİNDE BÜTÜN İKV OYUNCULARI EMİNÖNÜ SUNUCUSUNA YİNE KENDİ KARAKTER İSİMLERİ İLE 1 LWL DE OLSA SAAT 21:00 DA TOPLANALIM VE YÖNETİMDEN DE GELEN OLACAKTIR İLLAKİ DERDİMİZİ ANLATALIM ..
EYLEM YERİ : EMİNÖNÜ SUNUCUSU
SAAT : 21:00
TARİH : 05.01.2011 ( ÇARŞAMBA AKŞAMI )
PROTESTO ( EYLEM KARARI ) 05.01.2011
- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: PROTESTO ( EYLEM KARARI ) 05.01.2011
Evet bu konuyu dıkkate almaları gerektıgını dusunuyorum

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
MERANDADA CEVAP VERDİM BURAYADA YAZAYIM.Maden FiyatLarını Kendi aranızda konuşup anlaşın Yöneticiye bu soruyu sorduğun zaman vereceği tek cevap bizz ilgilenemeyiz Maden fiyatları oyuncular tarafından konuluyor demektedir.onun için o kadar kişiyi topla otur ve konuş almayın maden diye . beni anlıyorsun umarım. :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Sunucumuzda söylediklerinize benzer uygulamalar yaptık. İlk başlarda loncalar arasında böyle bir etkileşim gerçekleştirdik (köstek olanlar dışında). Pek etkili olunduğu söylenemez. Nedenini sorarsanız eğer maden çıkma olasılığı çok düşük. Çıkan madenlerin kullanılma ihtiyacı da çok fazla. Birde şöyle bir sorun var ki giderek genişleyen İKV camiasına bu kadar maden yetmiyor. Sadece 1 sunucuda 10 bin büyücü karakter olduğunu düşünürsek 50 bin menekşe elmasa ihtiyaç duyulduğu anlamına geliyor (şifacıları katmıyorum). Sizce ne kadar sürede çıkar bu sayıda menekşe elmas? Benim kanaatim budur. Tamam yürüyüş biraz anlamsız gelebilir. Fakat yürüyüş dışında İKV Destek'e mail atarak sorunlarımızı bildirmemiz gerektiğini ve bu tarafta atılan mail çokluğuna göre bize yardımcı olacaklarını düşünüyorum.Ferhatbey yazdı:MERANDADA CEVAP VERDİM BURAYADA YAZAYIM.Maden FiyatLarını Kendi aranızda konuşup anlaşın Yöneticiye bu soruyu sorduğun zaman vereceği tek cevap bizz ilgilenemeyiz Maden fiyatları oyuncular tarafından konuluyor demektedir.onun için o kadar kişiyi topla otur ve konuş almayın maden diye . beni anlıyorsun umarım. :roll:

..
.\.Emre./.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tek bir şey söyleyeceğim ama ciddi olarak
SİZ MANYAKMISINIZ YOKSA BİLEREKMİ YAPIYOSUNUZ
SİZ MANYAKMISINIZ YOKSA BİLEREKMİ YAPIYOSUNUZ